Каляри-Ювентус 1:3 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Re: Каляри-Ювентус 05-02-2011 20:45

Мнениеот forzajuve » 06 фев 2011 00:52

естесвено,че предпочитам Маркизио,но така ставаме много офанзивно и трябва да се нагърбва с повече дефанс.Когато халфовете помагат на защитата е много по спокойно,а Акуилани и Маркизио са не добре в тази позиция.Всичко засега е ок и ще видим мача на годината Дел Нери какво ще извади на терена и дано няма изчепките от Рома и Палермо.Ако пуска Мело и Сисоко заедно,задължително с Матри и Тони в атака и зад тях Капитана!
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 06 фев 2011 11:23

" Всички в клуба бяхме наясно, че когато нападателите ни се оправят, ще се върнем на победния път. В последните мачове трябваше да се справяме в отсъствието на важни играчи. Този път Матри и Тони се възползваха максимално от създадените положения и ни донесоха победата. Доволен съм от старанието на отбора, въпреки несполуките, които имахме напоследък. Да победиш Каляри не е лесно и аз съм радостен, че успяхме. Сега идва дербито с Интер, но аз не се притеснявам. За мен е важно отборът да играе добре. Понякога е по-лесно да победиш Интер, отколкото Каляри . "
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 06 фев 2011 11:23

" Доволен съм, че спечелихме благодарение на моите голове и на отличната игра на целия отбор. След изравняването в резултата, мачът стана доста труден, но ние показахме дух и обърнахме нещата. За разлика от мача с Палермо, този път се чувствах много по-комфортно с екипа на Ювентус и бях много по-спокоен. Сега съм много развълнуван, но ще опитам да се съсредоточа върху добрата си игра и в следващите мачове. Старая се да остана здраво стъпил на земята. Не съм щастлив, че бях освиркан от феновете на Каляри, но това е живота . "
Изображение

Изображение

baggio83
Контакти:

Мнениеот baggio83 » 06 фев 2011 12:12

nai setne dylgoo4akvanata pobeda doide ,mn mi e drago.tova mom4e matri ima byde6te v juve...

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 06 фев 2011 13:06

Лука Тони: Матри е бъдещето на Ювентус

Нападателят на италианския гранд Ювентус Лука Тони остана впечатлен от представянето на своя съотборник Алесандро Матри по време на вчерашния мач с Каляри.

Торинци надвиха тима от Сардиния с 3:1, като Матри се отчете с два гола в срещата, а бившият ас на Байерн заби едно попадение и по този начин закръгли сметката си на 100 гола в Серия "А".

"Вкарах моя стотен гол в Калчото и съм наистина много щастлив от това нещо", коментира Тони след двубоя.

"Мисля, че се представихме добре в срещата, особено през второто полувреме. Победата ни е напълно заслужена", добави опитният нападател.

"Матри? Ювентус успя да привлече голям играч. Алесандро е бъдещето на клуба", завърши Лука Тони.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 06 фев 2011 13:19

Квото и да си говорим Матри още не е показал че е за Юве според мен .. Да ,вкара 2 мога да кажа хубави гола, но също така за 2 мача пропусна още 3 такива ,че и по чисти ...Заслугата за победата снощи е на Тони според мен и никой няма да може да ми промени мнението... :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 06 фев 2011 14:03

Съгласен съм,че Тони се включи много добре,но този път победата се дължи и на това,че Дел Нери заложи на атакуващия футбол в края,а не се върна в защита както беше със Палермо и згреши със смените.Първия сезон освен,че ни вкарваха много,ние и много вкарвахме именно заради атакуващия ни стил.Сега ако защитата остане стабилна и направи още 2-3 мача успешни си мисля,че сме на прав път.А това,че някои мислят,че с тази игра Интер ще ни бият безпроблемно,са збъркали влака.Интер са ни абонати и дори в най-голямата ни криза,пак сме ги смазвали,най-вече психически и със духа който притежаваме.Цяла Италия ще е за нас в този мач и това е мача на истината.Forza Juve :P :P :P
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 06 фев 2011 14:10

storm написа:Квото и да си говорим Матри още не е показал че е за Юве според мен .. Да ,вкара 2 мога да кажа хубави гола, но също така за 2 мача пропусна още 3 такива ,че и по чисти ...Заслугата за победата снощи е на Тони според мен и никой няма да може да ми промени мнението... :)

Е ти какво искаш от 3 положения да вкарва 3 гола.Момчето има талант и му трябва малко увереност,а именно след като вкарва ще я постигне.Вижда се,че е доста подвижен по терена и знае как да застава на правилното място пред гола.Всеки нападател изпуска и затова е толкова интересна играта футбол.А защо си мислиш,че нямаше да вкара и на Палермо,но само заради грешката на Дел Нери не се случи.Важното е,че вече имаме нападател който да бележи и опита около него в лицето на Капитана и тони,само ще е в негова полза да израстне и да стане част от велик клуб като Юве.Лятото с Фабио и още един нападател си мисля,че можем да си върнем старата слава.Един Кавани,Роси,Сарате или някой който не си и помисляме ще ни направи още по-добри в атака.Само Юве
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 06 фев 2011 14:11

А Джеко и Пацини ще съжеляват,че са изпуснали да станат част от историята на Юве :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 06 фев 2011 16:25

Амаури с гол.. Веднага да го връщаме.. :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Ювентус”