Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Re: Горе главите!

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 11 апр 2009 20:05

НЯМА ТИТЛА,ЗАБРАВЕТЕ!ЧИСТКАТА ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕ ОТ БАТКОВ!

go6o ku4ev
Контакти:

Re: ЧЕСТИТА ТИТЛА НА ФЕНОВЕТЕ НА КРЪВНИЯТ ВРАГ

Мнениеот go6o ku4ev » 11 апр 2009 20:05

да бе супер рано е ама не играят има нещо не мога да ги разбера кой им е крив -батков ли е кокола ли

go6o ku4ev
Контакти:

Re: Батков бяга от "Герена" - фен се хвърля пред колата му

Мнениеот go6o ku4ev » 11 апр 2009 20:09

шшш гларус я по лекичко нали гледах диков качи се в джипа най нагло без да бяга ти не си добре

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 11 апр 2009 20:09

Ми и аз не разбирам защо е това заглавие. Нормално е да обсъждаме слабата игра на Левски като цяло, Кокала, играчите, Батков, да търсим причините и всеки да си каже мнението по въпроса. Но чак да се честити титлата на вечния враг е прекалено крайно. Като станат шампиони - ок, честитете им, аз също ще им честитя, но още е рано.

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 11 апр 2009 20:09

sedem_!_dva написа:
INZAGHI_99 написа:Мене не ме интересуват другите отбори, а ЛЕВСКИ- ИСТИНАТА ЧЕ НИЩО НЕ ИГРАЕМ! с тази игра не заслужаваме да сме шампиони! ако ми хванеш мисълта в първият пост ще разбереш много!
За феновете на червените - няма нищо лошо да им честитим- защо ли защото сме хора и не трябва да има омраза, тя е само на стадиона и защото съм им гледал мачовете от началото на сезона и играят(може би не толкова добре)достатъчно добре за да бият и да са първи , НИЕ ТОВА НЕ ГО ПРАВИМ!!!!!!!!!

Е това си го пишем във форума отдавна, че Кокала не става за треньор, че нищо не играем... Още от мача със Славия, Спартак ВН, в които бихме с по 1:0 без никаква игра... това го пишем от половин година вече, някои си мислеха, че като сме първи и голяма работа... Кокала е велик, а ние сме супер отбор. :D
Вече ще трябва да се интересуваш и от другите отбори какво правят, защото в момента не зависим само от себе си, ако бием само не стига... Аз помня доста добре пак такива смешни сезони отпреди не знам точно колко години бяха, не знам на колко си, но ако видиш в историята се стига до полусезони със серии от 14 поредни победи и т.н
Пак казвам, че в момента с нищо ЦСКА не са доказали, че заслужават титлата и е смешно да им се честити титлата, аз не че не го правя заради злоба към тях, а просто защото това са фактите-те нямат победа с/у никой от отборите от първата 5-ца с изключение на Литекс като домакин, който и ние победихме... Разбираш ли ме пич. ;)

Напълно те разбирам, но ще изпаднем в излишен спор и съм съгласен с теб, до някъде- за точка на спора ще ти кажа една поговорка ЗНАЕШ ЛИ ЗАЩО НЕ ВЪЛКЪТ МУ Е ГОЛЯМ ВРАТА? ЗАЩОТО СИ ВЪРШИ РАБОТАТА САМ!! :) :) :)
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
whitesnake
Контакти:

Re: Батков бяга от "Герена" - фен се хвърля пред колата му

Мнениеот whitesnake » 11 апр 2009 20:09

go6o ku4ev написа:кво почвате с глупостите не е вярно батков си тръгна най нагло -нормално

Вярно е,гледах го по канал3
Най-старият футболен клуб в България е:
Славия Сф -1913г
Черно море -1913г
Доростол-1902г

dinamo_bucharest
Контакти:

Мнениеот dinamo_bucharest » 11 апр 2009 20:10

Крайно време беше и в България да започнат да се получават такива резултати.В крайна сметка паднахме от един отбор, който е в отлична форма.Ако Локо играе така срещу септ.знаме какъв мислите че ще е резултата? Относно Емо Велев- че е голям левскар е ясно на всички, но да си левскар не е достатъчно за да бъдеш добър треньор. Задължително трябва да се махне заедно със Боримиров.Трябва ни класен треньор-Виктор Пицурка например. А изп. директор-решението е едно Наско Сираков.

samo levski
Контакти:

Мнениеот samo levski » 11 апр 2009 20:11

кокала е най-големия виновник за загубата,защото не можеш да остави камбуров без персонален пазач такъв като марков,който тормозеше гонзо целия мач

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 11 апр 2009 20:11

L_Messi написа:Ми и аз не разбирам защо е това заглавие. Нормално е да обсъждаме слабата игра на Левски като цяло, Кокала, играчите, Батков, да търсим причините и всеки да си каже мнението по въпроса. Но чак да се честити титлата на вечния враг е прекалено крайно. Като станат шампиони - ок, честитете им, аз също ще им честитя, но още е рано.
Не се обиждай значи не си чел внимателно! това което съм писал! хвани ми идеята
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

go6o ku4ev
Контакти:

Re: много драматично и левски може да загуби

Мнениеот go6o ku4ev » 11 апр 2009 20:11

правописа оправи вг -арми

Върни се в “Архив”