Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Както е тръгнало Левски може да не играе в Европа
Първото нещо което си мисля е че на Левски му трябва нов Президент и Треньор.Според мен Батков неможе да издържа отбор като Левски с толкова претенций.Отбори като клуж и динамо букурещ са с бюджет от 50 млн евро , а нз Левски дали има и 5 за какво повече да говоря.Имат претенций Боримиров,Батков ами осигурете толкова пари бюджет купете наистина качествени играчи на средно ниво в Европа със доказан Специалист от Европа ако неможете прав ви път да идват нови собственици 

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- Lavinata-1914
- Контакти:
Re: Моята истина за Левски
Ne znam kakvo da kaja ve4e!! Karuzata e OBARNATA i NAI-GOLYAMA VINA za tova ima lizeto T.Batkov!!Po-dobre e DA NE IGRAEM v Evropa ,4e PAK STE IMA I PO-LO6I IZLAGAZII i ot minalata godina!! Saglasen sam Trybva PROMYANATA DA ZAPO4NE SAS SMYANATA NA BATKOV!!
Последна промяна от Lavinata-1914 на 11 апр 2009 19:14, променено общо 1 път.
vesodoc написа:Не съм съгласен с това. Който играе в Европа, дори да е за УЕФА, това принципно се отразява добре на клуба, самите играчи добиват повече самочувствие. Иначе искам да попитам някой, който е бил на стадина. Абе, дали нашите не бойкотират Кокала и Батков???
Че са зле този сезон, че нямат идея какво трябва да правят, зле са! Обаче този път нямаха едно поемане на топката като хората, бе! Тя се удряше в тях, дори и когато си подаваха. В крайна сметка няма значение. Първи вариант - те са отчайващо зле и толкова могат. Втори вариант- некой нещо се мъчи да им мъти главите и го играят *****чка на сегашното ръководство. Е двата варианта ми се струват адски тъпи. Освен това в условията на финансова криза няма как да е много по-различно. Не мисля, че нещата ще се променят много, дори и Батков да се махне. освен ако няма някакъв трети вариант, за който не се сещам.
Вашето мнение?
Аз бях на стадиона и хората коло мен бяха на мнение,че ако изберат 11 човека от публиката ще ги бия. Прави си сам изводите колко зле бяхме. Нямаше нито една първа топка да спечелим. Просто без коментар. Те все едно се виждаха за пръв път, и са се запознали 15 минути преди началото. Такава изглеждаше картинката на стадиона.
Както чета едно интевю на Боримиров в което казва "Стигнахме дъното", според мен това се случи. Нужни са радикални промени не само треньора, а и собственика на клуба.
Последна промяна от ricco на 11 апр 2009 19:16, променено общо 1 път.
Яжте ми кура говеда. Вечно ще сте втори, а защо не и трети.
-
Re: Срам ме е!Срам ме е от този треньор и този отбор!!!
Fallen_Angel написа:lpdfen написа:ГОЛЯМА ГРЕШКА,НАПАДАТЕЛ ЖЪЛТУР НЕ СЕ ВЗИМА ,С ТАКЪВ СЕ ИГРАЕ ЗА 0 НА 0 .
Вярно ли? Камбуров откъде го взехте?
Взеха го от Спартак Плевен, защото вие го бяхте изгонили.
- DrAvalanche
- Контакти:
Re: Срам ме е!Срам ме е от този треньор и този отбор!!!
Не знам защо ситуацията учудващо напомня за 2004 година, един мач с Родопа, и т.н. Май пак съзираме дългата ръка на Сираков.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

Абсолютно си прав Батков развали всичко и сега оправия няма втори загубен сезон
- david_villa
- Контакти:
Ще играят най-вероятно в УЕФА, но с тоя Кокал - наникъде...
-
- Контакти:
Много си прав,че Батков е основен виновник!Да припомням ли?Супер постижението-четвъртфинал за УЕФА,влизане в ШЛ/въобще не са най-важни резултатите,те са обясними/-по-важно е че оттук трябваше да започне/ а не да спре/ изграждането на добър,постоянен,стойностен СРЕДНОЕВРОПЕЙСКИ отбор-Нещо като Розенборг например или Стяуа/още по-добре/!А то-само Домовчийски осъществи реален,добър трансфер и.......тотална,в стил"битпазар" разпродажба за жълти,ЖЪЛТИ/това е най-тъжно/ стотинки!ЗАЩО!?ЗАЩО!?ЗАЩО!?ЗАЩО БЕ,БАТКОВ!?МОЖЕ ЛИ ДА СИ ТОЛКОВА ТЪП!?АДВОКАТ СИ ВСЕ ПАК!!!Другото лошо-вие виждате ли ги юношите дето общежития и не знам какво...се строи,къде са юношите!?Нима щяха да са по-зле от Христов,Вагнер,Гонзо....абе да не кажа ВСИЧКИ!!!Но поне момчетата щяха да се вложат,да усетят големия/супер Локо/ мач и т.н.В замяна -същите некадърни,бездушни мутри,дето не им пука,нашите юноши поне сълзица щяха да пролеят,а тези-ТОТАЛНА ЧИСТКА ИМ ТРЯБВА,ТОТАЛНА!!!ВСИЧКИ НАЧЕЛО С БАТКОВ-ВЪН!ВЪН!ВЪН!