[Официална тема] Левски-ЦСКА 1:3 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Blue_Girl
Контакти:

Re: [Официална тема] Левски-ЦСКА (26 февруари)

Мнениеот Blue_Girl » 07 фев 2011 17:10

Enravota написа:Моментни форми, класи и т.н. нямат никакво значение в този мач. Примери колкото искате.
Ако на някой от отборите му тръгне играта той ще вземе победата.

И за кой отбор си във вечното дерби?
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Мнениеот n0_FeArBG » 08 фев 2011 02:01

727150 написа:8-0.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Как съм се смеял,като го видех...повдигна ми настроението човече! :D
Миии надявам се Левски да победят,пък и съм сигурен...а анкетата е излишна,мисля,че отговорът е ясен... :lol: :lol: :lol:
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 08 фев 2011 02:35

THE G.A.M.E написа:Единственото хубаво нещо е, че след поредният слаб мач който ще извъртят и двата отбора, поне този път имат реално оправдание !
- "Ами първи официален мач ни е от 2 месеца и половина и, момчетата не са във форма и са уморени от тежката и изтощителна подготовка, която проведохме" !

Разрешавам и на Ясен и на Радуканов да плагиатстват това "оправдание" ... :lol:

Хаха, да! Те през сезона са уморени, щото им се събират много мачове, а в началото, щото са провели тежка подготовка. Като ше е така, по-добре да почиват два месеца, че да със свежи сили. :D

Не че толкова са зле физически футболистите ни (за БГ стандартите), колкото треньори, ръководители и прочее го използват като орпавдание.

Това са професионални футболисти, за които не би трябвало да е никакъв проблем да играят един мач на седмица + провеждане на ежедневни тренировки. Дори мачовете в ЕКТ са през две седмици...
Кво да кажем за Англия, където играят по 38 мача за първеноство, две купи и ЕКТ - близо по 60 мача на сезон...

Иначе - победа за Левски, разбира се. Иска ми се изразителна, но предполагам ще е 1:0. Искам зрелище. :D
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

neven_56
Контакти:

Мнениеот neven_56 » 08 фев 2011 09:13

Победа за ЛЕВСКИ,с голове на Грийн и Дембеле.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 08 фев 2011 20:37

Сините ще победят без проблеми,просто са по-добри и като единици,и като стил на игра.ЦСКА остава без двата си основни коза-М Боли и Маркиньос и няма с какво да ги замести.Левски е и далеч по-обигран,червените са с много нови и не могат да си изчистят състава.Публиката по-скоро ще стресне въпросните играчи-малко са хората от ЦСКА,играли на Герена...Доколкото имат шансове-те са в грешките на сините,не в тяхната сила-а в Левски доказаха,че могат да правят хубави подаръци на противника!Но това едва ли ще компенсира превъзходството в центъра и пред червената врата-прогноза 3-1.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 08 фев 2011 23:12

Харесва ми когато ни отписвате.Точно тогава ви бием,а вие оставате с пръст в уста и се чудите от къде ви е дошло :-)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 фев 2011 00:02

bobonikolov написа:Харесва ми когато ни отписвате.Точно тогава ви бием,а вие оставате с пръст в уста и се чудите от къде ви е дошло :-)

Този път няма измъкване ...
Изхода е само един - победа в синьо !
Въпроса е с колко ...

Иначе, мача няма да е кой знае какво.
Ще има нерви, грубости ... и малко футбол !
Те и без това не правят хубави мачове двата отбора в последните години, сега още повече може да се очаква не особено качествен мач, с оглед на това, че отборите няма да имат още игрови ритъм.
В един такъв мач, Левски има доста сериозно предимство заради по добрите футболисти и индивидуалните им качества на самите футболисти.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 фев 2011 02:49

Според мен мача е равен.
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 фев 2011 08:17

Aко беше на Националния без да се замисля и аз щях да кажа равен, но вкъщи, на Герена, няма да има мардосване по терена. Според мен Радуканов е коза на ЦСКА. Прогноза - 2 гола разлика. Ясен очаквам да обърка защитата за пореден път като пусне Иванов така, че ...айде давам един гол на ЦСКА. 3-1. ;)
Обаче ако Радуканов обърка състава, а Ясен се справи с подреждането на защитата и Гарата има ден... малииии... :mrgreen:
А това, което може да направи от срещата дерби е 15-ина хиляди, което на Герена ще е почти пълен стадион и ще надъха футболистите и на двата отбора.
При загуба на ЦСКА, ако не е разгромна (над 5 шамара), едва ли ще се случи нещо, но, знам, че е невъзмможно, но все пак, ако загубим Ясен гори и може да се получи кофти полусезон...
Докато при очертаващата се победа, нищо няма да е ясно пак - 3 точки и самочувствие на феновете.
Искрено се надявам даа няма простотии и провокациина и около стадиона, а да има мач.
И нека по-си(л)ният отбор победи. ;)

Върни се в “Архив”