Каляри-Ювентус 1:3 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Каляри-Ювентус 05-02-2011 20:45
Дел Пиеро е най - великия бе , още помна като се контузи мача беше срещу Удинезе , разплаках се ;(

Офтопик:
Мисля,че днес ще стигнем до така заветната победа.Последният мач се видя,че има подобрения във играта ни и да се надяваме че ще продължим по възходящата линия.Надявам се във този мач да няма такива шокиращи и откровенно тъпи смени.Прогнозата ми е 1:3. FORZA JUVE
Последно съставът:
Матри и Мартинес в атака,Капитана резерва.В защита Сьоренсен, Barzagli, Киелини и Bonucci.В средата Krasic, Акуилани, Мело и Маркизио.На вратата естествено най-големия, Джиджи.
Матри и Мартинес в атака,Капитана резерва.В защита Сьоренсен, Barzagli, Киелини и Bonucci.В средата Krasic, Акуилани, Мело и Маркизио.На вратата естествено най-големия, Джиджи.

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "
да му е честит първия гол 

daniel875 написа:Тази срещу "Ювентус" си беше правилна, защото имаше опит за игра с ръка. Това, че Исла не го направи, не означава, че не го мислеше.
"Alla Juventus vincere non è importante. È l'unica cosa che conta"
- storm
- Контакти:
Как може да е толкова тъп Дел Нери бе....
За кво пуска Сьоренсен .. Всичко опасно стана от неговата зона и греши супер много.....:@:@:@

- DON Del Piero
- Контакти:
от това полувреме само резултата ми хареса.Дано да вземем тоя мач,че да живнем малко,да дойде желанието и самочуствието в отбора.То с тази серия от загуби дето я направихме мен мехвана срам и ако сега се издъним ще трябва дасе крияот приятелите си че щемо довършат от базици
- Middlesbrough
- Контакти:
storm написа:Как може да е толкова тъп Дел Нери бе....![]()
За кво пуска Сьоренсен .. Всичко опасно стана от неговата зона и греши супер много.....:@:@:@
мхм незнае кво става

3 в средата Мело Акуилани и Маркизио по крилата Красич и Мартинес и отпред самичак Матри : )... дано бием

Офтопик: