Empty написа:Мисля, че ако и на двамата се даде още време ще се докажат и дори може да са титуляри
Нелсън си беше титуляр при гьоре
ма нали прави операция на коляното сега като се оправи
пак ще бъде надявамсе
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Empty написа:Мисля, че ако и на двамата се даде още време ще се докажат и дори може да са титуляри

Yanev написа:Нелсън що годе става на фона на Спас Делев .. А Трекаричи е слабак,да не говорим,че където и да е играл,не се е доказвал ..
mon1nho написа:Yanev написа:Нелсън що годе става на фона на Спас Делев .. А Трекаричи е слабак,да не говорим,че където и да е играл,не се е доказвал ..
виж колко елементарно разсъждаваш. той е на 20 години и ако се беше доказал никога нямаше да играе в източна европа. а и досега има 2 клуба в кариерата си. като за едните е играл само за резервите. как да се докаже? и какво означава нелсън става на фона на делев? те са съвсем различни играчи. единия техничен с много футбол в него но адски мързелив и зле физически подготвен другия няма много много техника или мисъл в играта но пък е много бърз работлив и е може би най-добре подготвения физически играч в а група.. просто немогат да се сравнят. иначе на мен ми е чудно защо радуканов не пробва костов и делев на върха на атаката? днес гледам с/у украинците от 2ра девизия излизаме с ... 3ма дефанзивни халфа? и спас на върха на атаката ... а играхме с дълги високи топки?! нещо май изобщо не ги готви както трябва. и новите момчета вместо да играят сега в контролите да трупат самочуствие ние пускаме коста янев които незнае къде се намира милия...
Yanev написа:mon1nho написа:Yanev написа:Нелсън що годе става на фона на Спас Делев .. А Трекаричи е слабак,да не говорим,че където и да е играл,не се е доказвал ..
виж колко елементарно разсъждаваш. той е на 20 години и ако се беше доказал никога нямаше да играе в източна европа. а и досега има 2 клуба в кариерата си. като за едните е играл само за резервите. как да се докаже? и какво означава нелсън става на фона на делев? те са съвсем различни играчи. единия техничен с много футбол в него но адски мързелив и зле физически подготвен другия няма много много техника или мисъл в играта но пък е много бърз работлив и е може би най-добре подготвения физически играч в а група.. просто немогат да се сравнят. иначе на мен ми е чудно защо радуканов не пробва костов и делев на върха на атаката? днес гледам с/у украинците от 2ра девизия излизаме с ... 3ма дефанзивни халфа? и спас на върха на атаката ... а играхме с дълги високи топки?! нещо май изобщо не ги готви както трябва. и новите момчета вместо да играят сега в контролите да трупат самочуствие ние пускаме коста янев които незнае къде се намира милия...
Какво има да му се разсъждава ? Трекаричи игра 4 или 5 мача и нищо не е доказал,а фактът,че цял полусезон дори не му дават да поътрка малко пейката с парцала,е красноречив .. А Делев и Нелсън са на една позиция,това имах предвид.Нелсън може да е техничен,но е солов играч,без особено добър удар и пас .. Щом не играят,значи не стават .. Няма такъв играч,който да се е провалил в ЦСКА и след това да е прогресирал навън в някой класен отбор.Поправете ме,ако греша.
[/center]Alex написа:класният ви играч е Килиънрадвайте му се, докато и той не си е тръгнал някой дне
Иначе на 26-ти ги очакваме всички таланти ги съберете и ад се види колко струват...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта