Левски - Зимна подготовка и контроли- Официална тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Зимна подготовка и контроли- Официална тема
Днес от 10,30 часа е първата ни контрола на кипърска земя срещу словашкия Ф.К. Дубница. Ние сме по-класният отбор, затова очаквам убедителна победа.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:Днес от 10,30 часа е първата ни контрола на кипърска земя срещу словашкия Ф.К. Дубница. Ние сме по-класният отбор, затова очаквам убедителна победа.
Има ли шанс да го гледам (слушам) някъде този мач?
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
-
Ами 2 - 2 в първата ни контрола от вторият лагер в Кипър.
Гледам стартовият състав ... едвали ще ни е такъв след месец !
Всъщност и двете ни единайсеторки си бяха малко експериментални ...
Радват попаденията на Попадийн и Иса-та.
Дори и на този етап, не би трябвало да се иска, кой знае какво от играта !
Тепърва ще се изчистват детайлите.
Вече в последните 2 контроли би трябвало да се търси и предиря за хубава - стегната и смислена игра, с една дума - за някакъв стил
Няма да е лошо в последните контроли да се търси и резултат, ей така - за самочувствие !
Гледам стартовият състав ... едвали ще ни е такъв след месец !
Всъщност и двете ни единайсеторки си бяха малко експериментални ...
Радват попаденията на Попадийн и Иса-та.
Дори и на този етап, не би трябвало да се иска, кой знае какво от играта !
Тепърва ще се изчистват детайлите.
Вече в последните 2 контроли би трябвало да се търси и предиря за хубава - стегната и смислена игра, с една дума - за някакъв стил
Няма да е лошо в последните контроли да се търси и резултат, ей така - за самочувствие !
-
Победа за самочувствие е това 1 - 0 срещу Белхатов.
Играта не е била кой знае какво, но нормално, с оглед на отсъствието на най креативните ни играчи ...
В последните три контроли обаче, не би било лошо ... Ясен да започне да залага на един и същи състав - този който смята да ни е титулярен !
С възможно най малко промени в хода на контролите ...
Щото сега това отсъствие за 2-3 дена на основни играчи , заради контролите на националните тимове .... неминуемо ще се отрази на ритъма и сработеноста на тия - извиканите.
Играта не е била кой знае какво, но нормално, с оглед на отсъствието на най креативните ни играчи ...
В последните три контроли обаче, не би било лошо ... Ясен да започне да залага на един и същи състав - този който смята да ни е титулярен !
С възможно най малко промени в хода на контролите ...
Щото сега това отсъствие за 2-3 дена на основни играчи , заради контролите на националните тимове .... неминуемо ще се отрази на ритъма и сработеноста на тия - извиканите.
- metodito
- Контакти:
Груба грешка на Иво Иванов доведе до изравняване.
Eхх, Ясене, Ясене, само глупаците се спъват в един и същи бордюр 100 пъти и продължават да го правят.
Днеска ли е следващата ни контрола и с кого, защото доколкото видях в програмата имаме мачове още на 13 (днес) и на 16?
Само Левски!
-
siniq_fen написа:Днеска ли е следващата ни контрола и с кого, защото доколкото видях в програмата имаме мачове още на 13 (днес) и на 16?
В Гонг-а нищо не пише ...
Момчета някой знае ли дали ще я има контролата с Чавдар Етрополе на Герена сега в неделя
Че много ми е кеф да видя отбора как играе 

-
reddek написа:Момчета някой знае ли дали ще я има контролата с Чавдар Етрополе на Герена сега в неделяЧе много ми е кеф да видя отбора как играе
Aз до колкото знам, ще има ...
Искаше ми се да има нещо като представяне на отбора, след дългата пауза... ама найсе
За сега май се знае, че проверката ще е на помощното игрище от 14:00 и няма да е с титулярите (спортал).
За сега май се знае, че проверката ще е на помощното игрище от 14:00 и няма да е с титулярите (спортал).