stannn написа:1*million написа:
За ремонтно строителните дейности по стадион Българска Армия многократно беше потвърдено че ще се засегнат паркови части в центъра на София, място където строитеслтвото не е разрешено. А и самия проект за новия стадион излиза от пределите на сегашното съоражение. И не забравяй нещо много съществено приятелю - СТАДИОН БЪЛГАРСКА АРМИЯ НЕ Е СОБСТВЕНОСТ НА ФУТБОЛЕН КЛУБ ЦСКА СОФИЯ А НА МИНИСТЕРСТВОТО НА СПОРТА. Тоест това е държавно съоражение! КАПИШ? Държавата нито е длъжна да подарява парцелите си в центъра на София защото на някой му скимнало да си строи стадион и молове и хотели, нито слава Богу ще го направи. Незнам каква е тази криворазбрана мания за величие на някой от вас - всичко да ви е набутано във центъра. Какво ти пречи стадиона на ЦСКА да е в близост до аерогарата а? Там парцели за строителство бол! Май само факта че няма да се боеш в гърдите че твоят стадион е в Борисовата Градина а пък на ония от Подуене им е на кучето в аспуха. Алианц Арена да не е в центъра на Мюнхен? Стадиона на Челси да не е на Лондон Бридж? Бернабеу да не е в центъра на Мадрид? Айде моля ти се стига с тая криворазбрана фенщина. ЦСКА не иска да строи нов стадион не ти ли стана ясно? ЦСКА иска уж да строи стадион там където първо не е разрешено и второ парцела въобще не е техен. И като им кажат не може си измиват ръцете. Ама кой да го разбере.
Говорим хипотетично. Първо проекта който беше показан и метър не излиза от сегашната територия. Ако имаш проблем с очите има доктори. Погледни и тогава говори. След това стадиона винаги ще си бъде на ДЪРЖАВАТА. Той няма да стане частен. Остава си на ДЪРЖАВАТА. А за центъра. Все едно да те изкарам от вас и да те закарам на майната си на края на града. Първо няма изградени връзки. Няма метро, няма автобуси. С какво ще отидеш до там? Пеша ли? Примера ти със стадионите на Байерн и Челси нещо куца. Първо и двата отбора направиха по големи стадиони. И то много по големи. Тук става дума за стадион който не е в пъти по -голям. Идеята на такива като теб е ясна. В центъра на София да има една разпадаща се купчина от бетон която ще е в пъти по -"красива" от нов стадион който би могъл да развие и самия парк. Хората точно и ясно го казаха. Стадиона ще се направи така, че да може да се ползва не само веднъж в седмицата, а спокойно да можеш да отидеш и да се разходиш, да хапнеш и да си починеш в парка. Едва ли злобари като теб биха разбрали това. Зад икономическите интереси има и нещо което би могло да развие самия парк. А не да те е страх да минеш от там вечер защото може някой да те нападне.
Пич написал си една камара уникални простотии.
- първо щял да ме изважда от нас, от центъра на София да ме набутал в крайните квартали. Ами ако живея под наем в твоя апартамент, като ми изтече договора ще ме изгониш от нас без и окото да ти мигне. Абе ти толкова ли си ограничен във тая фенщина та не разбра че стадион Българска Армия е толкова на ЦСКА колкото и на Славия и Локомотив бе човек. Това е държавно съоражение което се ползва от ЦСКА. За какъв дом ми говориш за какви 5 лева не мога да разбера.
- второ какви глупости за разни макетчета ми разправяш. Ти някога да си строил нещо освен кубчета от Лего? А този стадион как ще се пръекне там а? Ще го сглобят някъде в покрайнините и после със хеликоптер ще го пуснат на мястото на стария и хоп готово! Абе момче вземи мини около един строеж и виж за какво става дума, умножи го по 100 и тогава ще разбереш какво е строеж на стадион. И какви щети се нанасят на паркови съоражения.
- как точно шефовете на ЦСКА смятат да поберат нов стадион плюс купища молове и хотели на мястото на стария ама без да излизали и на метър отвън. Освен да посторят игрището на половината друго незнам. И хоп като построим мол и стадион и автоматично всички наркомани напускат парка и отиват да се друсат примерно на Лъвов мост.
Този смехотворен проект представен от Титан е точно за такива глупчовци като тебе да им замажат очите. Че големи благодетели тия Титан бе! Ще хвърлят милиони да си направят стадион и хотели и накрая всичко пак щяло да си остане на държавата. Е тя майка Тереза верно почина преди години лека и пръст, тия по нейните стъпки са тръгнали. Колко сте ми смешни как ви замазват очите пък и им вярвате. Колкото и за ремонта на Българска Армия - пратиха 3-ма души с два флекса да ремонтират стадион. Смях и цирк!