Каляри-Ювентус 1:3 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Re: Каляри-Ювентус 05-02-2011 20:45

Мнениеот bekono » 05 фев 2011 23:40

ЕЕЕЕЕЕ доживяхме да видим успех на Юве :!: А честито на всички :!:
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
juventuss
Контакти:

Мнениеот juventuss » 05 фев 2011 23:41

juventuss написа:смело 1:3 :)

отново хващам точния резултат :mrgreen:
daniel875 написа:Тази срещу "Ювентус" си беше правилна, защото имаше опит за игра с ръка. Това, че Исла не го направи, не означава, че не го мислеше.

"Alla Juventus vincere non è importante. È l'unica cosa che conta"

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 05 фев 2011 23:43

juventuss написа:
juventuss написа:смело 1:3 :)

отново хващам точния резултат :mrgreen:

Другия път пак победа да прогнозираш :lol:
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 05 фев 2011 23:44

Не се залъгвайте от победата... Мога да поздравя Лука Тони за играта му и да заявя ,че благодарение на него сега неправим драми. Влезе и раздвижи много играта. Браво и на Матри , но той още не е спечелил доверието ми , въпреки двата много важни гола. Поредната малоумна глупост на Дел Нери ,като пусна Сьоренсен титуляр и после като извади Красич за да вкара Сисоко.. На косъм бе целия мач, Каляри не си повярваха ,че може да ни бият. Много слаба защита начело със Сьоренсен , още му е рано за първия отбор. Киелини и той доста несигурен заедно с Буфон което ме очудва много.. След като поведохме дадохме инициативата на домакините и можеха да ни вкарат..Най радостното от този мач е трите точки и само това. С такава игра в защита нападателите на Интер ще ни разкършят. Още държа на мнението ,че Дел Нери трябва да си ходи, този мач го доказа !!

ФОРЦА ЮВЕ !
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 05 фев 2011 23:46

Честито на всички.Този път Дел Нери заложи на атакуващия стил и затова победихме.Когато Тони се приготви за смяни ми мина през ума,че Матри ще излезе и си казах,карай до тук сме,но уви,изненадаме положително.според мен трябва да излезем със същия състав срещу Интер и ще имаме успех.В средата с Мело и Сисоко повече сигурност в защита,а с Тони и Матри и зад тях Дел Пиеро и Акуилани повече мощ в атака.Получи се в края това което нестана със Рома и Палермо,а именно да се върнем защитно и напред контра.Дано това е началото на хубава серия и особено следващия мач със Интер победим и съм сигурен,че ще е преломен за сезона.Само Юве
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 05 фев 2011 23:52

А за Красич какво се изненадвате,Много слаб за пореден път.Играе много егоиистично и по този начин вреди на цялата атака.Прави страхотни пробиви и когато трябва да подава,решава да завършва сам.Трябва малко да е резерва за да разбере,че футболът е отборна игра и така нестава.В този момент съм по навит в средата да играят Мело и Сисоко,а пред тях Капитана и Акуилани и Маркизио да се борят за едно място,като може и Маркизио да играе заедно с Мело,а в атака с Матри и Тони.Трябва да атакуваме за да вкарваме.За фредерик много краен.Той просто е централен защитник и това,че се навива да играе като Киелини бег е само похвално.В Интер може да се ризкува с Григера десен бег
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 05 фев 2011 23:54

storm написа:Не се залъгвайте от победата... Мога да поздравя Лука Тони за играта му и да заявя ,че благодарение на него сега неправим драми. Влезе и раздвижи много играта. Браво и на Матри , но той още не е спечелил доверието ми , въпреки двата много важни гола. Поредната малоумна глупост на Дел Нери ,като пусна Сьоренсен титуляр и после като извади Красич за да вкара Сисоко.. На косъм бе целия мач, Каляри не си повярваха ,че може да ни бият. Много слаба защита начело със Сьоренсен , още му е рано за първия отбор. Киелини и той доста несигурен заедно с Буфон което ме очудва много.. След като поведохме дадохме инициативата на домакините и можеха да ни вкарат..Най радостното от този мач е трите точки и само това. С такава игра в защита нападателите на Интер ще ни разкършят. Още държа на мнението ,че Дел Нери трябва да си ходи, този мач го доказа !!

ФОРЦА ЮВЕ !

Да видим да ли ти стиска да пуснеш мача със Интер,като си толкова песимист.Хубавите неща стават бавно :P :P :P
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 05 фев 2011 23:59

Абе аз ще го пусна ,не е проблем, но не съм съгласен ,че трябва да излизаме с Мело и Сисоко , прекалено защитно е ...Инак за Тони и Матри съм съгласен , но вместо Сисоко по добре с Красич.. Може и да не му върви напоследък, но пак загатва за нещо с някой пробив и по добре да сме с него.. Още повече ,че Киву няма да играе и от ляво ще са по слаби..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 06 фев 2011 00:02

ТОНИ баси гола пфффффф луд : ) Дел Нери изкърти пак :Д ОЛИГОФРЕН ОТ КЛАСА СИ Е :( Буфон неска ме разочарова ... Киелини мн мощен мн луд наистина бъдеща легенда и капитан ще е той Сьоренсен не е за 1 отбор и според мен ноо и Мота и Григера са на същото дередже така че се тая кой ще е десен бек :( лятото задължителнооооо 2 бека (НОО КЛАСНИ ! )
Бардзали ми харесва стабилен е и какво центриране направи само за 3 гол евала : ) , Красич е в ужасна форма :( другия мач резерва , Форцааа ай стига глупости Сисоко не трябва да помирисва терен няма по слаб от него :( лятото тряя си ходи задължително , Мело къвто и да е поне умее да играе футбол ... Акуилани и Маркизио в средата са супер на Маркизио определено му е мястото в средата а не в ляво ! лошо че се контузи накрая накуцваше дано не е сериозно :( , Матриии вкара 2 гола нооо не виждам класа в него но поне вкарва за разлика от Амаури който не трябва да облича повече фанелката на Юве , Дел Пиеро си Дел Пиеро ! : )
Марота да не се кефи многоо че ме дразнии :@ ...
ФОРЦА ЮВЕ !
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Emo_87
Контакти:

Мнениеот Emo_87 » 06 фев 2011 00:15

пфуу най-накрая :)
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”

Върни се в “Ювентус”