Фен си на Барселона? Защо?! От кога?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Фен си на Барселона? Защо?! От кога?!

Мнениеот fcb_bg » 07 фев 2011 18:45

Кой и кога е станал привърженик на любимия на всички ни клуб Барселона?
Аз го залюбих на финала за КНК срещу Сампдория през '89г. Нямам обяснение как и защо, дори и споменът ми за мача е смътен, но нещо вътре в мен трепна и край - ще си остана фен на този клуб завинаги!
В началото на 90-те години, средствата за информация бяха много ограничени. Бях на сватба; церемонията се точи в църквата и по едно време батко ми ме тупа по рамото и ми шепне "Барса стана шампион". Кааак извиках и събрах очите на всички не е истина. :mrgreen: Попът само където не ме анатемоса и не ме изгони от църквата! :lol:

[offtopic]П.С. Мислех да направя и обща тема, но реших, че може и други привърженици да искат да направят такава в разделите на любимците си. :)[/offtopic]
Последна промяна от fcb_bg на 07 фев 2011 19:03, променено общо 1 път.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
nikita33
Контакти:

Re: Фен си на Барселона? Защо?! От кога?!

Мнениеот nikita33 » 07 фев 2011 18:55

От както се помня Съм от Барса защото са най великият клуб в света
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....

Потребителски аватар
ivo82
Контакти:

Мнениеот ivo82 » 07 фев 2011 19:00

Страходна тема,аз съм фен на барса от края на 80-те години когато дойде Й.Кроеф като треньор тогава започна да прави отбор идвайки Куман,Лаудруп,Стоичков някой от юнашите на барса Бакеро,Пепе Глардиола,Амор и др...И си казах този отбор има светло бъдеще,иначе много се гордея когато игрят аржентинци,бразилци и холанци....Дори да згубиме мач или финал пак си оставам фен барса..
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 07 фев 2011 19:03

автора на темата САМ НЕ Е ОТГОВОРИЛ НА ВЪПРОСА СИ:[center]ЗАЩО?[/center]
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
lewstherin
Контакти:

Мнениеот lewstherin » 07 фев 2011 19:13

Харесваше ми играта им още 98-9 година, когато съм бил на 10-11, но един реванш с Челси за ШЛ, 5-1 за Барса, през 2000-а ме плени тотално за този отбор.

Потребителски аватар
bixxol
Контакти:

Мнениеот bixxol » 07 фев 2011 19:14

Аз пък да спомена , че от малък слушах само за Барса и Великия Стоичков , цялата компания коментираше това . Изведнъж стана толкова безинтересно в нашата тайфа ,че се наложи да създам малко интрига и да заобичам Кралете в Европа .
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 07 фев 2011 19:16

Кога? От 90-а година. Защо? Разбира се заради Стоичков!

После Стоичков напусна, отиде в Парма, завърна се, пак напусна..., но любовта ми към клуба остана и с течение на времето нарастваше! А чисто футболно философията на клуба много ми допада!От всички клубове по света само Барса се опитва да практикува Тотален футбол, а това е стила, който ми харесва на мен! Атака и пак атака, пък накрая каквото стане. ;) Отделно отбора не се притеснява да разчита и налага собствените си юноши! Докато другите отбори си купуват звезди, Барса ги създава!!! ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 фев 2011 19:17

Не е тайна,че започнах да харесвам Барса покрай една велика осмица,няма нужда да казвам кой.

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 07 фев 2011 19:21

Фен съм на Барса от 95/96та година.Тогава за първи път гледах съзнателно футбол...6,7 годишен.Много се бях запалил по Роналдо и едва навих баща ми да ми купи тениска. :mrgreen: Иначе съм от Барса поради доста причини.Някои от тях са: стила на игра и философията(независимо от мястото и съперника,не се правят сметки и Барса винаги играе атакуващо и се забавлява),идентичността на клуба,историята му,футболистите,които съм наблюдавал(Меси,Роналдиньо,Шави,Иниеста,Ривалдо,Стоичков,Ето'о,Клуйверт,Енрике,Роналдо,Пуйол,
Савиола,Анри и др. и др.) и най-важното-Барса е в сърцето ми... :)
Последна промяна от bultras4e на 07 фев 2011 19:24, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 фев 2011 19:23

Los Che написа:автора на темата САМ НЕ Е ОТГОВОРИЛ НА ВЪПРОСА СИ:[center]ЗАЩО?[/center]

Гледам да избягвам да давам обяснения на комплексирани потребители на тема Барселона, но ще направя изключение, защото въпросът засяга темата.
По времето на финала за КНК, не съм бил на достатъчен брой години, за да реша защо точно Барселона ми става любимият отбор. Предполагам заради някое ефектно докосване до топката на техен играч, някое изпълнение, гол може би... За обичта рационално обяснение няма. Това важи и за много други хора с които съм разговарял.
Ако започвам да гледам футбол от днешна дата, бих могъл веднага да разясня кого, защо и как, но не и на възрастта на която съм бил тогава.
Доволен?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Барселона”