Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Frankie Lampard
- Контакти:
Re: Всекидневна около Челси(Трансфери,Новини,Слухове и т.н)
Знам,ама ... Ще направя,но ако паднем оставям на Баланса за известно време...

- 

THE G.A.M.E
Много е важно как ще изглеждат момчетата срещу Фулъм ! 
Щото напрежението срещу Ливърпул им дойде в повече ...
Торес вече с няколко десетки тренировки повече, можеби ще видим и дебютният му гол ! ?

Щото напрежението срещу Ливърпул им дойде в повече ...
Торес вече с няколко десетки тренировки повече, можеби ще видим и дебютният му гол ! ?
- Santiago Munezz
- Контакти:
Тежък ще е мача с Фулъм.Влезъха във форма тия "гадове"   и няма да ни е лесен мача а 3-те точки са ни жизнено важни в борбата за топ 4.Не ме интересува кой ще вкарва дано само победим.
 и няма да ни е лесен мача а 3-те точки са ни жизнено важни в борбата за топ 4.Не ме интересува кой ще вкарва дано само победим.

и няма да ни е лесен мача а 3-те точки са ни жизнено важни в борбата за топ 4.Не ме интересува кой ще вкарва дано само победим.
- Frankie Lampard
- Контакти:
Трябва да играем 4-4-2 с Торес и Дрогба...Ако пак играем идиотската схема от мача с Ливърпул няма да си правя и труда да гледам...
Лампард-атакуващ халф,включващ се от втора позиция
Есиен опорен...
Рамиреш/Малуда по крилата...
Дясно Бранко/Луиз,Център Тери и Бранко/Луиз,Ляво Ашли...
Вратар-Чех
Нападатели-Хлапака и Базуката...

Лампард-атакуващ халф,включващ се от втора позиция
Есиен опорен...
Рамиреш/Малуда по крилата...
Дясно Бранко/Луиз,Център Тери и Бранко/Луиз,Ляво Ашли...
Вратар-Чех
Нападатели-Хлапака и Базуката...
Иванович подписа нов контракт

Бранислав Иванович подписа нов договор с клуба , който ще го задържи до 2016г.Новият договор за пет години и половина гарантира ,че той ще остане в тима поне докато стане на 32 години. ''Това е добра новина за мен , това е много голяма крачка в моята кариера , ще дам всичко от мен за да помогна на Челси да спечели много трофеи'', каза той.
''Тези неща отнемат малко време , но аз винаги съм искал да остана тук. Нямаше никакви проблеми клубът искаше да остана аз също , благодаря на всички'', заяви Иванович.

Бранислав Иванович подписа нов договор с клуба , който ще го задържи до 2016г.Новият договор за пет години и половина гарантира ,че той ще остане в тима поне докато стане на 32 години. ''Това е добра новина за мен , това е много голяма крачка в моята кариера , ще дам всичко от мен за да помогна на Челси да спечели много трофеи'', каза той.
''Тези неща отнемат малко време , но аз винаги съм искал да остана тук. Нямаше никакви проблеми клубът искаше да остана аз също , благодаря на всички'', заяви Иванович.
- Frankie Lampard
- Контакти:
Супер новина !

- bekono
- Контакти:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EtTxjr1nfmA&feature=player_embedded#at=12[/youtube]
Ето и видео към новината за новия контракт на Иванович.

Ето и видео към новината за новия контракт на Иванович.

Бране се превърна в неизменен титуляр за нашия отбор и е напълно нормално да го обвържат с нов договор  Радвам се,че имаме такъв защитник при нас
 Радвам се,че имаме такъв защитник при нас 

Чудно ми е как може да симпатизираш на два отбора , още повече когато имената им са Челси и Барселона. Всъщност няма нищо лошо особено ,ако не се срещат дълго време но когато се срещнат и обстоятелствата така правят нещата ,че трябва да избереш единият пред другият- случаят през 2009г. е прекрасен пример за това , интересно ми е как си се чувствал тогава.

Ballancee написа:Чудно ми е как може да симпатизираш на два отбора , още повече когато имената им са Челси и Барселона. Всъщност няма нищо лошо особено ,ако не се срещат дълго време но когато се срещнат и обстоятелствата така правят нещата ,че трябва да избереш единият пред другият- случаят през 2009г. е прекрасен пример за това , интересно ми е как си се чувствал тогава.
Ми странно е чувството определено.... първо се ядосвах,че не дадоха чиста дузпа за Челси, после се радвах когато Иниеста вкара ....
Не знам как става но е факт - симпатизирам и на двата тима по равно и еднакво силно ,но в последно време Барса са като роботи и бият наред и затова обръщам много по-голямо внимание на Челси и им гледам мачовете... А на Барса проверявам само крайния резултат

Пък и Торес ми е любимец от доста време и се ядосвах бая като отиде в Пул и сега съм безкрайно доволен... Както и когато Вия отиде в Барса