Зиратбанк Анкара - ЦСКА СОФИЯ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- mertezaker
- Контакти:
Re: Зиратбанк Анкара - ЦСКА СОФИЯ
ААААААААА!!! ЧЕСТИТО, АРМЕЙЦИИИИИИИИИ!!!
Браво на момчетата много добър златен гейм направиха.Левскар съм но се изкефих адски много на този златен гейм.Успех и на полуфинала.

thebully написа:честито,айде ред е на поляците ако не се бъркам
ДА поляци са там вече каквото сабя покаже всички знаем силата на полският волейбол всичките им национали играят във местното първенство незнам единиците на тези какви са.Но и Турците имаха 3-ма играчи на световно ниво Родригао,Платеник И Фишер.Евалата и на Сашо ще излъчат и полуфинала
Последна промяна от masona84 на 10 фев 2011 20:26, променено общо 1 път.
NFB_Bgfen написа:Браво на момчетата много добър златен гейм направиха.Левскар съм но се изкефих адски много на този златен гейм.Успех и на полуфинала.
Респект!
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
nostradamus написа:Интересна игра е волейбола,мач който се играе до победа с 3 гейма ще завърши 4-0.
Сменяй ника, за нищо не става.......
Уникално,радвам се ча пак познах,спечелихме след златен гейм.Как сме викали с баща ми при последната точка на Ивайло Стефанов.На полуфинал смеееееееееееееееееееееееееее,честито на всички Армейци,поклон пред този отбор на ЦСКА,сега ако опънем и Левски в дербито,направо не знам,велик ЦСКА.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!
shumnaliq написа:NFB_Bgfen написа:Браво на момчетата много добър златен гейм направиха.Левскар съм но се изкефих адски много на този златен гейм.Успех и на полуфинала.
Респект!
+1
mertezaker написа:ААААААААА!!! ЧЕСТИТО, АРМЕЙЦИИИИИИИИИ!!!
Честито,това беше уникално,ВЕЛИКО.Поклон!!!
thebully написа:честито,айде ред е на поляците ако не се бъркам
А в другият полуфинал са онези Асеко Ресовия (Жешув), с които играхме миналата година и станаха онези изцепки с наказанието заради бомбичките....
Искам да ги срещнем на финала

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
Страхотна победа,как ми се искаше след прякото предаване да се направят интервюта веднага след мача докато са в еуфорията си играчите и щаба.Сашо се опитва каквото може но освен картина предвид скромните пари който разполага телевизията другото не се получава.Напред АРНЕЙЦИИИ.ЧЕСТИТО на всички българи който празнуват победата,турците са на колене