Ох време е вече да бием,не е нормално да играем добре а да няма резултати.
Знам,че са само контроли но........
Всичко за подготовката на Локомотив в Испания
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- loko-pd-fan
- Контакти:
- отборът на Пловдив
- Контакти:
Re: Локомотив Пловдив - Шандунг Лунън ,17.00ч. мнения и прогнози
loko-pd-fan написа:Ох време е вече да бием,не е нормално да играем добре а да няма резултати.
Знам,че са само контроли но........
Голям карък ни гони на тези контроли...Верно е че играем срещу много силни отбори, но истината е, че изпускаме много положения и много от резултатите до тук са нереални и несправедливи с оглед показаното от нас на терена. Надявам, се, че ако не в оставащите контроли то поне в първенството ще се "отпушем" и ще почнем да вкарваме създадените положения, а и от там и играта ще се подобри като цяло, и ще станем по ефективни!
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...
Абе не е важно да бием или да завършим наравн. Важно е да няма такива люхове пред вратата и да не се пропускат толкова положения отпред и толкова грешки в защита. За това нека са много и разнообразни контролите и като се върнем аз почти залагам за 5-0 на старта!!!

АЗ ОБИЧАМ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
загуба днес и в сабота и в понеделник.твае положението просто с тези отбори е така.никои от балгарските отбори няма да може да победи тези саперници с които играе локомотив бадете сигурни.отбори с боджети над 30 милиона евра проста няма как да стане.локомотив наи вероятно няма да има проблеми в парвенството и целите си сте ги постигне.мое мнение.
- Boksiorcheto
Аз си оставам вечен оптимист и си мисля, че този път ще бием днес. Прогноза 2:0 за Локомотив! Да се надяваме само мачът да е нормален, не като последните ни 2. И нападателите ни да започнат да вкарват, щото ако последния мач със Зестафони си бяхме вкарали всички положения, мачът щеше да свърши 8:3

ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!
Абе какви са тези минорни настроения - СУПЕР ОТБОР СМЕ - бием си днес като стой та гледай!
Май доста хора забравиха колко зле бяхме през есента на 2009-та и докъде ни беше докарала леля Галка!
Май доста хора забравиха колко зле бяхме през есента на 2009-та и докъде ни беше докарала леля Галка!
- Пловдив1926
- Контакти:
Някой хора силния отбор на Пловдив им бърка сериозно в здравето и живеят за да видят как падаме в някакви си контроли. Искам Здравко да вдигне купата и да гледам как се късат кордони и терена става черно-бял, пука ми на шапката дали ще паднем от Кубан и чегеваран 

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- Boksiorcheto
Пловдив1926 написа:Някой хора силния отбор на Пловдив им бърка сериозно в здравето и живеят за да видят как падаме в някакви си контроли. Искам Здравко да вдигне купата и да гледам как се късат кордони и терена става черно-бял, пука ми на шапката дали ще паднем от Кубан и чегеваран
Тук та "фанах"

Прогнозата която я казах,още когато се разбра,че Локо Пд ще играе със силни съперници каквито са Зенит,Познан и др. се оказа правилна,та то Ман Ю не играят такива силни контроли,те си играят с мексикански отбори и някакви които не са стъпвали на европейската сцена,а какво прави Локо ПД играе с шампион на китай,шампион на Русия и участик в ЛЕ на 1/16 финал....е тия яко ви бъскат който ви хване по 3-4 май ви нанизва,по добре да играеш с не толкова силни съперници и да ги победиш,един път за самочуствие,друг път няма да има дразги в отбора....
[center]Не искам да се заяждам с никой,казвам какво мисля АЗ![/center]
- Boksiorcheto
Deluxx написа:Прогнозата която я казах,още когато се разбра,че Локо Пд ще играе със силни съперници каквито са Зенит,Познан и др. се оказа правилна,та то Ман Ю не играят такива силни контроли,те си играят с мексикански отбори и някакви които не са стъпвали на европейската сцена,а какво прави Локо ПД играе с шампион на китай,шампион на Русия и участик в ЛЕ на 1/16 финал....е тия яко ви бъскат който ви хване по 3-4 май ви нанизва,по добре да играеш с не толкова силни съперници и да ги победиш,един път за самочуствие,друг път няма да има дразги в отбора....
Не си прав. Когато играем с големи отбори, можем да си сверим часовниците, да видим на какво ниво сме, да научим нещо от тях, а и някой беше казал: "Едно е да ти влиза защитник на Зенит, друго е на Монтана". Имам чувството, че когато започне първенството ще изглеждаме, като извънземни