Лагерът в Турция :)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА-Амкар Перм(09.02)17:00
е браво немислех,че ще победим след като ни поведоха с 1-2
Браво армейци,някой беше написал,че това са резервите на ЦСКА,но доказаха,че не са,такива успехи над Амакр Перм и Металург Д,не всеки може да направи.НАПРЕД АРМЕЙЦИ

Хубав мач за наште днес. Не трябва да ни притесняват допуснатите голове - и двата не бяха някакви солидни грешки в защите, а по-скоро на Чавдаров. Втория си беше изцяло негов де. Аз лично се радвам за Радулович и Нелсън, защото и двамата имаха нужда от повече игрово време по отношение на самочувствието им. И за пореден път се убеждавам, че колкото и непорядъчен да е Коста Янев е и добър футболист.

Сега се чудя дали имаме нужда да махаме радулович и трекаричи,имаше информация че ще ги даваме на студентите.Според мен се представят добре,и ще е добре да си останат при нас.
- emi_loko_plovdiv_usa
- Контакти:
Аз все ояе и винаги яе твърдя че Иван Караджов няма място в ЦСКА. Има две причини за това и че той не е професионалист. Също така той е по живота и не гони кариера а и не е режемлия. Всеки знае че баща му има много пари.
Предпочитам Здравко Чавдаров или Благой Макенджиев. А Иван да се продаде и то моментално.
Предпочитам Здравко Чавдаров или Благой Макенджиев. А Иван да се продаде и то моментално.
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!
Аз съм emi_cska!!!!!
- bekono
- Контакти:
Мисля, че от мач на мач вървим нагоре и точно на 26ти всичко ще се види, но ми е интересно какъв състав ще пусне Радуканов, но това е друга тема. Относно мача - радвам се на успеха и на добрата игра на "армейците", личи си че имаме нужната класа за поне 3то място в България. А и малдите показват добра игра - сред тях включвам и Трекаричи и Радулович, които имат страхотен прогрес и задължително трябва да остана, собено ако Маркиньос си тръгне.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

emi_loko_plovdiv_usa написа:Аз все ояе и винаги яе твърдя че Иван Караджов няма място в ЦСКА. Има две причини за това и че той не е професионалист. Също така той е по живота и не гони кариера а и не е режемлия. Всеки знае че баща му има много пари.
Нека да пие,да се дрогира,да ходи по жени и да прави всичко,но когато излезе на терена да е един ПРОФЕСИОНАЛИСТ и да спасява ЦСКА ,както го направи Райс Мболи.А Чавдаров незнам защо толкова го искаш явно искаш да ни надупчат през пролетта,а да държим който според твойте думи "не е професионалист" на пейката,това няма как да стане,защото Радуканов вижда кой пази.Не съм гледал Макенджиев,но сигорно ще е резерва на Караджата.НАПРЕД АРМЕЙЦИ
- emi_loko_plovdiv_usa
- Контакти:
Deluxx написа:emi_loko_plovdiv_usa написа:Аз все ояе и винаги яе твърдя че Иван Караджов няма място в ЦСКА. Има две причини за това и че той не е професионалист. Също така той е по живота и не гони кариера а и не е режемлия. Всеки знае че баща му има много пари.
Нека да пие,да се дрогира,да ходи по жени и да прави всичко,но когато излезе на терена да е един ПРОФЕСИОНАЛИСТ и да спасява ЦСКА ,както го направи Райс Мболи.А Чавдаров незнам защо толкова го искаш явно искаш да ни надупчат през пролетта,а да държим който според твойте думи "не е професионалист" на пейката,това няма как да стане,защото Радуканов вижда кой пази.Не съм гледал Макенджиев,но сигорно ще е резерва на Караджата.НАПРЕД АРМЕЙЦИ
Хора които пият, дрогират и са само по живота и дискотеки нямат място в ЦСКА. Просто Здравко Чавдаров е режемлия.
Аз съм emi_cska!!!!!
Аз съм emi_cska!!!!!
"Режемлия" ама днес не изварди нищо, и двата гола бяха от солидна дистанция, само дето се хвърля да скача и да се прави на маймуна...
Надявам се Караджата да си е възвърнал формата от преди, а Макенджиев да му е силна конкуренция, че вратарския пост да не е нервралгичен.
Надявам се Караджата да си е възвърнал формата от преди, а Макенджиев да му е силна конкуренция, че вратарския пост да не е нервралгичен.

- bekono
- Контакти:
Мисля, че в момента имаме трима еднакво слаби вратари. Дано да греша.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

- emi_loko_plovdiv_usa
- Контакти:
Re: ЦСКА-Амкар Перм - 3:2 FT
Или Макенджиев или Здраво титуляри - един от двамата
Караджов не го понасям от години.
Караджов не го понасям от години.
Аз съм emi_cska!!!!!
Аз съм emi_cska!!!!!