Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Re: Както е тръгнало Левски може да не играе в Европа

Мнениеот dindan » 11 апр 2009 19:16

Споко сини пичове мача е продаден я виж какъв хубав коефицент имаше,аз го хванах но,други ме издъниха но все пак се кефя,винаги хващам лефски в тиражите :mrgreen:
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

ЧЕСТИТА ТИТЛА НА ФЕНОВЕТЕ НА КРЪВНИЯТ ВРАГ

Мнениеот INZAGHI_99 » 11 апр 2009 19:17

Честита титла на всички фенове на ..........
Пиша Ви болен фен на Левски, още един път честито!!
С риск останалите фенове на ЛЕВСКИ да ме оплюете пиша тази тема и сега ще се опитам да ви кажа защо НИЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАМЕ ДА СМЕ ПЪРВИ.
От доста време не пях писал във форома, понеже очаквах точно това да се случи, на тези които сега ще кажат че при първия провал се разлаех, ЧЕТЕТЕ НА ДОЛУ РЕДОВЕТЕ.
Кога загубихме титлата е въпроса?? ОЩЕ В НАЧАЛОТО НА СЕЗОНА!!!
1 ПРИЧИНА- Тодор Батков- пълен идиот, глупак и всичко друго, но не и ИСТЕНСКИ ПРЕЗИДЕН НА ЛЕВСКИ, ТОЗИ ЧОВЕК Е СРАМ И ПОЗОР ЗА ИМЕТО И КЛУБА ЛЕВСКИ- ПОСЛЕДНА ИДИОТСКА ПРОЯВА- РЕВА СРЕЩУ СЪДИИТЕ- АКО ИСКАМЕ ДА СМЕ ПЪРВИ И ДА БИЕМ , ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ НАС, не от съдиите -Никой не е виновен, че неможем да играем.
2 Причина- Смяната на Вили Вуцов( не ме разбирайте погрешно, не съм фен на Вуцата)- аз не го харесвам също, но много пъти съм писал и съм казвал ,че с него НЯМАШЕ ДА ОТПАДНЕМ ОТ БАТЕТО И ЖИЛИНАТА.
3- Причина Най-ГОлемият БЕЗДАРНИК И БЕЗХАБЕРНИК - мишока велев- Думите ми бягат, напират едни други НЕЩА ЕДНИ НЕЦЕНЗУРНИ ФРАЗИ, ЩЕ ГИ ОСТАВЯ ЗА СЕБЕ СИ
4 - Причина- Трансферите в клуба- Да Коща ли къв беше този- За 5 мача с чорбата и ГОЛЕМИЯТ ИГРАЧ, Камбуров 2 пъти ни се предложи момчето и Велев - попита този кой е? е ПЛЕШИВЕЦО ЕТО ТИ КОЙ Е? ГОСПОДИН ХЕТРИК!
Срам ме даже много, но не от ИМЕТО ИЛИ КЛУБА ЛЕВСКИ, СРАМ МЕ Е ОТ ВСИЧКИ КОИТО РАБОТЯТ ЗА ТОЗИ КЛУБ.
На следващият мач, ще съм на стадиона, но не заради БЕЗДАРИЕТО НА ТЕЗИ КОИТО СА В ЛЕВСКИ, а заради отбора и името- защото това е да си истенски фен и истенски да обичаш ЛЕВСКИ!!!
Ще бъда на стадиона, но няма да викам за тези играчи, защото те не са за този клуб, те са за някъде другаде но не и за ЛЕВСКИ!
Зе суареш Бистрон, Да коща, Рабех, Сърмов и още ЗА КАКВО СТЕ В ТОЗИ ОТБОР, ЗНАЕТЕ ЛИ ИСТОРИЯТА НИ, ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ЗНАЧИ ТОВА ИМЕ, ЗНАЕТЕ ЛИ , ЧЕ 90% ОТ ХОРАТА ДОШЛИ НА СТАДИОНА СА ОТДЕЛИЛИ ОТ ПАРИТЕ СИ ЗА ДА ГИ ДАРИТЕ С МАЛКО РАДОСТ? МОЖИТЕ ЛИ ДА ОТГОВОРИТЕ НА ТЕЗИ ВЪПРОСИ?
Срам ме е и не крия, че НЕИСКАМ ДА СМЕ ШАМПИОНИ, защото пак ще заблудим себе си и пак ще дойде БАТКО в ЕВРОПА и ще станем за резил, НЕ ИСКАМ ДА СМЕ ШАМПИОНИ ЗАЩОТО ЛЕВСКИ НЕ Е ЦЕЛ, ЛЕВСКИ Е ИДЕЯ, тази идея е когато ние феновете отидем на стадиона да си тръгне със топло сърце от играта не отбора, от това че футболистите са се раздали и са дали всичко от себе си за да не направят щастливи, ИДЕЯ Е защото НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ КРАСИВИЯТ ФУТБОЛ, не безхаберието на сегашният тим.
Още веднъж честито на феновете на вечният враг! Аз тази титла не я искам, искам да играем футбол!
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
ricco
Контакти:

Re: ЧЕСТИТА ТИТЛА НА ФЕНОВЕТЕ НА КРЪВНИЯТ ВРАГ

Мнениеот ricco » 11 апр 2009 19:23

Просто си прав не е важно да печелим на всяка цена, а като идем на стадиона да видим че тия играчи се раздават, а не да се разхождат цял мач по терена.

go6o ku4ev
Контакти:

Мнениеот go6o ku4ev » 11 апр 2009 19:24

много е рано още има 9 кръга а и цска и те една игра никва

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 11 апр 2009 19:25

INZAGHI_99 написа:Честита титла на всички фенове на ..........
Пиша Ви болен фен на Левски, още един път честито!!
С риск останалите фенове на ЛЕВСКИ да ме оплюете пиша тази тема и сега ще се опитам да ви кажа защо НИЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАМЕ ДА СМЕ ПЪРВИ.
От доста време не пях писал във форома, понеже очаквах точно това да се случи, на тези които сега ще кажат че при първия провал се разлаех, ЧЕТЕТЕ НА ДОЛУ РЕДОВЕТЕ.
Кога загубихме титлата е въпроса?? ОЩЕ В НАЧАЛОТО НА СЕЗОНА!!!
1 ПРИЧИНА- Тодор Батков- пълен идиот, глупак и всичко друго, но не и ИСТЕНСКИ ПРЕЗИДЕН НА ЛЕВСКИ, ТОЗИ ЧОВЕК Е СРАМ И ПОЗОР ЗА ИМЕТО И КЛУБА ЛЕВСКИ- ПОСЛЕДНА ИДИОТСКА ПРОЯВА- РЕВА СРЕЩУ СЪДИИТЕ- АКО ИСКАМЕ ДА СМЕ ПЪРВИ И ДА БИЕМ , ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ НАС, не от съдиите -Никой не е виновен, че неможем да играем.
2 Причина- Смяната на Вили Вуцов( не ме разбирайте погрешно, не съм фен на Вуцата)- аз не го харесвам също, но много пъти съм писал и съм казвал ,че с него НЯМАШЕ ДА ОТПАДНЕМ ОТ БАТЕТО И ЖИЛИНАТА.
3- Причина Най-ГОлемият БЕЗДАРНИК И БЕЗХАБЕРНИК - мишока велев- Думите ми бягат, напират едни други НЕЩА ЕДНИ НЕЦЕНЗУРНИ ФРАЗИ, ЩЕ ГИ ОСТАВЯ ЗА СЕБЕ СИ
4 - Причина- Трансферите в клуба- Да Коща ли къв беше този- За 5 мача с чорбата и ГОЛЕМИЯТ ИГРАЧ, Камбуров 2 пъти ни се предложи момчето и Велев - попита този кой е? е ПЛЕШИВЕЦО ЕТО ТИ КОЙ Е? ГОСПОДИН ХЕТРИК!
Срам ме даже много, но не от ИМЕТО ИЛИ КЛУБА ЛЕВСКИ, СРАМ МЕ Е ОТ ВСИЧКИ КОИТО РАБОТЯТ ЗА ТОЗИ КЛУБ.
На следващият мач, ще съм на стадиона, но не заради БЕЗДАРИЕТО НА ТЕЗИ КОИТО СА В ЛЕВСКИ, а заради отбора и името- защото това е да си истенски фен и истенски да обичаш ЛЕВСКИ!!!
Ще бъда на стадиона, но няма да викам за тези играчи, защото те не са за този клуб, те са за някъде другаде но не и за ЛЕВСКИ!
Зе суареш Бистрон, Да коща, Рабех, Сърмов и още ЗА КАКВО СТЕ В ТОЗИ ОТБОР, ЗНАЕТЕ ЛИ ИСТОРИЯТА НИ, ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО ЗНАЧИ ТОВА ИМЕ, ЗНАЕТЕ ЛИ , ЧЕ 90% ОТ ХОРАТА ДОШЛИ НА СТАДИОНА СА ОТДЕЛИЛИ ОТ ПАРИТЕ СИ ЗА ДА ГИ ДАРИТЕ С МАЛКО РАДОСТ? МОЖИТЕ ЛИ ДА ОТГОВОРИТЕ НА ТЕЗИ ВЪПРОСИ?
Срам ме е и не крия, че НЕИСКАМ ДА СМЕ ШАМПИОНИ, защото пак ще заблудим себе си и пак ще дойде БАТКО в ЕВРОПА и ще станем за резил, НЕ ИСКАМ ДА СМЕ ШАМПИОНИ ЗАЩОТО ЛЕВСКИ НЕ Е ЦЕЛ, ЛЕВСКИ Е ИДЕЯ, тази идея е когато ние феновете отидем на стадиона да си тръгне със топло сърце от играта не отбора, от това че футболистите са се раздали и са дали всичко от себе си за да не направят щастливи, ИДЕЯ Е защото НИЕ ФЕНОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ КРАСИВИЯТ ФУТБОЛ, не безхаберието на сегашният тим.
Още веднъж честито на феновете на вечният враг! Аз тази титла не я искам, искам да играем футбол!

Мерси, мерси- ;) ;) ;) :) :) :)
Изображение

Потребителски аватар
ricco
Контакти:

Мнениеот ricco » 11 апр 2009 19:26

Не е рано с тази игра 11 юноши на Локо щяха да ни бият. Няма какво да се заблуждаваме това е положението.

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 11 апр 2009 19:26

go6o ku4ev написа:много е рано още има 9 кръга а и цска и те една игра никва

С това което играем ти искаш ли да сме шампиони и да играем в Европа и до къде мислиш, че ще стигнем?
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 11 апр 2009 19:26

пич единствено ще ти кажа че си много прав,и бих ти стиснал ръката за тези думи ;)

liverpul3
Контакти:

Re: Моята истина за Левски

Мнениеот liverpul3 » 11 апр 2009 19:26

Бая истини още има да откривате,колко жалко е да си лефскар

CHERVENIAT TAIFUN
Контакти:

Re: Както е тръгнало Левски може да не играе в Европа

Мнениеот CHERVENIAT TAIFUN » 11 апр 2009 19:27

TRETIAT VARIANT E GN. SIRAKOV PRIATELQ

[warning]Пиши на Кирилица![/warning]

Върни се в “Архив”