Филми които си заслужават да гледате

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Любими филми

Мнениеот TodorT » 29 яну 2011 12:52

Madridist написа:Снощи гледах The Tourist. Имах по-големи очаквания, още в средата на филма разбрах как ще свърши. Сюжетът ми беше блудкав 8-)

Напълно се съгласявам с теб! И аз бях с големи очаквания към него (предвид факта, че там е Анджелина), но... разочарова :oops:

П.П. Снощи гледах Ловен сезон 3 :lol: Страшна комедия :) Малко анимация, но не е зле човек да се върне малко назад в годините

Потребителски аватар
lionel_messi
Контакти:

Мнениеот lionel_messi » 31 яну 2011 18:21

Време Разделно, Героите на Шипка

Всеки българин трябва да ги е гледал !
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх..

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 31 яну 2011 23:28

lionel_messi написа:Време Разделно, Героите на Шипка

Всеки българин трябва да ги е гледал !

+1 много драматични филми :| Когато гледах "Време разделно" бях на 7 години... тогава все още не познавах българската история, но от тогава мразата ми към турците е голяма! :evil:

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 01 фев 2011 01:08

И двата филма са много хубави. А "Героите на Шипка" е най-хубавият филм правен за Руско-турската война, най-близко до историческата действителност и т.н. И мен лично,най-много ме учудва,че филмът не е български,а руски(въпреки участието на някои нашенски актьори като Апостол Карамитев). Днес гледах един от любимите си филми-The Green Mile. Всеки път като съм го гледал, филмът ме разстърсва с посланията си. Велик филм. Невероятен Том Ханкс 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 01 фев 2011 13:45

Madridist написа:И двата филма са много хубави. А "Героите на Шипка" е най-хубавият филм правен за Руско-турската война, най-близко до историческата действителност и т.н. И мен лично,най-много ме учудва,че филмът не е български,а руски(въпреки участието на някои нашенски актьори като Апостол Карамитев). Днес гледах един от любимите си филми-The Green Mile. Всеки път като съм го гледал, филмът ме разстърсва с посланията си. Велик филм. Невероятен Том Ханкс 8-)

+1 :)

Потребителски аватар
boston celtics
Контакти:

Любими филми

Мнениеот boston celtics » 10 фев 2011 22:50

Здравейте..Пускам тази тема,защото много ми се гледа един филм(гледал съм го 2 пъти по телевизията,но искам и да си го изтегля и да го гледам отново)но за съжаление не знам как се казва :oops:... Беше за едно момче,което има загуба на памет..В смисъл такъв,че бързо забравя и си пише все записки в едно тефтерче и работи като чистач в една банка,но едни негови приятели го използват,за да обере заедно с тях банката....Някой който го е гледал и се сеща да помогне за името .. Моля ви...
Дали това, което не те убие те прави силен да продължиш, да искаш да загубиш, но победиш, да искаш да убиеш, но да спасиш, да имаш много, но да не споделиш, да видиш пътя, но да се отклониш, да се кълнеш,че няма да бъдеш друг,но да се промениш...

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 10 фев 2011 23:20

Току що гледах един много зарибен филм от сорта на американските спортни комедии .. Казва се

The Replacements... С Киану Рийвс. :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Shpaidela
Контакти:

Мнениеот Shpaidela » 10 фев 2011 23:25

Вчера!Смело сърце

На линия
Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 10 фев 2011 23:56

Някой може ли да ми препоръча добър военен филм за Втората Световна Война, който да не е опорочен от съюзниците. Имам предвид, някой немски филм за войната, като до сега съм гледал Stalingrad и Der Untergang, които не бяха лоши. Омръзнало ми всички филми за ВСВ да са руски и американски, които не са никак ама никак обективни. Гледа ми се немски, обективен филм за войната.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 11 фев 2011 00:01

Highlander написа:Някой може ли да ми препоръча добър военен филм за Втората Световна Война, който да не е опорочен от съюзниците. Имам предвид, някой немски филм за войната, като до сега съм гледал Stalingrad и Der Untergang, които не бяха лоши. Омръзнало ми всички филми за ВСВ да са руски и американски, които не са никак ама никак обективни. Гледа ми се немски, обективен филм за войната.

Немски не , но ти препоръчвам да гледаш Пърл Харбър... Не се развива точно както е било, но филма е много истински и актьорската игра е невероятна..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”