Yoda написа:Всичко това страшно много ме забавлява. До вчера всички "кьорави" се кълньхя , че не виждат на записите никакъв контакт между краката на двамата Гонзо/защитникал Вчера обаче Момиров има еб... макята с това изказване, защото ги обори тези "кьоравите" като каза, че контакт има. Обаче след като защитника го боляло повече значи не може да има дузпа ... Кажете ми при колко хиляди ситуации извършващият нарушението се е самоконтузвал ...?!?!?! Това се вижда на всеки мач . Момиров обаче въведе ново правило в играта .... който реве по-малко след нарушението значи той е извършителя .... Дедуктивна мисъл ! Направо Шерлок Холмс ! Вече всички нарушители на играта са разкрити !!!
А колкото до репликата , на предното момче, че Гонзо е правил някакви маневри настрани ли назад ли не знам кви ги вижда , ще му кажа , че Гонзо не е летяща чиния , да си мени за секунда 10 пъти посоката на движение ....Той си бяга в посока на вратата и пада в тая посока след спъването ..... /Иххх тоя метилов алкохол, как бърка хората ..../![]()
![]()
Момиров просто осмива претенциите на Левски за дузпа! Това, че ти използваш думите му да си въвеждаш някакви правила и т.н. си е твой проблем. Всичко, което Момиров казва е просто това, че Гонзо удря защитника... а не защитника Гонзо! И както казах си беше точно така, защото ясно се видя как Гонзо си изнася крака в страни към Танко Дяков, чиито крак стои неподвижно! И всъщност не знам каква чиния е Гонзо, но се стовари като летящ картоф! И за метиловия алкохол не си познал човека, щото го употребявам рядко и в неголеми количества. Но виж, теб може и да те е сбъркал

Пък и от заглавието дето си сложил, ясно се вижда как умееш да преиначаваш думите и фактите, както на теб ти харесва. Човека казва, че Гонзо рита Танко Дяков и затова няма дузпа. Ти си го тълкуваш, понеже казал, че имало контакт между Гонзо и Танко Дяков, значи имало дузпа... баси смешката! Ако го правиш нарочно да си чешеш езика, или понеже обичаш да спориш... поне го кажи да не се излагаш.