Рейна по стъпките на Торес

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Re: Рейна по стъпките на Торес

Мнениеот liverpool-4ever » 08 фев 2011 19:04

CTAHKO написа:По темата:Рейна е наистина добър вратар,но преди да пишете,че щял да ходи в МЮ,първо проверете от колко години не е имало трансфер между двата клуба :!: :!: :!:

Точно това си мислех преди да прочета последното мнение, имено твоето :) . +1

aks75
Контакти:

Мнениеот aks75 » 08 фев 2011 19:39

Нека отива където ще.В ман юнайтед със сигурност няма да е.Титли освен с Ливърпул,няма да види.А колкото до тия дето пишат за тоя и оня...с изключение на Мак Манаман, никой който е напуснал отбора за да печели титли не го е направил.Тоя ако има малко акъл,ще го осъзнае това.

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 08 фев 2011 20:25

да вземе да се хвърли от някои мост по-добре.
титли в пуул ли ще види ? :lol:

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 08 фев 2011 20:34

CTAHKO написа:По темата:Рейна е наистина добър вратар,но преди да пишете,че щял да ходи в МЮ,първо проверете от колко години не е имало трансфер между двата клуба

Невъзможни неща няма.Ето Габриел Хайнце за малко да направи нещо подобно(в обратната посока).
Въпреки това такъв трансфер е слабо вероятен.Много по-реалистично е трансфер посока Байерн,ако предположим че има желание да напуска(което предвид че испанската колония на практика не съществува няма кой знае колко невероятно).Все пак обаче много си и зависи крайното класиране този сезон.

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 08 фев 2011 22:01

Mourinio на 08 Фев 2011 16:35

Да дават 20-те млн паунда за Рейна и с тях да взимаме Стекленбург прав му път на Рейна ако иска да напукса и без тва не е чак толкова добър вратар

+1

Proteccao
Контакти:

Мнениеот Proteccao » 09 фев 2011 10:00

Не знам как успявате да кажете, че Рейна е слаб вратар. Играч на сезона за Ливърпул през миналата кампания, всеки мач прави по няколко страхотни спасявания, капитан на отбора при отсъствието на Джерард и Карагър. Този сезон не помня да е направил нито 1 слаб мач. Според мен Рейна спокойно е в топ3 на вратарите в момента, но това си е мое мнение

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 09 фев 2011 10:20

daredevil написа:да вземе да се хвърли от някои мост по-добре.
титли в пуул ли ще види ? :lol:

Нали не си мислиш,че сушата на ''Анфийлд'' ще продължава вечно?! :lol:

„Ние сме в Ливърпул, за да побеждаваме. Това са нашите намерения, а манталитетът на Кени е същият. Видяхме много прилики между Ливърпул и Ред Сокс и именно заради това сме в този клуб. В Бостън Ред Сокс имаше суша от 86 години без титлата. В Ливърпул са 20 години. Счупихме проклятието в Бостън, ще направим същото и в Ливърпул”, каза още американският бизнесмен.

А ти освен да провокираш друго неможеш... ;)
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 09 фев 2011 10:34

Proteccao написа:Не знам как успявате да кажете, че Рейна е слаб вратар. Играч на сезона за Ливърпул през миналата кампания, всеки мач прави по няколко страхотни спасявания, капитан на отбора при отсъствието на Джерард и Карагър. Този сезон не помня да е направил нито 1 слаб мач. Според мен Рейна спокойно е в топ3 на вратарите в момента, но това си е мое мнение

Предполагам, хейтърчета визират двете му по-фрапантни грешки през сезона дотук - срещу Арсенал и Сити.
Аз също мисля, че Рейна си е доста постоянен вратар и единствения му проблем са центриранията от корнери и нарушения, но т'ва би могло да се подобри чрез по-голяма стабилност на защитата пред него.
Лично на мен не ми допада и варианта за "тотална британизация" на отбора, според мен варианта със съотношението на британци/чужденци, използван от Кинг Кени на тоя етап никак не е лош.
Евентуално напускане на Рейна би довело до няк'ви нестабилности, щото резервните вратари не са записали много минути през последните години, така че - по-добрия вариант е Пепе да остане.

п.с.А-а-а, забравих и срещу Стяуа :oops:
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 09 фев 2011 12:18

Според мен в момента от Рейна по-добър вратар във ВЛ няма.Чех след контузията не е това което беше,ван дер Сар е вече на години,Гомеш постоянно прави грешки,Алмуния също не е особено стабилен.
Ок Рейна има няколко грешки през сезона,но предвид слабата ни защита като цяло е стълбовете на отбора.

daredevil
Контакти:

Мнениеот daredevil » 09 фев 2011 13:15

Чех след контузията е най-добрия вратар в света.
Рейна като Крейг Гордън от Съндерланд.
Много добър шут стопър, но когато трябва да комуникира с играчите в напрегнати моменти се проваля, а в Юнайтед има прекалено много такива.

Върни се в “Ливърпул”