Има ли алтернативи за Националния отбор и какви са те?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Няма надежда !

Мнениеот PFC Litex » 10 фев 2011 00:44

Как ще коментирате следните резултати

Luxembourg 2 - 1 Slovakia
Malta 0 - 0 Switzerland
Russia 0 - 1 Iran

Та Швейцарската "машина" ще не е успяла дори гол да вкара на Малта, или Малта ще ги изкарате сега гранд?

Я па в Люксмебург какъв футбол има, ехеее..............

Хора това са контроли в които се тестват различни неща, да няма да го правят в официален мач?
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 10 фев 2011 00:45

Не разбрахте ли,че за да се вдигне нивото на националния отбор,първо трябва да се вдигне нивото на родното ни първенство,а това няма как да стане докато ходят от лагер на лагер и играят по три месеца на полусезон,а в другите първенства се играят реални мачове :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 10 фев 2011 00:51

PFC Litex написа:Как ще коментирате следните резултати

Luxembourg 2 - 1 Slovakia
Malta 0 - 0 Switzerland
Russia 0 - 1 Iran

Та Швейцарската "машина" ще не е успяла дори гол да вкара на Малта, или Малта ще ги изкарате сега гранд?

Я па в Люксмебург какъв футбол има, ехеее..............

Хора това са контроли в които се тестват различни неща, да няма да го правят в официален мач?

Ето и моя неособено компетентен коментар: Мисля, че ако Иран, Малта или Люксембург ни хванат ще ни опукат здраво :mrgreen: Шегата на страна, това са контроли, всичко е нормално, но Словакия и Русия да паднат от такива отбори, дори и в контрола :shock: . Все пак Х е нормален, но да не забравяме факта, че и приятелските срещи се играят в Еврофутбол :mrgreen:
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 10 фев 2011 00:53

Еми той пак един руснак забогатя още повече като Челси пак пусна на Пуул, ама да не почваме тая тема.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 10 фев 2011 01:00

CTAHKO написа:Не разбрахте ли,че за да се вдигне нивото на националния отбор,първо трябва да се вдигне нивото на родното ни първенство,а това няма как да стане докато ходят от лагер на лагер и играят по три месеца на полусезон,а в другите първенства се играят реални мачове :!:

Именно!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 10 фев 2011 01:04

daredevil, смешен си да говориш така за футболната кариера на Матеус, за домашно ти оставям да провериш успехите му на играч ;) Като наставник иначе той действително не може да се похвали с много такива - това е така ...
Има някои нелоши алтернативи, но има и доста безумни - Тошко Янчев, Павел Виданов, Исмаил Иса, Галчев, Веско Минев :lol: :lol: :shock: :shock: Или тука колегата е на принципа я да изброя всички български играчи на Левски или ЦСКА, да не ме обвинят в пристрастие :lol:
За Рангелов и Макриев писах вече в другата тема, но ще повторя- не са кой знае какво, но поне са титуляри в отборите си и бележат, нещо което не може да се каже за Божинов, Генков, Камбуров пък не съм го гледал в Китай :lol: А Домовчийски щом го споменавате, значи си говорите наизуст и не си спомняте, че Матеус каза няма да го вика повече, заради това че не дойде на контролата със С.Арабия ;)
Иначе с други алтернативи съм съгласен - Божката Митрев, Милиев, Делев, Галин Иванов, Гаджев могат да се пробват :)
PFC Litex правилно ви е посочил други изненадващи резултати в контролите ;) А тая Естония омаза сърбите като гост и измъчи Италия, така че не са чак пък толкова слаби.
Изображение

Levski_Sf

Мнениеот Levski_Sf » 10 фев 2011 01:11

На 27 години съм и дори и не съм си представял, че някога мога да предпочета да гледам други мач, ако по това играе националния отбор, но днес и това се случи. Гледах истински футбол с големи отбори като Германия и Англия и не съжалявам. Прав беше Бербатов да се откаже. Шуробаджанащината в този национален отбор е направо грозна картина. За съжаление не се вижда светъл лъч в тунела с това ръководство

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 фев 2011 01:17

Viktor4o_Rs написа:За Рангелов и Макриев писах вече в другата тема, но ще повторя- не са кой знае какво, но поне са титуляри в отборите си и бележат, нещо което не може да се каже за Божинов, Генков, Камбуров пък не съм го гледал в Китай :lol:

Генков 100% си го написал по инерция, за него да кажеш, че не си е играл в отбора и не е вкарвал голове е много несериозно. :)
Изображение

Потребителски аватар
Andrey82
Контакти:

Мнениеот Andrey82 » 10 фев 2011 01:19

Проблема е в защитата и вратаря - ако вместо Михайлов е Иванков и вместо Иванов е В. Илиев или Тунчев ще сме много по добри. И Делев също трябва да се пробва.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 10 фев 2011 01:22

PFC Litex написа:
Viktor4o_Rs написа:За Рангелов и Макриев писах вече в другата тема, но ще повторя- не са кой знае какво, но поне са титуляри в отборите си и бележат, нещо което не може да се каже за Божинов, Генков, Камбуров пък не съм го гледал в Китай :lol:

Генков 100% си го написал по инерция, за него да кажеш, че не си е играл в отбора и не е вкарвал голове е много несериозно. :)

Генков е играч за местна консумация, в Динамо се провали тотално, дано във Висла направи нещо, но не ми се вярва :roll: От Локо (София) Дяков и Искрен Писаров особено могат да се пробват също ;)
Изображение

Върни се в “Национален отбор”