Зимната селекция на ЦСКА?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимната селекция на ЦСКА?!
Титан мислиха и преди първенството и Вальо отиде в Румъния. Докараха италианските ментета, а сега ги гонят един по-един. Обеден съм, че заплатат му няма е по-висока от тези на Тибони и Експозито, да не говориме за Шеридън. Смятам, че Вальо и Акуаро ще бъдат една от най-стабилните централни двойки в първенството. Илиев е и лидер и заедно с Тошко могат да поведът отбора. Не съм чел интервюто му, но той още преди време каза, че предпочита да се върне в ЦСКА, заради семейството си. Разбирам, че и Стяула се е отказала от него и сега е момента Радуканов да удари по масата поне за един играч. След като не му доведоха желаните футболисти, поне Вальо Илиев да вземат. Така ще покаже, че разбира откакво има нужда отбора и още по-важното, че не е безгласна буква при трансферите. Лошто е, че на Титан им трябват послушници, а не мъжкари, които да ги ръчкат, когато забравят да платят и друго нещо.
Вальо не само иска да си дойде в ЦСКА, той беше казал че не е искал да си тръгва никога от ЦСКА...
Не разбирам защо ТИТАН-ите се запъват като магаре на лед и не искат да го върнат, след като заплатата му няма да е по-голяма отколкото на Шеридън или на Маркиньос....
Действително с Акуаро биха създали стабилност и увереност в цялата защитна линия на отбора...
Не знам, може би са се надявали да продадат именно Акуаро или Коце Стоянов за да се решат да привличат друг централен защитник...

Не разбирам защо ТИТАН-ите се запъват като магаре на лед и не искат да го върнат, след като заплатата му няма да е по-голяма отколкото на Шеридън или на Маркиньос....

Действително с Акуаро биха създали стабилност и увереност в цялата защитна линия на отбора...
Не знам, може би са се надявали да продадат именно Акуаро или Коце Стоянов за да се решат да привличат друг централен защитник...

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
- bekono
- Контакти:
Да продадът Стоянов или Акуаро и да вземат Илиев. Това ще е страхотно.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

bekono написа:Да продадът Стоянов или Акуаро и да вземат Илиев. Това ще е страхотно.
Още по-страхотно ще е ако продадат Виданов и вземат Илиев. Стоянов е много по-стабилен, при това на всеки пост в защитата - от ляво, през центъра, та до дясно. Виданов е стабилен само когато се стигне до единоборство, но тактическата му грамотност е пълна нула и като го гледам няма шанс да се научи.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- Hristo_Stoichkov
- Контакти:
Е то е ясно че заради Костадинов не сме взели още В.Илиев,и смятам че пак заради първия няма и да го вземем

vaskonti написа:bekono написа:Да продадът Стоянов или Акуаро и да вземат Илиев. Това ще е страхотно.
Още по-страхотно ще е ако продадат Виданов и вземат Илиев. Стоянов е много по-стабилен, при това на всеки пост в защитата - от ляво, през центъра, та до дясно. Виданов е стабилен само когато се стигне до единоборство, но тактическата му грамотност е пълна нула и като го гледам няма шанс да се научи.
Абе ти в час ли си?!?!? Еб*ти глупавия коментар ЧЕСТНО! Земи се скрий Васконти!
YA GUNNERS YA
По всяка вероятност днешният мач на Маркиньос срещу Металург Донецк ще бъде последният за него в ЦСКА.
След няколко години и може би най-успешния полусезон в кариерата му, бразилският халф се очаква да смени своя отбор именно с противника на „червените” днес.
Въпреки многото информации пращащи Маркиньос из много руски клубове, както и в китайски втородивизонни тимове, то в последните часове стана ясно, че той ще стане съотборник на Велизар Димитров и Зе Соарес.
По-рано през деня се знаеше, че евентуалното му преминаване в Украйна зависи най-вече от представянето му в контролата между двата тима, но сега се оказва, че всичко вече е договорено и само някаква неочаквана спънка в последният миг може да провали трансфера.
Маркиньос бе сред обявените за продажба от страна на ръководството на „червените”, като се очаква до дни да се потърси евентуален негов заместник.
Ами очаквахме го. Дано се реагира бързо и адекватно за добър заместник, макар че не тая големи надежди нещата да се случат така. Лошото е, че оставаме без приличен офанзивен халф. Галчев би могъл да играе на този пост, но не е достатъчно. Ако успеем да вземем испанеца, дето Пената го е харесал ще е добре, въпреки, че е скъп.
crap написа:vaskonti написа:bekono написа:Да продадът Стоянов или Акуаро и да вземат Илиев. Това ще е страхотно.
Абе ти в час ли си?!?!? Еб*ти глупавия коментар ЧЕСТНО! Земи се скрий Васконти!
Защо си сигурен, че ти си в час? Или може би всеки, който не мисли като теб е луд? Познай какви хора имат подобни мисли и виждания!
Абе стегни се малко и не пиши глупости, че не ти отива!! Винаги съм те мислил за един от малкото хора, които са в час, в тоя форум.
YA GUNNERS YA
Абсолютно винаги мнението ми за Виданов е било такова. Крайно неадекватен в тактическо отношение играч. Компенсира с добри единоборства и шпагати, но поради факта, че тактическите грешки се виждат по-трудно много хора го харесват. Сори, не харесвам играчи, които не мислят на терена, колкото ще да се раздават иначе. Предпочитам флегматични типове, които обаче с малко движения винаги са на точното място и взимат правилните решения.
И е леко тъпо да ми кажеш, че щом не съм на твоето мнение значи не съм в час. Приеми, че първо всеки си има мнение и второ възможно е понякога и ти да не си в час без да го осъзнаваш.
И е леко тъпо да ми кажеш, че щом не съм на твоето мнение значи не съм в час. Приеми, че първо всеки си има мнение и второ възможно е понякога и ти да не си в час без да го осъзнаваш.
Аз много добре знам, че всеки има мнение, но когато твърдиш за Виданов, че:
определено не си в час!
vaskonti написа: е стабилен само когато се стигне до единоборство, но тактическата му грамотност е пълна нула и като го гледам няма шанс да се научи.
определено не си в час!

YA GUNNERS YA