Новата екипировка на "Националите"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Новата екипировка на "Националите"

Мнениеот crap » 09 фев 2011 00:30

YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 09 фев 2011 12:04

pirin_blg написа:Утре е мачът на националите с Естония, но досега не можах да видя никъде новия екип. Дори в сайта на Капа го няма, но намерих това в гугъл. Изглежда ми доста добре. Много по-добър от онзи чувал на Пума. Обмислям да си го купя. П.С Ще предават ли мача утре по някоя телевизия?
http://www.footballshirtculture.com/com ... 191064.jpg
Споделете и Вашето мнение за екипчето. Аз мисля, че си заслужава.

Мачът ще се предава по ТВ+.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 09 фев 2011 12:11

До колкото разбрах официалните екипи ще бъдат представени в квалификацията срещу Швейцария,а днес ще излезем с други.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 09 фев 2011 12:40

RedeviL написа:Изображение

Националите ще играят в червено контролата на 9 февруари. Единствено “24 часа” се добра до екипировката на Kappa, с която ще се появим на 9 февруари. Съперникът още не е ясен, като е много вероятно да е някоя от съседните ни държави като Босна и Македония. БФС обаче още обмисля избора на отбор, с който да се пробваме преди възобновяването на евроквалификациите. Заради сроковете ще бъдем и с бели гащета, а не с традиционните зелени.

......

Между другото гледайки така екипа, ми идва на ум, че лично спред мен нашето прозвеще винаги е трябвало да бъде не "лъвовете", а може би "розите"... така или иначе "розата"е много по-популярен символ за България, отколкото "лъва" независимо, че той винаги е присъствал като национална наша символика... но това с лъва важи за още поне 255367218769.... други държави... Още повече, че при розата има поне два от цветовете на знамето ни - червено и зелено...
Изображение

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 09 фев 2011 13:03

RedeviL написа:До колкото разбрах официалните екипи ще бъдат представени в квалификацията срещу Швейцария,а днес ще излезем с други.

Нещо такова да. Поредното безумие.
YA GUNNERS YA

Върни се в “Национален отбор”