Анчелоти пуска атомен тризъбец срещу Ливърпул
Мениджърът на Челси Карло Анчелоти призна, че може да пусне едновременно в атака Дидие Дрогба, Никола Анелка и новото попълнение Фернандо Торес в дербито с Ливърпул днес.
"Анелка игра на различна позиция в двубоя със Съндърланд и аз бях много доволен от него", сподели италианецът.
"Той обича да играе зад нападателя и свърши фантастична работа. Мисля, че ще играе срещу Ливърпул. Ако искаме, можем да пуснем заедно Анелка, Дрогба и Торес. Ще трябва малко да промени състава, но това са малки промени, защото трябва да преместим един играч в атака. Много време играх с двама нападатели, един зад друг, а понякога играех с един нападател и двама души зад него, така че това не променя много неща. Мисля, че ще могат да се справят с промените. Хубаво е, че можем да избираме между тези играчи, защото вече имаме много добър състав. Трябва да взема решение и съставът в неделя ще бъде добър", добави Анчелоти.
Челси-Ливърпул
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: Челси-Ливърпул
-
- Контакти:
marmi52 написа::)
След вчерашните провали на Арсенал и на Манчестър Юн. ставам все по-сигурен, че днес бием без проблем и битката на върха се завързва !
Отбор, загубил от последния в класирането не заслужава да е шампион на Англия !![]()
Отбор, пропилял аванс от 4 гола в един мач също !![]()
Шампион тази година ще са или Сити, или ние ще защитим титлата си.
Имайки придвид обаче, че голямата цел на Абрамович е ШЛ, смятам, че ще останем втори или трети, а ще спечелим ШЛ !![]()
Днешният мач обаче го взимаме !
А защо не един требъл през този сезон?Вече в състава ни има достатъчно широчина и класни футболисти!Без проблеми можем да се опитаме за ШЛ,титлата и ФА Къп!Отборът ни е с достатъчно качество и класа,за да се борим за всичко!

marmi52 по тази логика и Челси нетрябва да са шампиони каква преднина имаха пред другите отбори и как се издъниха
вадиш голяма логика заклевам се

- Frankie Lampard
- Контакти:
Kaкъв требъл ? Ние 1 купа може да не вземем,а вие за требъл говорите
Нека бием Ливърпул(Ако изобщо ги бием)...и тогава да говорим...

Последна промяна от Frankie Lampard на 06 фев 2011 12:37, променено общо 1 път.
Няма такъв песимист просто няма

-
- Контакти:
Леле, ако има някой, който да прави такива теми за дерби мачовете в Българското първенство, шапка му свалям!!!
Според мен, Челси ще бият с 2:0 или 3:1!
Някой може ли да ми каже, дали Торес ще играе?
Според мен, Челси ще бият с 2:0 или 3:1!
Някой може ли да ми каже, дали Торес ще играе?

4-0 пичаги и кошмари за Юнайтед довечера след мача..
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
Момчета дано стане супер дерби .. и нека по-добиря победи.. Каузата е ясна Юнайтед да слезе от върха 

Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид
YNWA
YNWA
- THE FooTBall PLaYeR
- Контакти:
npeckyy написа:ако си вярваш че ще биете 3:1истината е 1:2 за Ливърпул реализаторите са същите като миналия мач - Мейреилеш и Суарез пък челсачитата може да са надявате на някой включване на Йованович .. то той ви вкарва головете срещу Пул
С този коментар се убеждавам колко разбира от футбол човека. Изкара Йованович футболист на Челси. Ясно е, че е искал да каже Иванович и е ясно, че не той ами Великия Дрогба ще вкара на Ливърул.