Интер - Рома 5:3 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Интер - Рома 5:3 (FT)
Морати навреме се усети и смени Безтитлес. Гениален ход и докъде стигнаха. Съвсем близо до Милан. Браво!
Само да не засили много и да дерайлира някъде по-средата.radiinter написа:Алоууу миланистите,вдигате ли кръвното.Бързия влак пристига със страшна сила

Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
maldin1 написа:Само да не засили много и да дерайлира някъде по-средата.radiinter написа:Алоууу миланистите,вдигате ли кръвното.Бързия влак пристига със страшна сила
Палиш ли свещи

INTER CLUB BULGARIA https://www.facebook.com/ICBulgaria/
Да сме напълнили за какво ? Че сме първи,че имаме 3 точки аванс с вторият отбор ли ? Едва ли....radiinter написа:maldin1 написа:Само да не засили много и да дерайлира някъде по-средата.radiinter написа:Алоууу миланистите,вдигате ли кръвното.Бързия влак пристига със страшна сила
Палиш ли свещи.Много бързо ви секна ентусиазма и напълнихте гащите
![]()
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Ехе... от доста време реших да гледам мач на Интер и ми хареса-много голове, положения, емоции
Определено отборът не стои никак лошо под ръководството но Леонордо... Хубаво е, че отписаният отбор за титлата пак е един от претендентите 

Имах щастието да гледам мача на живо.Пожелавам на всички да изпитат това което изпитах аз.
Каквито и епитети да използва човек все щеса малко , по касно ще кача едно малко клипче (гола на ето"о от дузпа)
Каквито и епитети да използва човек все щеса малко , по касно ще кача едно малко клипче (гола на ето"о от дузпа)

bat_krasi написа:Имах щастието да гледам мача на живо.Пожелавам на всички да изпитат това което изпитах аз.
Браво! Колко пари ти излезе всичко като спане,билети всичко

Купих си само билетите живея в милано.Билета ми струва 25 евро купих го от мондрадори книжарницата на дуомо до бенетона,
билета беше за зеления сектор но от там не се виждаше добре,но намерихме място в червения сецтор и от там гледахме мача

билета беше за зеления сектор но от там не се виждаше добре,но намерихме място в червения сецтор и от там гледахме мача

Бил си близо до ***** Норд
А иначе знаеш ли долу горе колко може да ми излезе всичко.

durex написа:Бил си близо до ***** НордА иначе знаеш ли долу горе колко може да ми излезе всичко.
Точно до ***** норд бяхме

В милано има хотели за по 40-50 евро билета 25 после се местиш на по-хубаво място