Гръмнаха офиса на вестник ГАЛЕРИЯ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Гръмнаха офиса на вестник ГАЛЕРИЯ
Те ония си запалиха партийния дом, пък камоли да си инсценират взривяване на офиса на поръчковата медия. Най-забавното тая Патрашкова как бърза да лае, казала нещо от рода на "сега на ход е министър Цветанов". Да изчака малко поне, да не изглежда толкова явно. 

Сто процента сами са си гръмнали офиса.
Аблосолютна акция на Ал. Петров и БСП(к) по много стар и изпитан за тях ритуал да се "удари" текущата власт, с цел дискредитирани и постигане целта им - сваляне на "лошия" Цв.Цв. който вкара ареста "благодетеля" за едни и "черноработника" за други. Днес на посещение в България идват четирима еврокомисари, единият от които е този по сигурността, вчера вкупом Костов, Димитров, Запалката, Станишката и Добрев искат оставката на Цв. Цв., а точно днес "гърми" офиса на клоаката "Галерия", уж за сплашването им от страна на някой - счита се от атакуваните от тях. Много плосък сценарии, от който имат полза абсолютно всички, които сега "стрелят" по правителсвото, а и самата задръстена "редакция" и абсолютно никой от правителството. Никой, камо ли пък точно днес.
Изводите си правете сами!

- bigbonusprize
- Контакти:
Аз съм си направил изводите. Никога повече няма да си пусна гласа за тия мръсни твари - Гоце, Сержо (най-долната невестулка), Костов и сие. От 20 години крадене не им остана време да направят нещо за народа. Никога повече във властта да не припарват им желая от все сърце!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
bigbonusprize написа:Аз съм си направил изводите. Никога повече няма да си пусна гласа за тия мръсни твари - Гоце, Сержо (най-долната невестулка), Костов и сие. От 20 години крадене не им остана време да направят нещо за народа. Никога повече във властта да не припарват им желая от все сърце!
Човек тия си заслужават доживотен затвор.
- bigbonusprize
- Контакти:
kambata написа:bigbonusprize написа:Аз съм си направил изводите. Никога повече няма да си пусна гласа за тия мръсни твари - Гоце, Сержо (най-долната невестулка), Костов и сие. От 20 години крадене не им остана време да направят нещо за народа. Никога повече във властта да не припарват им желая от все сърце!
Човек тия си заслужават доживотен затвор.
Не. Заслужават да усетят народната любов! По-справедливо би било

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
nikita33 написа:slays написа:Ти вярваш ли, че някой в правителството е толкова глупав за да им гърми офиса точно сега, като 100% е сигурно, че ще точно правителството ще бъде заподозряно. На който има малко мозък в главата му е ясно, че сами с си взривили офиса, хем отново ще привлекат обществения интерес, хем ще се правят на онеправданите овчици, хем и ще натопят Цветан Цветанов и ще му искат оставката. Алексей Петров като кадър на ДС знае как се правят тези работи.
Не знам защо но тук виждам дългата ръка на Бойко и сие
Или пълен глупак, или платен драскач не вижда колко е прав slays - и в 2-та случея, жалко за теб...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
nikita33 написа:slays написа:Ти вярваш ли, че някой в правителството е толкова глупав за да им гърми офиса точно сега, като 100% е сигурно, че ще точно правителството ще бъде заподозряно. На който има малко мозък в главата му е ясно, че сами с си взривили офиса, хем отново ще привлекат обществения интерес, хем ще се правят на онеправданите овчици, хем и ще натопят Цветан Цветанов и ще му искат оставката. Алексей Петров като кадър на ДС знае как се правят тези работи.
Защото си лесно манипулируем. Сигурно и турски сериали гледаш и слушаш чалга...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
veseo написа:nikita33 написа:slays написа:Ти вярваш ли, че някой в правителството е толкова глупав за да им гърми офиса точно сега, като 100% е сигурно, че ще точно правителството ще бъде заподозряно. На който има малко мозък в главата му е ясно, че сами с си взривили офиса, хем отново ще привлекат обществения интерес, хем ще се правят на онеправданите овчици, хем и ще натопят Цветан Цветанов и ще му искат оставката. Алексей Петров като кадър на ДС знае как се правят тези работи.
И е фен на Барса

veseo написа:nikita33 написа:slays написа:Ти вярваш ли, че някой в правителството е толкова глупав за да им гърми офиса точно сега, като 100% е сигурно, че ще точно правителството ще бъде заподозряно. На който има малко мозък в главата му е ясно, че сами с си взривили офиса, хем отново ще привлекат обществения интерес, хем ще се правят на онеправданите овчици, хем и ще натопят Цветан Цветанов и ще му искат оставката. Алексей Петров като кадър на ДС знае как се правят тези работи.
Абе ти да не си маг Урсула всичко ми позна , ти на мен не ми обяснявай кай е прав и кой крив всички са мръсни комунисти или Бойко не е от тях?
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....