Каляри-Ювентус 1:3 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Re: Каляри-Ювентус 05-02-2011 20:45

Мнениеот forzajuve » 06 фев 2011 17:06

И то какъв :P :P :P Изгонените от Юве с брилятна проява и гола на кръга.Който докаже до края на сезон подобрение с удовоствие може да се върне,като най-вече важи за Джовинко,а Амаури на тази възраст и качества на Марадона да покаже си е за негова сметка.Имаше време и да се е възползвал.Всеки може в отбори като Парма,но звезда се става в отбори като Юве и оставаш за поколенията.Кавани е нашия човек и трябва да се насочим лятото като цел номер 1.Лятото ни пълзеше пред портите и се молеше като малко дете да го вземем,но нямаше кой да му отвърне.Вместо за 15млн,сега ще даваме най-малко 25,дори и 30.Поне ще си заслужава повече от Джеко и Пацини.Цел номер 1 трябва да са ни Кавани и Пасторе,за да блесня с цялата си мощност новия стадион.Даваме 60-70млн за тях и сме ок :) Имаме такива възможности,като попловината от заложените трансфери ще отидат за откупуване на взетите под наем,но и доста пари ще дойдат от продажба на другите излишни,като....всеки обичащ Юве ги знае
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 06 фев 2011 17:09

http://gong.bg/view_article.php?article_id=184309

Мали почна се!Лъжи колкото искаш за да запълват изданията. :P
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
Jamala
Контакти:

Мнениеот Jamala » 06 фев 2011 18:08

forzajuve написа:И то какъв :P :P :P Изгонените от Юве с брилятна проява и гола на кръга.Който докаже до края на сезон подобрение с удовоствие може да се върне,като най-вече важи за Джовинко,а Амаури на тази възраст и качества на Марадона да покаже си е за негова сметка.Имаше време и да се е възползвал.Всеки може в отбори като Парма,но звезда се става в отбори като Юве и оставаш за поколенията.Кавани е нашия човек и трябва да се насочим лятото като цел номер 1.Лятото ни пълзеше пред портите и се молеше като малко дете да го вземем,но нямаше кой да му отвърне.Вместо за 15млн,сега ще даваме най-малко 25,дори и 30.Поне ще си заслужава повече от Джеко и Пацини.Цел номер 1 трябва да са ни Кавани и Пасторе,за да блесня с цялата си мощност новия стадион.Даваме 60-70млн за тях и сме ок :) Имаме такива възможности,като попловината от заложените трансфери ще отидат за откупуване на взетите под наем,но и доста пари ще дойдат от продажба на другите излишни,като....всеки обичащ Юве ги знае

Да съгласен съм със теб.Преостъпването на Джовинко беше голяма грешка,а и това че не взехме Кавани също.Но за мен и един Чамак също е един добър вариант.В момента той не попада много в игра за Арсенал,а аз смятам че е добър нападател и може от ръководството да се замислят и за негов трансфер.Това за Бенитес се моля да не е и на 1% истина защото той ако доиде това ще е началото на края.Другия сезон със Фабио,Матри и още 4-5 нови и качествени попълнения ще имаме сили за титлата.Не мога да разбера само защо storm и Middlesbrough постоянно плюят по ръководстото.Мисля че в последният мач Дел Нери се справи добре като изключим смяната на Красич със Сисоко.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 06 фев 2011 18:54

Смяната на Красич със Сисоко не е за първи път ! И това е абсолютно нелогична смяна, при положение ,че търсиш победата...Вкарваш в игра Тони , а същевременно вадиш един от хората които ще центрират към него..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 06 фев 2011 19:37

Явно има неразбирачи на схеми.При пускането на Тони и Капитана,кой да извади,като Красич беше най-зле представящия се в атака.А Сисоко го пусна за да помага на защитата,защото с 3ма нападатели сме лесно преудолими в защита.Май за първи път някои виждат отбор да играе със двама дефанзивни играча,защото Маркизио и Акуилани са офанзивни и с нищо не помагат в защитата и там не им е силата.За мен Дел Нери ризкува с супер атакуваща система,защото знаеше,че мача виси на един гол и който вкара ще спечели и затова се е поучил от предишната грешка с Палермо.А Красич е в страхотна дупка и с неговите пробиви добре,но ако не подава убива головата атака.Малко егоизтично постъпва последно време и е много уверен в себе си,което значи,че прекалено лесно се помисли за звезда,а и при липса на конкуренти и контузията на Пепе е нормално.Дел Нери направи мача и стига спекулации,а беше на косъм отново да го оплюем.Матри и Тони пресираха и отваряха свобода на Дел Пиеро и Акуилани и те ги захранваха с топки и така се получиха нещата.С Интер можеби трябва да тръгнем по спокойно 1вото полувреме и при неуспех пак да играем със същия състав както 2рото със Каляри.А незнам как Сисоко преди два мача беше добре,а сега пак нестава.Той нестава когато трябва да прави играта и там е зле,но когато с Мело рушат се получава,а Акуилани и Капитана да правят последния пас към Тони или Matri.Само Юве и малко оптимизъм до мача със Интер,а после пак да....величаеме или плюеме
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Jamala
Контакти:

Мнениеот Jamala » 06 фев 2011 21:19

forzajuve написа:Явно има неразбирачи на схеми.При пускането на Тони и Капитана,кой да извади,като Красич беше най-зле представящия се в атака.А Сисоко го пусна за да помага на защитата,защото с 3ма нападатели сме лесно преудолими в защита.Май за първи път някои виждат отбор да играе със двама дефанзивни играча,защото Маркизио и Акуилани са офанзивни и с нищо не помагат в защитата и там не им е силата.За мен Дел Нери ризкува с супер атакуваща система,защото знаеше,че мача виси на един гол и който вкара ще спечели и затова се е поучил от предишната грешка с Палермо.А Красич е в страхотна дупка и с неговите пробиви добре,но ако не подава убива головата атака.Малко егоизтично постъпва последно време и е много уверен в себе си,което значи,че прекалено лесно се помисли за звезда,а и при липса на конкуренти и контузията на Пепе е нормално.Дел Нери направи мача и стига спекулации,а беше на косъм отново да го оплюем.Матри и Тони пресираха и отваряха свобода на Дел Пиеро и Акуилани и те ги захранваха с топки и така се получиха нещата.С Интер можеби трябва да тръгнем по спокойно 1вото полувреме и при неуспех пак да играем със същия състав както 2рото със Каляри.А незнам как Сисоко преди два мача беше добре,а сега пак нестава.Той нестава когато трябва да прави играта и там е зле,но когато с Мело рушат се получава,а Акуилани и Капитана да правят последния пас към Тони или Matri.Само Юве и малко оптимизъм до мача със Интер,а после пак да....величаеме или плюеме

Аз лично не съм казвал,че Сисоко не става.В предния мач явно не беше във кондиция,иначе аз лично мисля че той има място във отбора.Не мисля че за първи път виждам такава схема на игра но за мен по логично беше да се смени Акуилани вместо Красич.И двамата не са във оптимална форма във последните няколко мача,но специално във този мач за мен Алберто беше по неубедителният от двамата.За Красич и лакомията му на моменти също съм съгласен и мисля че ако продължава по този начин да действа при завръщането на Пепе той ще седне на пейката.За Дел Нери-позволих си да го плюя веднъж до сега след мача със Наполи.Ако бъде оставен да работи на спокойствие и му бъдат осигурени малко повече финанси той може да направи отбра шампион догодина за тази трябва да се молим да влезнем в 3-та.Ако отбора продължава с тази игра ще излезнем от тази криза.Шансове за победа с Интер има и ако имаме и малко Късмет ще победим.Преди първият мач с Милан бяхме в подобна ситуация всички ни отписваха,а помним какъв беше резултата-ПОБЕДА :) .И още нещо за Дел Нери не бил известен,не бил спечелил нищо а Арсен Венгер преди да дойде в Арсенал да не би да беше някакво светило,а сега е икона във отбора.Така че малко повече вяра и в отбора и в тренера :) FORCA JUVE

Върни се в “Ювентус”