Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

itelim
Контакти:

Re: Срам ме е!Срам ме е от този треньор и този отбор!!!

Мнениеот itelim » 11 апр 2009 18:42

BGarmy написа:Пуф-паф, пуф-паф, ту-тууу! :lol:
:D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Виждам, че си писал доста във форума - е що плачеш на "чужд гроб"?
Помисли да не ви сгази и вас влака, че а загубите точки, а падна лустрото! ;)

barmby
Контакти:

Мнениеот barmby » 11 апр 2009 18:43

е добре че чорбасор са по зле но това не ни грее особено и да станем шампиони какво

Потребителски аватар
red leno
Контакти:

Re: Кой е сульо и кой е пульо ?

Мнениеот red leno » 11 апр 2009 18:44

Днес на ул. Тодорини кукли на ст.Г. Аспарухов видяхме 14-те Тодорови кукли .

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Re: Както е тръгнало Левски може да не играе в Европа

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 11 апр 2009 18:44

Абе ние ще играем по някакъв начин в Европа,но с тази игра май няма смисъл :o :oops: :cry:

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 11 апр 2009 18:47

Ако с тая игра недай си боже срещнат някой европейски тим от средно ниво Бате и Жилина ще ни се сторят приказка.Незнам дали си спомняте ГАК от Австрия как отвя Литекс с 5-0 у дома преди няколко години(въпреки че заради финансовата криза играе вече при аматьорите)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 11 апр 2009 18:51

ricco написа:Според мен ако не играем една даже и 2 години в европа ще е много добре. Футболистите са свикнали и си знаят ние сме си в европа и не си дават зор. Трябва да починат 1-2 сезона за да може нещата да си дойдат на място.

Не съм съгласен с това. Който играе в Европа, дори да е за УЕФА, това принципно се отразява добре на клуба, самите играчи добиват повече самочувствие. Иначе искам да попитам някой, който е бил на стадина. Абе, дали нашите не бойкотират Кокала и Батков???
Че са зле този сезон, че нямат идея какво трябва да правят, зле са! Обаче този път нямаха едно поемане на топката като хората, бе! Тя се удряше в тях, дори и когато си подаваха. В крайна сметка няма значение. Първи вариант - те са отчайващо зле и толкова могат. Втори вариант- некой нещо се мъчи да им мъти главите и го играят курвачка на сегашното ръководство. Е двата варианта ми се струват адски тъпи. Освен това в условията на финансова криза няма как да е много по-различно. Не мисля, че нещата ще се променят много, дори и Батков да се махне. освен ако няма някакъв трети вариант, за който не се сещам.
Вашето мнение?

Потребителски аватар
delianmarinov
Контакти:

Мнениеот delianmarinov » 11 апр 2009 18:56

Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР! Верен на отбора си докрай! Аз не ще го предада ... за нищо на света ... за ЛЕВСКИ аз на сичко съм готов ! ...

Потребителски аватар
BerboGol
Контакти:

Мнениеот BerboGol » 11 апр 2009 18:58

И аз се,чудя този път кой щеиме виновен на ВЕЧНО 2те :oops: :?:

yasen
Контакти:

Моята истина за Левски

Мнениеот yasen » 11 апр 2009 18:59

Значи всичко започна след миналогодишния мач Левски - Локо Сф 0:1 с нещастен гол в 90 мин.! Тогава никой, абсолютно никой, дори и враждебните червени журналисти не подклаждаха тема за Оставка на Мъри. Просто никой не си го беше и помислял! Въпреки, че разликата беше 16 т. Тогава обаче Мъри бе в началния си етап на градене на нов отбор...тримата бразилци, беше договорен Гаджев, в напреднала фаза бяха преговорите за Георги Христов и въобще имаше сериозни предпоставки за изграждане на нов силен Левски (след безумната и необяснима за мен масова разпродажба на ключовите ни футболисти през зимата). Тогава обаче незнайно защо, онзи с мустаците, реши че Мъри и Наско са продали мача с Локо Сф. Не знам дали е била само тази причина, но това е абсурдно с гол в 90 мин. мач не може да уговори. АЗ ВЕЧЕ НЕКОЛКОКРАТНО ПИСАХ ТЕМИ КАКВА Е ТИПИЧНАТА СХЕМА ЗА УРЕЖДАНЕ НА МАЧ - ГОЛ В НАЧАЛНИТЕ 5-10 МИН И СЛЕД ТОВА БЛЪСКАНЕ ПО ТОПКАТА ЦЯЛ МАЧ(КАКТО СЕ СЛУЧИ ВЕЧЕ В РЕДИЦА СЪМНИТЕЛНИ МАЧОВЕ ПРЕЗ МИНАЛИЯ И ТОЗИ КРЪГ) Но нека се върна към Левски. Та това беше най-голямата грешка на Батков в неговия живот. Просто всичко започна от там. Имахме си ясна стратегия за развитие, с точния треньор, с точния спортно-технически директор. БАТКОВ РАЗВАЛИ ВСИЧКО.
Вече е късно за каквито и да е било промени. Трябва да доиграем сезона и след това сериозни промени. Ако трябва даже и Батков да продава отбора. Той вече доказа, че е некадърен ръководител, след като досега Мъри и Наско го покриваха за неговите неадекватни решения.
П.С. Искренно се надявах Краси Балъков през зимата да поеме Левски, просто онзи изравнителен гол на Симонович в 90 мин срещу цска ни класира на 1 място за есенния полусезон и с това запази главата на Кокала. Иначе нито той, нито онова недоразумение-журналистчето Вуцов не заслужават да бъдат заместник на Мъри като треньор в Левски.
АЗ ЛИЧНО ПРЕДПОЧИТАМ ЯСЕН ПЕТРОВ ИЛИ ИЛИЯ ГРУЕВ, АКО НЕ Е МЪРИ СТОИЛОВ!

Потребителски аватар
Miro
Контакти:

Мнениеот Miro » 11 апр 2009 19:03

Късно се сетихте,те още миналата година не трябваше да играят :evil: :evil: :evil:

Върни се в “Архив”