Рейна по стъпките на Торес

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Proteccao
Контакти:

Re: Рейна по стъпките на Торес

Мнениеот Proteccao » 09 фев 2011 14:31

Чех е пълен смешник ще ме извиняваш... а що се отнася до комуникация - видяхме ги с Иванович

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 09 фев 2011 14:50

Личи си че си фен на Ливърпул.
Чех е най-добрия вратар последните 3-4 години, а тоя сезон който му е добър дето направи 2-3 грешки, на Рейна му е много добър дето направи същото количество грешки. Да не говорим че е още млад.
И единствения дето го приближава последните години като представяне е ВДС, не само в Англия, ами в Европа като цяло.

Proteccao
Контакти:

Мнениеот Proteccao » 09 фев 2011 15:00

На тебе не ти личи, че си фен на МЮ като поставяш ван дер Саар пред Касияс, Рейна и Буфон нали ;р

Млад не бих го нарекъл Чех, на 28 е - колкото Рейна

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 09 фев 2011 15:43

За мен Чех след контузията стана много страхлив вратар(предвид контузията е нормално).Особено си личи в ситуации където може да влезе в единоборство(било то с нападател или защитник).
По принцип обаче за мен това са двата най-добри вратари в лигата.Вече въпрос на лично мнение кой е по по най.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 09 фев 2011 16:06

styopa написа:За мен Чех след контузията стана много страхлив вратар(предвид контузията е нормално).Особено си личи в ситуации където може да влезе в единоборство(било то с нападател или защитник).
По принцип обаче за мен това са двата най-добри вратари в лигата.Вече въпрос на лично мнение кой е по по най.

Колегата е прав, че след контузията си Чех вече не е същият вратар и е доста страхлив. Все пак е била тежка операцията. Ако се повтори това (дано да не става), може да има непоправими последици. :o
Иначе Рейна не веднъж ме е изнервял, след като получи евтин гол или пък увисне при центриране и пак допуснем лек гол.

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 09 фев 2011 16:58

Последните години ги поставям да, Буфон не е във форма от 3 години пък Касияс вече почна да изнервя повече на вратата и от Рейна дори.
Даже като млад беше по-добър.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 09 фев 2011 19:15

Liverpool forever_95 написа:Иначе Рейна не веднъж ме е изнервял, след като получи евтин гол или пък увисне при центриране и пак допуснем лек гол.

Няма вратар в света да не допуска "куци" голове.Особено с тази слабата защита която я имаме в момента.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 09 фев 2011 19:40

styopa написа:
Liverpool forever_95 написа:Иначе Рейна не веднъж ме е изнервял, след като получи евтин гол или пък увисне при центриране и пак допуснем лек гол.

Няма вратар в света да не допуска "куци" голове.Особено с тази слабата защита която я имаме в момента.

Но има вратари в света, които са много по-убедителни при зентриранията. Ето ще ти дам пример. Рейна допусна много куз гол срещу Евертън само след 1 минута игра през второто полувреме. Да ти вкарат толкова куц гол и то една минута след подновяването на играта, е наистина зашеметяващо. Аз не мога и до ден днешен да си обясня, как Рейна не излезе да хване топката или поне да я боксира, след като тя беше в малкото наказателно, където вратарят е бог. И от 4/5 метра Дистен ни наниза. Наистина спасява положения, които изглеждат като 100% гол, както в първия мач срещу Челси на Анфийлд, но пък допуска адски груби грешки като в мача с Арсенал, но за този мач има оправдание. А за мача със Стяуа? Слънце нямаше. И какво му стана една подарена топка с глава от противника, която би трябвало с една ръка да я хване, я изпуска във вратата си. Много евтини голове допусна през този сезон. През другите сезони да е правил максимум по 1 или 2 грешки, а сега сезонът не е свършил, а той допусна повече от 2. Неприемливо е за вратар с класата на Рейна да прави такива глупости.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 09 фев 2011 20:51

Да,неубедителен е на центрирания,но си има други качества.Самия факт че подобри рекорда за най-бързо направени 50 чисти мрежи,а и е на 3то по чисти мрежи в историята на клуба е показателен.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 09 фев 2011 23:25

не мисля че ще се осъществи
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Ливърпул”