КЛАСИТЕ НА НЕЛСЪН И ТРЕКАРИЧИ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cskao1948
Контакти:

Re: КЛАСИТЕ НА НЕЛСЪН И ТРЕКАРИЧИ

Мнениеот cskao1948 » 07 фев 2011 00:19

Empty написа:Мисля, че ако и на двамата се даде още време ще се докажат и дори може да са титуляри ;)

Нелсън си беше титуляр при гьоре
ма нали прави операция на коляното сега като се оправи
пак ще бъде надявамсе ;) ;) ;)

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 07 фев 2011 00:34

Значи Нелсън показа, че има класа. Но не я поддържа изобщо. Явно тази контузия го мъчи цял полусезон. Трекиричи...проблемът при него е че е слаб, ама наистина слаб, като тегло говоря.
Не искам да излиза, че лобирам за чужденците, но е факт, че голяма част от тях идват тук, в една чужда и ненормална европейска страна, не биват приети добре от съотборници, биват напълно изолирани и им се дават шансове от сорта на 5 мача по 5 минути, в които се очаква да творят чудеса, след което набързо им се цопва клеймо "некадърници". Затова от сегашните чужденци мисля, че всички имат качества да останат поне до лятото. Единствения, който не ми харесва е Грило. Страхотен трамвай. Но и той цяла есен беше контузен така че мисля, че може да му се даде шанс.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Мнениеот mon1nho » 07 фев 2011 00:37

Yanev написа:Нелсън що годе става на фона на Спас Делев .. А Трекаричи е слабак,да не говорим,че където и да е играл,не се е доказвал ..

виж колко елементарно разсъждаваш. той е на 20 години и ако се беше доказал никога нямаше да играе в източна европа. а и досега има 2 клуба в кариерата си. като за едните е играл само за резервите. как да се докаже? и какво означава нелсън става на фона на делев? те са съвсем различни играчи. единия техничен с много футбол в него но адски мързелив и зле физически подготвен другия няма много много техника или мисъл в играта но пък е много бърз работлив и е може би най-добре подготвения физически играч в а група.. просто немогат да се сравнят. иначе на мен ми е чудно защо радуканов не пробва костов и делев на върха на атаката? днес гледам с/у украинците от 2ра девизия излизаме с ... 3ма дефанзивни халфа? и спас на върха на атаката ... а играхме с дълги високи топки?! нещо май изобщо не ги готви както трябва. и новите момчета вместо да играят сега в контролите да трупат самочуствие ние пускаме коста янев които незнае къде се намира милия...

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 07 фев 2011 00:51

mon1nho написа:
Yanev написа:Нелсън що годе става на фона на Спас Делев .. А Трекаричи е слабак,да не говорим,че където и да е играл,не се е доказвал ..

виж колко елементарно разсъждаваш. той е на 20 години и ако се беше доказал никога нямаше да играе в източна европа. а и досега има 2 клуба в кариерата си. като за едните е играл само за резервите. как да се докаже? и какво означава нелсън става на фона на делев? те са съвсем различни играчи. единия техничен с много футбол в него но адски мързелив и зле физически подготвен другия няма много много техника или мисъл в играта но пък е много бърз работлив и е може би най-добре подготвения физически играч в а група.. просто немогат да се сравнят. иначе на мен ми е чудно защо радуканов не пробва костов и делев на върха на атаката? днес гледам с/у украинците от 2ра девизия излизаме с ... 3ма дефанзивни халфа? и спас на върха на атаката ... а играхме с дълги високи топки?! нещо май изобщо не ги готви както трябва. и новите момчета вместо да играят сега в контролите да трупат самочуствие ние пускаме коста янев които незнае къде се намира милия...

Какво има да му се разсъждава ? Трекаричи игра 4 или 5 мача и нищо не е доказал,а фактът,че цял полусезон дори не му дават да поътрка малко пейката с парцала,е красноречив .. А Делев и Нелсън са на една позиция,това имах предвид.Нелсън може да е техничен,но е солов играч,без особено добър удар и пас .. Щом не играят,значи не стават .. Няма такъв играч,който да се е провалил в ЦСКА и след това да е прогресирал навън в някой класен отбор.Поправете ме,ако греша.
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Потребителски аватар
cskao1948
Контакти:

Мнениеот cskao1948 » 07 фев 2011 00:56

Вообще не си прав че нелсън е мързелив
нито трекаричи е такъф
да слабичък е на килограми но
той и нелсън смея да кажа че са едни
от най техничните в А-група
а да не ти казвам какво ще стане ако Радуканов
пусне Трекъричи от ляво
и Нелсън от дясно просто чудесно
ИСКАТ САМО ШАНС ЗА ИЗЯВА!

Потребителски аватар
cskao1948
Контакти:

Мнениеот cskao1948 » 07 фев 2011 01:03

Yanev написа:
mon1nho написа:

Какво има да му се разсъждава ? Трекаричи игра 4 или 5 мача и нищо не е доказал,а фактът,че цял полусезон дори не му дават да поътрка малко пейката с парцала,е красноречив .. А Делев и Нелсън са на една позиция,това имах предвид.Нелсън може да е техничен,но е солов играч,без особено добър удар и пас .. Щом не играят,значи не стават .. Няма такъв играч,който да се е провалил в ЦСКА и след това да е прогресирал навън в някой класен отбор.Поправете ме,ако греша.

мисла че не си прав аиде да речем нелсън е техничен няма шут
ама паса му е превасходен аиде да те помоля да видиш хубаво
първия клип в началото влиза резерва 60-и някояминута
и виш колко пъти измеша хора колко красиви неща направи и дори вкара
ЦЕНЕН ГОЛ

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 07 фев 2011 01:25

класният ви играч е Килиън :) радвайте му се, докато и той не си е тръгнал някой дне ;)

Иначе на 26-ти ги очакваме всички таланти ги съберете и ад се види колко струват...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
cskao1948
Контакти:

Мнениеот cskao1948 » 07 фев 2011 01:40

Alex написа:класният ви играч е Килиън :) радвайте му се, докато и той не си е тръгнал някой дне ;)

Иначе на 26-ти ги очакваме всички таланти ги съберете и ад се види колко струват...

Така да бъде ще се види кои е класен и кои не
а Шеридън маи се очертава,че ще пропусне дербито ;)

Потребителски аватар
efocskan
Контакти:

Мнениеот efocskan » 07 фев 2011 09:54

За мен Нелсън има класа и трябва да му се гласува доверие но Трекаричи мисля че объркал спорта и е много далече от футбола за мен е голяма грешка че го оставиха в отбора един Томи Костадинов е с класи над него и се чудя защо не е в отбора
Над смълчаните ливади
тичат куци сини крави
Трактор Беларус" ги гони
мамата им да разгони...

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Мнениеот TSHABALALA » 07 фев 2011 10:10

Мхм Нелсън бая добър - нестандартен и техничен ,не се страхува да лъже и да бие.Дано треньора ви го пуска повече щото е интререно да се гледа тоя играч

Върни се в “ЦСКА”