Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- sin_sram_i_rezil
Re: ЧЕСТИТА ТИТЛА НА ФЕНОВЕТЕ НА КРЪВНИЯТ ВРАГ
не виждате ли какво става при изпадащати те бре,... че в ЦСКА се отървахме от един невероятен мошеник и лъжец е факт, ама още не знаем и новите какви са, всички обичат да говорят много, а на някои не са плащали с месеци още и сега, но че Борат ви разказа играта и на вас - спор също няма. Обаче резултатите при изпадащатите говорят, че трябва да се запали БФС, а повечето от тях да виснат на пилоните, такава каскада от "ти на мен, а аз на другия" не е имало никога толкова рано в полусезона... и когато нашите любими смотани отбори играят по 6-7 истински мачове годишно, за каква Европа си говорим, и за какво се плюем помежду си изобщо 

професионален статистик на международните резили на Уефски, за да помнят децата ни историята... в последните години - ужасно претрупан от работа 

Re: Моята истина за Левски
LordVOODOO написа:Абе хубаво казвате Батков вън, но я за момент си представете, че след него се появи някой като Митал-Томов или Христолов???
И в крайна сметка трябва да разберете едно нещо: Който плаща той поръчва музиката! Батков издържа отбора ви, той плаща заплатите на играчите и той казва какво ще става и това важи за всички отбори! Много е лесно да кажеш "аз съм фен на този отбор, ходя на всеки мач" Е и? Е като си голям фен що не пробваш да издържаш отбора сам??? Като не можеш мълчиш и си подкрепяш отбора и в добро и в лошо. Е пример с ония от Пловдив - канарчетата - не спират да лаят срещу Христолов, но не се замислят, че ако все пак той през всичките тия години не беше давал парите си - отбора изобщо нямаше да го има или щеше да е в някоя регионална групичка! Та същото е при вас - няма спор Батков нищо не разбира от футбол (той и като адвокат е гола вода, но това е друг въпрос), но все пак в момента Левски е негова собственост и ако се изпокарете с него както правят феновете на Ботев с техният президент хубаво си помислете дали мустакатият пръч няма да ви спре кранчето (без да продава отбора) и малко по-малко да се сринете до примерно "В" група! Това ли искате? В крайна сметка нямате правото да се разпореждате с чуждите пари и да кажете "ти там, нали си президент на отбора тичай да купиш Меси, Ето'О, Кака и тн..." - трябва да оценявате това, което се прави за отбора ви, а не все да гледате какво още можело да се направи! Винаги има какво ОЩЕ да се направи, но преди да искате да получите на готово всичко, се замислете ВИЕ КАКВО ДАВАТЕ - и повярвайте ми присъствието на трибуните не е достатъчно! Всеки отбор има много по-големи разходи, отколкото приходите, който образувате феновете на отбора! Е някой трябва да поеме разликата - и вие трябва да сте благодарни на този някой. Защото в наши дни футбол без пари няма! Ако го няма Батков да дава кинти ще сте отборче от ранга на Черноморец, Вихрен и тн... - и това трябва да си го набиете в главите! На този свят никой не ви е длъжен с нищо и няма такова нещо като безплатен обяд!
По твоята логика трябва да си траем, така ли?! Да продължават с гаврата на любимия ни отбор. Да си прави каквото си иска, така ли?! Щом така разсъждаваш значи ти предпочиташ да ни мачкат, а ние да си траем. РАЗБРАХ КАКЪВ ЧОВЕК СИ В ЖИВОТА! Ние обаче не сме мишки! А колкото до Батков, то изгони златните си кокошки Мъри и Наско. Само да ти припомня, че отбора взе над 10 мил. само от ШЛ и четвъртфина в УЕФА. ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ МЪРИ ДОВЕДЕ ЖОАЗИНЬО, ЗЕ СОАРЕШ, РАБЕХ, ТАСЕВСКИ, БЕШЕ УРЕДИЛ ГАДЖЕВ. ВЪОБЩЕ ТОВА СА ОСТАНАЛИТЕ КАЧЕСТВЕНИ ФУТБОЛИСТИ, КОИТО МЪРИ И НАСКО ДОВЕДОХА! ТЕ ЩЕ ДОНЕСАТ ОЩЕ ПАРИ НА БАТКОВ.
Така... Да видим какво стана след Мъри. Според вас колко пари ще вземе Батков от Бистрон, Тиберканин, Да коща???
Re: Горе главите!
както викаше един левскар "от две години се горе главите си викаме заприличал съм на жираф" 

-
- Контакти:
Re: много драматично и левски може да загуби
не 1 -ви и виж как разбирам нещата по добре от теб
-
- Контакти:
много ясно горе главите вие кви левскари сте бе
То резила ще е пълен ако сега не махне кокала. Той кокала неможе да надъха отбора, трябва треньор който да може да вдигне отбора.
-
- Контакти:
Билети за проверка,моля!!!
Кое ви единното бе?
Преди малко се прибирам от Перник и чета.....честита титла на ЦСКА от един фен на Лефски.
Дори в един сайт прочетох,че някои хора се срамуват от жалкото ви отборче в момента....това се казва единство,ама какво да кажа....пощенска му работа
Гответе се за дербито.....не че ние сме много добри в момента,но явно сме по-добри от Лефски!

Кое ви единното бе?
Преди малко се прибирам от Перник и чета.....честита титла на ЦСКА от един фен на Лефски.
Дори в един сайт прочетох,че някои хора се срамуват от жалкото ви отборче в момента....това се казва единство,ама какво да кажа....пощенска му работа

Гответе се за дербито.....не че ние сме много добри в момента,но явно сме по-добри от Лефски!
- INZAGHI_99
- Контакти:
Re: ЧЕСТИТА ТИТЛА НА ФЕНОВЕТЕ НА КРЪВНИЯТ ВРАГ
sedem_!_dva написа:Хаха кво да им честитя титлата на ЦСКА бе, та ако ни бият в директния мач ще го направя, но сега няма за какво... За уредените мачове днес в Перник, във Варна, в Пловдив. С такъв цирк никога няма да им честитя титла, ако ни бият в директния мач тогава ще покажат, че я заслужават...в момента още не са го сторили.
Първото полувреме единствено Да Коща играеше, тичаше, бореше се в средата, а другите гледаха... Йовов статист през целия мач, а Кокала го държи на терена, връща Зе Суарес десен бек само и само да остане Бижутера, а той горкия не може да спре една топка и сега чета интервюто му...Ролята на феновете не е само да подкрепят отбора-нещо което става всеки мач, а също и да изразяват позиция, когато не са доволни от показаното на терена и когато явно се вижда, че отбора се мъчи с някакъв помощник-треньор начело, защото ние ходим на Герена, искаме да гледаме борбена и мъжка игра и даваме пари за билети, за екскурзии да ги подкрепяме в страната, а те само взимат, а в същото време не дават нищо...
Вуцов лиТочно заради него паднахме тук в София от беларусите, не може да кажеш, че БАТЕ са фаворити преди мача.
![]()
Грешката беше още, когато Батков продаде играчите от стария отбор, а това трябваше да става постепенно-зимата да се махнат 2-3, а не изведнъж да сменяш всички. Мъри не е искал такова нещо, именно затова каза, че са му удрязали пръстите...та Батков после в едно интервю каза - "Онзи с удрезаните пръсти..." тъпанар-типичен Бай Ганьо. Назначи Вуцан, който беше изхвърлил от отбора Жо и беше върнал Гонзо в средата, беше довел Боян Илиев, Иса и още такива недоразумения. Много ме е яд, просто не знам кво ще става...
Мене не ме интересуват другите отбори, а ЛЕВСКИ- ИСТИНАТА ЧЕ НИЩО НЕ ИГРАЕМ! с тази игра не заслужаваме да сме шампиони! ако ми хванеш мисълта в първият пост ще разбереш много!
За феновете на червените - няма нищо лошо да им честитим- защо ли защото сме хора и не трябва да има омраза, тя е само на стадиона и защото съм им гледал мачовете от началото на сезона и играят(може би не толкова добре)достатъчно добре за да бият и да са първи , НИЕ ТОВА НЕ ГО ПРАВИМ!!!!!!!!!
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
-
- Контакти:
Много ли ти е смешно бе ПРАСЧО? Ще дойдеи вашия ред. Айде на края на сезона ще говориме пак и тогава който се смее последен се смее по-добре.
кур за цска
кур за цска
-
- Контакти:
абе и вие една трагедия сте направо не ми се говори за вас ще дойдат и вашите моменти то с таа игра няма да е късно