Има ли алтернативи за Националния отбор и какви са те?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Levski zna4i svoboda

Има ли алтернативи за Националния отбор и какви са те?

Мнениеот Levski zna4i svoboda » 09 фев 2011 23:46

Така след махането на Мъри, си помислих, че нещо ще се промени, ноо... :x
1. Мениджърските интереси си остават !
2. Продължават, да се викат некадърници !
3. Матеус е тотален провал, освен да чука в студентски град и да се развежда друго май не може да направи :x За доказателство, в Германия ни се смяха, че го взехме за треньор :oops:

Относно днескашните герои, които ще са титуляри 100% и срещу Швейцария!

НАПАДЕНИЕ - Дуото от Израел - Макриев и Рангелов. Доказани некадърници - със какво
заслужават да носят трибагреника ?!?

АЛТЕРНАТИВА - Генков -11 гола в А група, видя се, че и за 5-те минути дето го пуснаха, застраши противниковата врата за разлика от дървото Макриев...
Спас Делев - доказа, донякъде качествата си, има голове и срещу Порто, Динамо Москва има и опита, за да бъде национал ! За разлика от тоталните анонимници в Европа, без мач там Рангелов и Макриев !
Исмаил Иса - пожарен вариант
Божинката, ако си върне формата

ХАЛФОВА ЛИНИЯ - Чавдар Янков - има ли смисъл, да споменавам причини, Срам ме е че носи националния екип !
Хичо - не заслужава да бъде викан, резерва в Касъмпаша !
Блажко - освен да задява фолкпевици, и татуировки друго не знае май !

АЛТЕРНАТИВИ - Тука имаме богат избор и затова ви изброявам(крила и централни)- Гаджев, Тошко Янчев(сравнение с Чаво, въпреки годините си е класа и го уважавам, за кризисен вариант става ), Христо Златински, Георги Илиев, Дани Димов( има хляб), Тонев, Дани Младенов( за резерва в краен случай), Галин Иванов, Борис Галчев( показва израстване ) Дяков от Локо СФ, има и още един двама за които в момента не се сещам .

ЗАЩИТА - Иван Иванов слабичък мач, направи дузпа, но ще му се дава шанс, срещу УЕЛС беше на ниво.
Пелето - дърт и вече безперспективен, време е да се откаже от национала.
Занев - не става.

АЛТЕРНАТИВИ - Данчо Милиев - огромно израстване за момчето, за мен трябва да е титуляр с Иван Иванов в центъра!
Тунчев - ако навлезе в познатата форма - ТИТУЛЯР.
Валю Илиев - може, да се пробва.
Павел Виданов - натрупа опит момчето.
Костадин Стоянов, Веско Минев, Орлин Старокин, Живко Миланов - доста качествени бекове !

ВРАТАРИ - Нямам оплаквания

АЛТЕРНАТИВИ - Божидар Митрев

Добре представили се в мача - нямам забележки към - Ники Михайлов - перфектен, спаси чист гол, с който мача ставаше 2:0.
Леки забележки към Стилиян, Попето, Иван Иванов, Манолев - не бяха на топ ниво, но изпъкваха сред плявата !

Хората, които казват, че толкова си можем, да погледнат Алтернативите. Според мен с играчите в Алтернативи, с добър треньор МОЖЕМ МНОГО !

НОО ....

Поне за себе си разбрах, че мениджърските игри убиват националния ни отбор, и тези мои желания няма да се случат, и ще тънем още. Тоя срам с тези повикани играчи не се търпи вече, яд ме е, колеги за бога накараха ни да бъдем безразлични към националния отбор. Явно и това е целта, да си въртят игричките на името на България и да ни посрамват. Яд ме е ! Бих ги изхвърлил цялото БФС, тая гавра вече не се търпи !

Аз лично изгубих надежда, за националния ни отбор :( :( :(

[offtopic]Моля Ви модератори, не я сливайте с общата тема, тази тема е продиктувана от голямото ми разочорование, много съм се старал, да я направя. Целта ми е да се получи дискусия точно по този проблем. Не се отнася само конкретно към мача. Благодаря за разбирането.[/offtopic]
Последна промяна от Levski zna4i svoboda на 10 фев 2011 00:27, променено общо 1 път.

Fichango
Контакти:

Re: Няма надежда !

Мнениеот Fichango » 09 фев 2011 23:57

Извинявай приятелю, ама кой си ти, че "да имаш забележки" или "да нямаш забележки"? Колкото и да се мъчиш да си обективен Иса и Митрев те издадоха.

Levski zna4i svoboda

Мнениеот Levski zna4i svoboda » 09 фев 2011 23:59

Fichango написа:Извинявай приятелю, ама кой си ти, че "да имаш забележки" или "да нямаш забележки"? Колкото и да се мъчиш да си обективен Иса и Митрев те издадоха.

Приятелю Иса съм го писъл кризисен вариант, който едва ли ще играе, а Митрев не за титуляр, а резерва на Михайлов !!!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 фев 2011 00:03

С някои от тези играчи, които си изброил, ще ни смачкат като въшки всички отбори от групата :oops:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 10 фев 2011 00:04

Fichango написа:Извинявай приятелю, ама кой си ти, че "да имаш забележки" или "да нямаш забележки"? Колкото и да се мъчиш да си обективен Иса и Митрев те издадоха.

момчето 1во не крие от кои отбор е и 1в оми хареса това което е написал има мн мн мн вярно във всичкото... за жалост с голяма болка националния отива все по на долу и по на долу ...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 10 фев 2011 00:06

Матеус и да вземе 15 от Левски и 10 от ЦСКА пак няма да стане. "Толкова си можем" каза Пламен Марков, когато си тръгваше от националния. От тогава тази фраза си важи в пълна сила. Слаби сме и това е истината. Има хляб в някои момчета, има такива, които вече за нищо не стават, но спокойно. Матеус си знае работата и ще прави много промени, но и те няма да имат кой знае какъв ефект. Истината е, че това е нивото на българския футбол в момента. Може би малко по-високо (като за 3:2), но няма точния, може би един човек, който да вдигне с мъничко класата на националите. Един Бербатов и всичко ще е малко по-розово, но не е лесно да се намери негов замесник. А когато се викат бездарници и смешници като Чавдар Янков и "доказани класи" като "русия" плюс един двама "пенсионери"(Станислав Ангелов, Геоги Пеев) няма как да стане нещо повече от това. А и рядко играещи за своите неизвестни отбори също нямат място в националния.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Levski zna4i svoboda

Мнениеот Levski zna4i svoboda » 10 фев 2011 00:06

Забравих, да спомена в алтернативи - защитника на Черно море - централния Александър Александров. Валери Домовчийски също. Както казах може да пропускам някого.

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Мнениеот mon1nho » 10 фев 2011 00:07

За всички алтернативи съм съгласен без ПАВЕЛ ВИДАНОВ. т'ва момче 3та година е титуляр в ЦСКА но не показва израстване, а напротив. иначе за дървото макриев и житния бегач рангелов просто нямам думи защо продължават да се викат тези двама олигофрени. защо не се погледне при децата какво става. един георги миланов до ивелин зад нападателя ми се струва че ще пасне доста добре. спас на върха на атаката въпреки височината си. нали за т'ва са контролите да се изпробват нови вариянти а ние си въртиме едни и същи дърводелци. и до кога в българия футболисти на по 24 години ще се обявяват за таланти. на 24 те трябва да се водещи футболисти и в националния и в клубния си отбор... имам предвид генков и макриев.

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 10 фев 2011 00:09

Levski zna4i svoboda написа:Забравих, да спомена в алтернативи - защитника на Черно море - централния Александър Александров. Валери Домовчийски също. Както казах може да пропускам някого.

Аз лично предпочитам Домо пред Рангелов и Макриев, дори и пред Генков, който си е добър, но само за българското първенство.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Levski zna4i svoboda

Мнениеот Levski zna4i svoboda » 10 фев 2011 00:09

bekono написа:Матеус и да вземе 15 от Левски и 10 от ЦСКА пак няма да стане. "Толкова си можем" каза Пламен Марков, когато си тръгваше от националния. От тогава тази фраза си важи в пълна сила. Слаби сме и това е истината. Има хляб в някои момчета, има такива, които вече за нищо не стават, но спокойно. Матеус си знае работата и ще прави много промени, но и те няма да имат кой знае какъв ефект. Истината е, че това е нивото на българския футбол в момента. Може би малко по-високо (като за 3:2), но няма точния, може би един човек, който да вдигне с мъничко класата на националите. Един Бербатов и всичко ще е малко по-розово, но не е лесно да се намери негов замесник. А когато се викат бездарници и смешници като Чавдар Янков и "доказани класи" като "русия" плюс един двама "пенсионери"(Станислав Ангелов, Геоги Пеев) няма как да стане нещо повече от това. А и рядко играещи за своите неизвестни отбори също нямат място в националния.

Човек не слушай Пламен Марков, който също беше марионетка в мениджърските игри. Изказъл се е като типичния неудачник.

Не искам само играчи от Левски и ЦСКА, споменал съм много добри играчи и жт другите ни отбори !!

Разберете искат да ни внушат, че сме слаби !!! Искат безнаказано да си въртят далаверите на гърба на България !!!

Върни се в “Национален отбор”