Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pfaff
Контакти:

Re: УНИКАЛЕН КАМБУРОВ ВЗРИВИ ГЕРЕНА

Мнениеот pfaff » 11 апр 2009 17:26

centiro написа:Камбуров не можел да бележи на големите отбори хахахаахаа

Ами не може...ЛеФски голям отбор ли е? :mrgreen:

Sole
Контакти:

Re: Срам ме е!Срам ме е от този треньор и този отбор!!!

Мнениеот Sole » 11 апр 2009 17:27

Представя ли си някой Левски, с този отбор в Европа? :oops:

pfaff
Контакти:

Мнениеот pfaff » 11 апр 2009 17:31

levski_777 написа:ПРАСЕТА НЕ СЕ КЕФЕТЕ ЧЕ ЩЕ ДОЙДЕ И ВАШИЯ РЕД . ОП ИЗВИНЯВАМ СЕ ЩЕ ГИ БИЕТЕ ИЛИ ПО-ТОЧНО СЪДИЯТА ЩЕ ГИ БИЕ С 2-3 ДУЗПИ. КУРВИ СТЕ КУРВИ СТЕ

ЛЕВСКИ ОЛЕ

ами ако има дузпи що да не си ги бием.. :mrgreen: може и 4...не ми пречи
ама вие и за дузпа не може да паднете щото не можете да влезете в наказателното поле...

Потребителски аватар
.cskara.
Контакти:

Мнениеот .cskara. » 11 апр 2009 17:34

Коментар по БНТ-"Но както вижадате,уважаеми зрители,слънцето блести в очите на сините бранители"
Аз мисля,че от ЦСКА са подкупили слънцето,за да може локото да бие левски, после да пусне на ЦСКА. :D

pfaff
Контакти:

Мнениеот pfaff » 11 апр 2009 17:34

shammi написа:Аз лично за трети път в живота си виждам Левски в такова футболно неведение. Никаква средна линия - отбора си страда там още от както Станислав Ангелов и Бардон се махнаха, безумно неорганизирана защита и един Тасевски дето за момента няма с кого да играе. За жалост на мен и всички привържаници на Левски - трябва да сме обективни.

А колкото до Камбуров - вижте само с какви асистенции и пасове играе, просто в отбора на Локо са си построили играта и тактиката

явно много малко мачове на леФски си гледал...ами то бяха в невидение само 4 мача през 2008г. Или ти е къса паметта.... :mrgreen:

iosidaniel
Контакти:

Мнениеот iosidaniel » 11 апр 2009 17:35

Niama za kakvo da vi e sram!Tozi 6um koito se vdigna ot "Poduene" za ravmia ma4 vav Varna i pobedata na CSKA nad "Slavia" mi "podskaza",4e ne6to ne e v red pri sinite.Batkov iska da "vdiga agitkata" s/u BFS,a na men mi se struva,4e triabva da "vdigne na kraka" futbola v Poduene.3:0 ne e realnia rezultat za tozi ma4,za6toto i "Lokomotiv" ne igraiat dobar futbol,no imaha kasmeta,4e sinite v za6tita biaha jalki i obarkani.A,"zvezdi" kati Iolov,Gonzo,Hristov za razlika ot nas gledaha ma4a ot "blizo" i s ni6to ne pokazaha,4e sa "zvezvdi".Treniora?Nai-obiknoven trenior po futbol,koito spored men vse o6te niama neobhodimia "bagaj" da vodi otbor kato sinite i da umee po vreme ha ma4a da promenia situaciata na terena.V kraina smetka mislia,4e Velev-treniora napalno se "pokriva" s Velev-igra4a - bezkraino "jelae",no dosta ograni4en.Neobhodima e barza,agresivna namesa v "kuhniata" na otbora,ima o6te vreme za promeni na ne6tata. Vsi4ki otbori v BG ligata sa ednakvo slabi i ograni4eni,koeto dava bazmojnost na vseki edin otbor s malko "po-seriozno" otno6enie da postiga 6asti4ni uspehi.

[warning]Пиши на Кирилица![/warning]

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 11 апр 2009 17:37

Айде,Бай Ганьо да поведе сектор Б пред БФС и да организира разтрогване на договора на Камбуров с Локо Сф :lol: .То бива подигравка,но Камбура направо им разгони фамилията.Не,че досега не е унижавал и червени и сини,но днес беше апотеоза :D .Какво стана сега?Съдията е виновен,че не изгони Камбуров още след първия му гол и не даде 2 дузпи за Левски :D
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Re: Хайде ВЕЛЕВ време е да се махаш

Мнениеот DANS » 11 апр 2009 17:47

да ама не! ОСТАВА :o
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

VoyagerX
Контакти:

Мнениеот VoyagerX » 11 апр 2009 17:55

iosidaniel написа:za6toto i "Lokomotiv" ne igraiat dobar futbol

Що говориш глупости, не мога да разбера ?
При това на латиница.
Кажи ми в момента кой отбор от А-група играе по-добър футбол от Локото ? Айде, слушам ??

itelim
Контакти:

Мнениеот itelim » 11 апр 2009 18:00

Това е момчета, по-възрастни или по-млади.
Тежка загуба, но напълно заслужена! Комплименти за"Локомотив"!!! В интерес на истината, независимо от трите греди, можеше разликата да е и по-голяма.
"Локомотив" изигра исторически мач в хронологията на мачовете за първенство на България между двата отбора. За втори път победа с три гола, първата е отново с 3:0 и е през 1952 г.
Още един път - ЧЕСТИТО ЖЕЛЕЗНИЧАРИ! А нас, за съжаление, нищо добро не ни чака...

Върни се в “Архив”