Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Re: ЧЕСТИТА ТИТЛА НА ФЕНОВЕТЕ НА КРЪВНИЯТ ВРАГ

Мнениеот INZAGHI_99 » 11 апр 2009 19:28

ricco написа:Не е рано с тази игра 11 юноши на Локо щяха да ни бият. Няма какво да се заблуждаваме това е положението.

Незнам какво да ти кажа, до сега отначалото не полусезона се измъквахме на косъм, но и той се скъса
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 11 апр 2009 19:28

cska_90 написа:
INZAGHI_99 написа:Честита титла на всички фенове на ..........
Пиша Ви болен фен на Левски, още един път честито!!
С риск останалите фенове на ЛЕВСКИ да ме оплюете пиша тази тема и сега ще се опитам да ви кажа защо НИЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАМЕ ДА СМЕ ПЪРВИ.
От доста време не пях писал във форома, понеже очаквах точно това да се случи, на тези които сега ще кажат че при първия провал се разлаех, ЧЕТЕТЕ НА ДОЛУ РЕДОВЕТЕ.
Кога загубихме титлата е въпроса?? ОЩЕ В НАЧАЛОТО НА СЕЗОНА!!!
1 ПРИЧИНА- Тодор Батков- пълен идиот, глупак и всичко друго, но не и ИСТЕНСКИ ПРЕЗИДЕН НА ЛЕВСКИ, ТОЗИ ЧОВЕК Е СРАМ И ПОЗОР ЗА ИМЕТО И КЛУБА ЛЕВСКИ- ПОСЛЕДНА ИДИОТСКА ПРОЯВА- РЕВА СРЕЩУ СЪДИИТЕ- АКО ИСКАМЕ ДА СМЕ ПЪРВИ И ДА БИЕМ , ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ НАС, не от съдиите -Никой не е виновен, че неможем да играем.
2 Причина- Смяната на Вили Вуцов( не ме разбирайте погрешно, не съм фен на Вуцата)- аз не го харесвам също, но много пъти съм писал и съм казвал ,че с него НЯМАШЕ ДА ОТПАДНЕМ ОТ БАТЕТО И ЖИЛИНАТА.
3- Причина Най-ГОлемият БЕЗДАРНИК И БЕЗХАБЕРНИК - мишока велев- Думите ми бягат, напират едни други НЕЩА ЕДНИ НЕЦЕНЗУРНИ ФРАЗИ, ЩЕ ГИ ОСТАВЯ ЗА СЕБЕ СИ
4 - Причина- Трансферите в клуба- Да Коща ли къв беше този- За 5 мача с чорбата и ГОЛЕМИЯТ ИГРАЧ, Камбуров 2 пъти ни се предложи момчето и Велев - попита този кой е? е ПЛЕШИВЕЦО ЕТО ТИ КОЙ Е? ГОСПОДИН ХЕТРИК!
Срам ме даже много, но не от ИМЕТО ИЛИ КЛУБА ЛЕВСКИ, СРАМ МЕ Е ОТ ВСИЧКИ КОИТО РАБОТЯТ ЗА ТОЗИ КЛУБ.
На следващият мач, ще съм на стадиона, но не заради БЕЗДАРИЕТО НА ТЕЗИ КОИТО СА В ЛЕВСКИ, а заради отбора и името- защото това е да си истенски фен и истенски да обичаш ЛЕВСКИ!!!
Ще бъда на стадиона, но няма да викам за тези играчи, защото те не са за този клуб, те са за някъде другаде но не и за ЛЕВСКИ!
Зе суареш Бистрон, Да коща, Рабех, Сърмов и още ЗА КАКВО СТЕ В ТОЗИ ОТБОР, ЗНАЕТЕ ЛИ ИСТОРИЯТА НИ, ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ЗНАЧИ ТОВА ИМЕ, ЗНАЕТЕ ЛИ , ЧЕ 90% ОТ ХОРАТА ДОШЛИ НА СТАДИОНА СА ОТДЕЛИЛИ ОТ ПАРИТЕ СИ ЗА ДА ГИ ДАРИТЕ С МАЛКО РАДОСТ? МОЖИТЕ ЛИ ДА ОТГОВОРИТЕ НА ТЕЗИ ВЪПРОСИ?
Срам ме е и не крия, че НЕИСКАМ ДА СМЕ ШАМПИОНИ, защото пак ще заблудим себе си и пак ще дойде БАТКО в ЕВРОПА и ще станем за резил, НЕ ИСКАМ ДА СМЕ ШАМПИОНИ ЗАЩОТО ЛЕВСКИ НЕ Е ЦЕЛ, ЛЕВСКИ Е ИДЕЯ, тази идея е когато ние феновете отидем на стадиона да си тръгне със топло сърце от играта не отбора, от това че футболистите са се раздали и са дали всичко от себе си за да не направят щастливи, ИДЕЯ Е защото НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ КРАСИВИЯТ ФУТБОЛ, не безхаберието на сегашният тим.
Още веднъж честито на феновете на вечният враг! Аз тази титла не я искам, искам да играем футбол!

Мерси, мерси- ;) ;) ;) :) :) :)

Ама да ти кажа,че и ние не играем феноменално ,ама все пак по-добре.То добре ,че Локо не показа тази форма още есента ,че сега титлата можеше и да е решена в тяхна полза.
Изображение

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Моята истина за Левски

Мнениеот DrAvalanche » 11 апр 2009 19:30

Хайде да оставите Батков на мира. Имахме изградени отбор и структура, всичко работеше до момента в които един директор не реши да се направи на обиден защото му отказаха да врътне няколко трансфера и отиде на сафари преди мачовете с Тампере. По време на самите мачове някои футбалери се представиха ужасно слабо и от там тръгна всичко. Досега не съм видял един реален кандидат да дава пари за Левски, а и ние не сме цска, държавата да ни намира спонсори.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

go6o ku4ev
Контакти:

много драматично и левски може да загуби

Мнениеот go6o ku4ev » 11 апр 2009 19:31

много драма бе хора левски също може да падне нали гледаме всеки ден кво става с големите отбори и те губят важното е че се случи сега има време и още 9 кръга така че нищо не е изгубено все пак сме левскари трябва да ги подкрепим в трудните моменти а виждате и цска нищо не играят така че всичко интересно предстой !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 11 апр 2009 19:33

cska_90 написа:
cska_90 написа:
INZAGHI_99 написа:Честита титла на всички фенове на ..........
Пиша Ви болен фен на Левски, още един път честито!!
С риск останалите фенове на ЛЕВСКИ да ме оплюете пиша тази тема и сега ще се опитам да ви кажа защо НИЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАМЕ ДА СМЕ ПЪРВИ.
От доста време не пях писал във форома, понеже очаквах точно това да се случи, на тези които сега ще кажат че при първия провал се разлаех, ЧЕТЕТЕ НА ДОЛУ РЕДОВЕТЕ.
Кога загубихме титлата е въпроса?? ОЩЕ В НАЧАЛОТО НА СЕЗОНА!!!
1 ПРИЧИНА- Тодор Батков- пълен идиот, глупак и всичко друго, но не и ИСТЕНСКИ ПРЕЗИДЕН НА ЛЕВСКИ, ТОЗИ ЧОВЕК Е СРАМ И ПОЗОР ЗА ИМЕТО И КЛУБА ЛЕВСКИ- ПОСЛЕДНА ИДИОТСКА ПРОЯВА- РЕВА СРЕЩУ СЪДИИТЕ- АКО ИСКАМЕ ДА СМЕ ПЪРВИ И ДА БИЕМ , ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ НАС, не от съдиите -Никой не е виновен, че неможем да играем.
2 Причина- Смяната на Вили Вуцов( не ме разбирайте погрешно, не съм фен на Вуцата)- аз не го харесвам също, но много пъти съм писал и съм казвал ,че с него НЯМАШЕ ДА ОТПАДНЕМ ОТ БАТЕТО И ЖИЛИНАТА.
3- Причина Най-ГОлемият БЕЗДАРНИК И БЕЗХАБЕРНИК - мишока велев- Думите ми бягат, напират едни други НЕЩА ЕДНИ НЕЦЕНЗУРНИ ФРАЗИ, ЩЕ ГИ ОСТАВЯ ЗА СЕБЕ СИ
4 - Причина- Трансферите в клуба- Да Коща ли къв беше този- За 5 мача с чорбата и ГОЛЕМИЯТ ИГРАЧ, Камбуров 2 пъти ни се предложи момчето и Велев - попита този кой е? е ПЛЕШИВЕЦО ЕТО ТИ КОЙ Е? ГОСПОДИН ХЕТРИК!
Срам ме даже много, но не от ИМЕТО ИЛИ КЛУБА ЛЕВСКИ, СРАМ МЕ Е ОТ ВСИЧКИ КОИТО РАБОТЯТ ЗА ТОЗИ КЛУБ.
На следващият мач, ще съм на стадиона, но не заради БЕЗДАРИЕТО НА ТЕЗИ КОИТО СА В ЛЕВСКИ, а заради отбора и името- защото това е да си истенски фен и истенски да обичаш ЛЕВСКИ!!!
Ще бъда на стадиона, но няма да викам за тези играчи, защото те не са за този клуб, те са за някъде другаде но не и за ЛЕВСКИ!
Зе суареш Бистрон, Да коща, Рабех, Сърмов и още ЗА КАКВО СТЕ В ТОЗИ ОТБОР, ЗНАЕТЕ ЛИ ИСТОРИЯТА НИ, ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ЗНАЧИ ТОВА ИМЕ, ЗНАЕТЕ ЛИ , ЧЕ 90% ОТ ХОРАТА ДОШЛИ НА СТАДИОНА СА ОТДЕЛИЛИ ОТ ПАРИТЕ СИ ЗА ДА ГИ ДАРИТЕ С МАЛКО РАДОСТ? МОЖИТЕ ЛИ ДА ОТГОВОРИТЕ НА ТЕЗИ ВЪПРОСИ?
Срам ме е и не крия, че НЕИСКАМ ДА СМЕ ШАМПИОНИ, защото пак ще заблудим себе си и пак ще дойде БАТКО в ЕВРОПА и ще станем за резил, НЕ ИСКАМ ДА СМЕ ШАМПИОНИ ЗАЩОТО ЛЕВСКИ НЕ Е ЦЕЛ, ЛЕВСКИ Е ИДЕЯ, тази идея е когато ние феновете отидем на стадиона да си тръгне със топло сърце от играта не отбора, от това че футболистите са се раздали и са дали всичко от себе си за да не направят щастливи, ИДЕЯ Е защото НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ КРАСИВИЯТ ФУТБОЛ, не безхаберието на сегашният тим.
Още веднъж честито на феновете на вечният враг! Аз тази титла не я искам, искам да играем футбол!

Мерси, мерси- ;) ;) ;) :) :) :)

Ама да ти кажа,че и ние не играем феноменално ,ама все пак по-добре.То добре ,че Локо не показа тази форма още есента ,че сега титлата можеше и да е решена в тяхна полза.

Поне вие се отървахте от един крадец направил име на ваш гръб, за което искренно ви завиждам!
Време е и ние да го направи, но не виждам как.
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 11 апр 2009 19:33

Уникално !!!! Спокоен разумен разговоро между фенове на червените и сините !!! Истината е, че и двата така наречени "грандове " днес никакви ги нямаше !!!! Така че, който и да стане шампион...........на есента пак ще сме същите, и пак ще има оправдания, то каква ли ни държавата, че и футбола ни..... Ама защо другите се оправиха, а ние пак сме така ?! Съдиите виновни, марсианците ни виновни, всички са ни виновни, само Ние НЕ !!!.... Е няма как да стане така......

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Батков бяга от "Герена" - фен се хвърля пред колата му

Мнениеот DANS » 11 апр 2009 19:35

Батков бяга от "Герена" - фен се хвърля пред колата му

Собственикът на Левски Тодор Батков се изнесе бесен от стадиона след конфузната загубата на неговия отбор с 0:3 от Локо Сф на "Герена" и не пожела да коментира синият резил. Босът бе пресращнат от запалянковци на Левски пред сектор "А", а някои от тях се добраха до луксозните возила на адвоката и започнаха да плюят върху тях. На излизане от паркинга пред сектор "А" пък фен на Левски се отскубна от органите на МВР и с тяло спря колите на Батков. Последваха няколко цветущи епитети, придружени със скандирания "Батков, махай се!", но полицията се намеси и отстрани ултраса от пътя на синия бос.

:roll: :o :shock:
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 11 апр 2009 19:37

kartago написа:Уникално !!!! Спокоен разумен разговоро между фенове на червените и сините !!! Истината е, че и двата така наречени "грандове " днес никакви ги нямаше !!!! Така че, който и да стане шампион...........на есента пак ще сме същите, и пак ще има оправдания, то каква ли ни държавата, че и футбола ни..... Ама защо другите се оправиха, а ние пак сме така ?! Съдиите виновни, марсианците ни виновни, всички са ни виновни, само Ние НЕ !!!.... Е няма как да стане така......

Проблема е че при нас липсват ЮНОШИТЕ, Любо дойде и виж не им знам отбора но поне 5 момчета от школата им бяха титуляри, Виж и това момче Иван Иванов- еми шапка му свалям ЕВАЛА!
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

go6o ku4ev
Контакти:

Мнениеот go6o ku4ev » 11 апр 2009 19:38

абе така е ама и нямахме и късмет и ние сами си вкарахме головете и трита са наши грешки и таа греда не влезе на йовов то при 2:0 знеш как се наливат краката яко олово и нормално но нещо нямаше желание за игра

Потребителски аватар
LordVOODOO

Re: Моята истина за Левски

Мнениеот LordVOODOO » 11 апр 2009 19:39

Абе хубаво казвате Батков вън, но я за момент си представете, че след него се появи някой като Митал-Томов или Христолов???

И в крайна сметка трябва да разберете едно нещо: Който плаща той поръчва музиката! Батков издържа отбора ви, той плаща заплатите на играчите и той казва какво ще става и това важи за всички отбори! Много е лесно да кажеш "аз съм фен на този отбор, ходя на всеки мач" Е и? Е като си голям фен що не пробваш да издържаш отбора сам??? Като не можеш мълчиш и си подкрепяш отбора и в добро и в лошо. Е пример с ония от Пловдив - канарчетата - не спират да лаят срещу Христолов, но не се замислят, че ако все пак той през всичките тия години не беше давал парите си - отбора изобщо нямаше да го има или щеше да е в някоя регионална групичка! Та същото е при вас - няма спор Батков нищо не разбира от футбол (той и като адвокат е гола вода, но това е друг въпрос), но все пак в момента Левски е негова собственост и ако се изпокарете с него както правят феновете на Ботев с техният президент хубаво си помислете дали мустакатият пръч няма да ви спре кранчето (без да продава отбора) и малко по-малко да се сринете до примерно "В" група! Това ли искате? В крайна сметка нямате правото да се разпореждате с чуждите пари и да кажете "ти там, нали си президент на отбора тичай да купиш Меси, Ето'О, Кака и тн..." - трябва да оценявате това, което се прави за отбора ви, а не все да гледате какво още можело да се направи! Винаги има какво ОЩЕ да се направи, но преди да искате да получите на готово всичко, се замислете ВИЕ КАКВО ДАВАТЕ - и повярвайте ми присъствието на трибуните не е достатъчно! Всеки отбор има много по-големи разходи, отколкото приходите, който образувате феновете на отбора! Е някой трябва да поеме разликата - и вие трябва да сте благодарни на този някой. Защото в наши дни футбол без пари няма! Ако го няма Батков да дава кинти ще сте отборче от ранга на Черноморец, Вихрен и тн... - и това трябва да си го набиете в главите! На този свят никой не ви е длъжен с нищо и няма такова нещо като безплатен обяд!
Изображение

Върни се в “Архив”