Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: УНИКАЛЕН КАМБУРОВ ВЗРИВИ ГЕРЕНА
сега Гигов трябва да снася кинти(премии в тази криза)
да видим Борат какво ще приказва сега-пак съдията ли ще е виновен
ПЪЛНИ СМЕШНИЦИ СТЕ ВИЖТЕ СИ ОТБОРА КАКВО ИГРАЕ А ПОСЛЕ МУЧЕТЕ-ПОЗДРАВИ ОТ ЗЕЛЕНА ВАРНА-ЧЕРНО МОРЕ 1913

HASTA DE LA VICTORIA
Re: Хайде ВЕЛЕВ време е да се махаш
Не смятам, че в момента Велев трябва да се маха. Изобщо цялото първенство е опорочено и на дали една смяна на посредствен треньор с друг сигурно още по - посредствен треньор ще е от полза за Левски.
В интерес на истината Левски е единствения отбор за момента, който не си плаща и не си купува мачове и не защото не може, а защото този, който трябва да прави това и да налага отбора е един смотан влашки задник. Когато Наско Сираков беше в Левски беше съвсем различно....Респект имаше...и много пари
В интерес на истината Левски е единствения отбор за момента, който не си плаща и не си купува мачове и не защото не може, а защото този, който трябва да прави това и да налага отбора е един смотан влашки задник. Когато Наско Сираков беше в Левски беше съвсем различно....Респект имаше...и много пари
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....
Кой е сульо и кой е пульо ?
Отговор на Гонзо, помолен да коментира заканите на М. Камбуров че отиват на Герена за победа: "Ами то Сульо и пульо вече взеха да ни се канят да ни бият, нека заповядат"
Кажете сега кой е Сульо, кой е Пульо
Кажете сега кой е Сульо, кой е Пульо
Моля ви се не гонете "Кокала"! 

Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

0:3
?!?Ей,тук ако беше Петър Василев,би казал,че "и най-верните привърженици на ЦСКА не биха могли да очакват такъв развой на събитията".Интригата в бг футбола се завърна с пълна сила.Ако някой е очаквал такъв резултат,нямам думи 

Аз лично за трети път в живота си виждам Левски в такова футболно неведение. Никаква средна линия - отбора си страда там още от както Станислав Ангелов и Бардон се махнаха, безумно неорганизирана защита и един Тасевски дето за момента няма с кого да играе. За жалост на мен и всички привържаници на Левски - трябва да сме обективни.
А колкото до Камбуров - вижте само с какви асистенции и пасове играе, просто в отбора на Локо са си построили играта и тактиката
А колкото до Камбуров - вижте само с какви асистенции и пасове играе, просто в отбора на Локо са си построили играта и тактиката
-
- Контакти:
Срам ме е!Срам ме е от този треньор и този отбор!!!
Тоя тотално не може 5 футболиста да нареди.Времето му мина....изложи се!
ВЕЛЕВ-ЧАО!!!
А на грухтящите изчадия не бързайте да се радвате...ония със супата скоро ще ви я даде да я подухате!!!
ВЕЛЕВ-ЧАО!!!
А на грухтящите изчадия не бързайте да се радвате...ония със супата скоро ще ви я даде да я подухате!!!
Re: Срам ме е!Срам ме е от този треньор и този отбор!!!
Абе незнам Велев ли е виновен и какво става, но и доста парички са дадени в това първенство. Че има заговор има и сега единствения шанс ни е да се разберем с Литекс да се хвърлят на ЦСКА и да ги бият, а ние да им "обещаем" купата. Иначе нямаме шанс да се преборим за първенството.
Re: Срам ме е!Срам ме е от този треньор и този отбор!!!
Незабравяйте да си пуснете Канал 3 след края на мача.