Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

go6o ku4ev
Контакти:

Re: Батков бяга от "Герена" - фен се хвърля пред колата му

Мнениеот go6o ku4ev » 11 апр 2009 19:40

кво почвате с глупостите не е вярно батков си тръгна най нагло -нормално

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Re: ЧЕСТИТА ТИТЛА НА ФЕНОВЕТЕ НА КРЪВНИЯТ ВРАГ

Мнениеот INZAGHI_99 » 11 апр 2009 19:40

go6o ku4ev написа:абе така е ама и нямахме и късмет и ние сами си вкарахме головете и трита са наши грешки и таа греда не влезе на йовов то при 2:0 знеш как се наливат краката яко олово и нормално но нещо нямаше желание за игра

защо нямахме късмет? късмета е на страната на силният! Защо не си вкарваме головете? Защото нищо не играем!
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 11 апр 2009 19:42

Искрено ти съчувсвам СЕРИОЗНО! явно ти си един от нормалните фенове!

Батков е позор не само за ФК Левски, той е срам за България!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
al_ex1

Re: много драматично и левски може да загуби

Мнениеот al_ex1 » 11 апр 2009 19:43

Не е толкова трагично ,че сте паднали,но са трагични приказките ви преди мача!С лайняна лопата не може да ви ги затвори човек!То не бяха дубъли,то не бяха трибъли,то не беше рев и сополи!Е това е жалко!!! :lol: :lol: :lol:

haivanina
Контакти:

Мнениеот haivanina » 11 апр 2009 19:43

Инзаги правяти евала приятелю.Но не защото съм фен на ЦСКА а защото казваш истината.Само такива като тебе трябва да посещават форумите.И за да съм честен до край и аз ще кажа че днес футболистите на мояЦСКА не заслужаваха да победят.Футболистите на двата отбора трябва да са пример за всички други футболисти в България а не да са плюнки на стадиона и да чакат помощ от някой.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: много драматично и левски може да загуби

Мнениеот kartago » 11 апр 2009 19:43

2-и или 3-и клас си, нали ? :D

Zaash
Контакти:

Re: Моята истина за Левски

Мнениеот Zaash » 11 апр 2009 19:44

Много съм съгласен че Левски не играе както трябва,но именно Батков повярва в Мъри когато всички ние не вярвахме особено след 10 малки негърчета...
Той си има някакви лични предпоставки да не вярва в тандема Стоилов-Сираков и ние най вероятно никога няма да ги узнаем.
По-важното е че разликата е само 4 т. и имаме директен мач със супливците...
Аз вече не знам колко некадърен треньор трябва да им изкопаят на тези страхливци, за да им спре късмета.
Наричам ги страхливци защото и самите те си признават, че нещо ги "смущаваме".
Дали са наистина силни?
Дали сме наистина слаби?
Ако Батков е причината, защо уволни Вуцов?
Защо изтърпя Беверен?
Защо нарече Майк Райли бритиш хомосекшуал, което стигна до тяхната преса и рискува съд ако не обичаше Левски?
Некадърен?
Може и да е ...
Ама ако мислите че Балъков е решение....
Или пък някой друг за треньор би бил по- правилен избор, това си е по-хаотично решение и от Велев.
А фактите са че Томов го съдят и направи това което и Батков не успя във вътрешното първенство.
Може би сте прави че Батков е некадърник, но аз лично се чудя при тази задаваща се немотия дето застрашава целия български футбол и показателния срив в нивото на шампионата ни, ВЪПРЕКИ 50 шведски тв милиона, колко справедливост има в цялата структура на БФС.
Знам че логично всеки тук би ме репликирал че не бива да упрекваме все БФС.
Но малките детайли показват истината, а тя е че над родния футбол се стеле мъгла.Далеч не защото Левски пада.
П.П.: преди малко си говорих с приятел Славист, цитирам го : 'След като и другите го правят защо и ние да не го правим".
Беше много тъжен...

Потребителски аватар
Toninik
Контакти:

Горе главите!

Мнениеот Toninik » 11 апр 2009 19:44

Хора, дайте да не хвърляме цялата вина на Батков и да не отписваме титлата. Виновни са и футболистите, и ръководството. Да не мислите че Батков иска такъв Левски? И той като нас е левскар и иска силен отбор. Все пак имаме най-добрите футболисти в България и ръководството има заслуга за това. Защото не стига само Мъри да поиска Жо и Соарес, а трябва някой да извади пари. Не мислете, че много президенти ще искат силен Левски. Някой просто искат пари и нищо друго. Ами ако дойде някой Лупи за президент(да не дава Господ)? И не отписвайте титлата. Розовите ще цвъкнат в гащите още ако бием Литекс, имаме и директен двубой. Щом може те да правят подем с такова дърво като Любо, значи и ние можем да се вдигнем.Все още можем да наваксаме, защото сме Левски, повече обичаме отбора си и сме по единни, защото не режем греди и не бием футболисти, защото знаем как да наваксваме точки и поради още милион причини. Така че, топката е в Батков и новия треньор (дано има нов треньор!!!).

go6o ku4ev
Контакти:

Мнениеот go6o ku4ev » 11 апр 2009 19:44

титлата е рано да я преписвате още историята помни големи обрати имаше едни 7 точки на полу-сезона а после левски шампион с 4-5 точки така че има 9 кръга

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 11 апр 2009 19:45

Хаха кво да им честитя титлата на ЦСКА бе, та ако ни бият в директния мач ще го направя, но сега няма за какво... За уредените мачове днес в Перник, във Варна, в Пловдив. С такъв цирк никога няма да им честитя титла, ако ни бият в директния мач тогава ще покажат, че я заслужават...в момента още не са го сторили.
Първото полувреме единствено Да Коща играеше, тичаше, бореше се в средата, а другите гледаха... Йовов статист през целия мач, а Кокала го държи на терена, връща Зе Суарес десен бек само и само да остане Бижутера, а той горкия не може да спре една топка и сега чета интервюто му... :evil: Ролята на феновете не е само да подкрепят отбора-нещо което става всеки мач, а също и да изразяват позиция, когато не са доволни от показаното на терена и когато явно се вижда, че отбора се мъчи с някакъв помощник-треньор начело, защото ние ходим на Герена, искаме да гледаме борбена и мъжка игра и даваме пари за билети, за екскурзии да ги подкрепяме в страната, а те само взимат, а в същото време не дават нищо...
Вуцов ли :shock: Точно заради него паднахме тук в София от беларусите, не може да кажеш, че БАТЕ са фаворити преди мача. :D
Грешката беше още, когато Батков продаде играчите от стария отбор, а това трябваше да става постепенно-зимата да се махнат 2-3, а не изведнъж да сменяш всички. Мъри не е искал такова нещо, именно затова каза, че са му удрязали пръстите...та Батков после в едно интервю каза - "Онзи с удрезаните пръсти..." тъпанар-типичен Бай Ганьо. Назначи Вуцан, който беше изхвърлил от отбора Жо и беше върнал Гонзо в средата, беше довел Боян Илиев, Иса и още такива недоразумения. Много ме е яд, просто не знам кво ще става...
Последна промяна от sedem_!_dva на 11 апр 2009 19:46, променено общо 2 пъти.
NON MOLLARE MAI

Върни се в “Архив”