Анализ (ОТ ФЕНОВЕТЕ НА ЛИВЪРПУЛ) за Ливърпул.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

styopa
Контакти:

Re: Анализ (ОТ ФЕНОВЕТЕ НА ЛИВЪРПУЛ) за Ливърпул.

Мнениеот styopa » 05 фев 2011 14:41

Такива анализи според могат да се правят след края на сезона.Сега в момента от няколко срещи да се прави генерален извод според мен е излишно.

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 05 фев 2011 14:47

styopa написа:Такива анализи според могат да се правят след края на сезона.Сега в момента от няколко срещи да се прави генерален извод според мен е излишно.

Още 2 анализа мисля да правя - може би април и в края на сезона, за да може да се следи мисълта на феновете към техният отбор и да се види накрая как са се развивали нещата :).

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 05 фев 2011 14:48

liverpool-4ever написа:
styopa написа:Такива анализи според могат да се правят след края на сезона.Сега в момента от няколко срещи да се прави генерален извод според мен е излишно.

Още 2 анализа мисля да правя - може би април и в края на сезона, за да може да се следи мисълта на феновете към техният отбор и да се види накрая как са се развивали нещата :).

Най-добре след края на сезона.Тогава реално може да си прави сметката човек на къде сме тръгнали,какви попълнения има нужда отбора и т.н.

mite.1979
Контакти:

Мнениеот mite.1979 » 05 фев 2011 14:55

ejz59 написа:А аз съм изключително доволен от това,че продадохме испанския чики......!!!Той просто пречеше на отбора...На нас ни трябват биткаджии,а не примадони!Затова много се радвам,че взехме Керъл!!!

Аз също смятам, че хлапето играеше изключително солово напослудък и съм доволен от продажбата му.Суарес е доста по добър вариант в момента а пък и разликата в цените им не е за пренебрегване,но нищо не сме направили две победи,които са абсолютно резонни и задължителни,така че да не бързаме да си правиме някви заключения.При две загуби в следващите два мача отново отиваме там, където е трудно да се пребориме дори и за уефа.Да вървим стъпка по стъпка и дано утре да имаме повод за празнуване!!Мачкай Ливе!

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Re: Прогресът в Ливърпул

Мнениеот MagicMoments » 05 фев 2011 15:23

RedMagic написа:Ливърпул се връща на победния път, това е видно. Но дали отбора ще се завърне при големите 4 ? Ще успее ли да спечели трофеи през тази година (по-точно Лига Европа, защото само за него имаме реален шанс) ? Това са въпроси, на които само времето ще ни отговори. Кени Далглиш обаче е способен на всичко, включително и на това да спечели втория по престиж европейски клубен турнир, а и да вкара Ливърпул в Топ 4 този сезон.

Ето го и моят анализ за прогреса в отбора :

Ливърпул се намира на 7ма позиция. Тя не е толкова лоша, всравнение с другите места в класирането, където се намираше отбора в началото на сезона. През тази луда кампания в английския футбол разликите между оборите е толкова малко, че в оставащите кръгове всичко може да се случи. Да, ясно е, че Ливърпул няма никакъв шанс за титлата, защото разликата е цели 19 точки до върха, но четвъртото място си остава реална цел и колкото да не се вярва на повечето хора, Топ 4 все още не е мираж, защото разликата между Ливърпул и Челси вмомента е едва 9 точки, което ще рече, че ако Ливърпул бие утре Челси ще се приближи само на 6 точици от заветното четвърто място за отбора. Преди 10 кръга не се виждаше начин, по който Ливърпул да се намира на такава позиция, но сега е факт. Отбора е много близо до Топ 4, а и програмата оттук нататък не е чак толкова сериозна. Тоест имаме само 6 по-трудни двубои, от общо оставащите 13 кръга. Обаче от тези двубои 3 са на Анфийлд, а и 3 са с преки опоненти за четворката - Челси, Сити и Тотнъм. Ако се вземат максимален брой точки от тези двубои, Ливърпул със сигурност ще бъде фаворит номер 1 за четвъртото място. Предстоят мачове с Бирмингам, Съндърланд, Уигън, Уест Хям, Нюкасъл, Астън Вила и Уест Бромич. Според мен само 1 от тези 7 отбора би ни затруднил - Вила, но те вмомента са в голяма криза и са преодолима цел. Така, че сегашния прогрес на Ливърпул би ни повдигнал самочувствието, да не говорим колко голямо ще е то, ако победим Челси. С това самочувствие могат да се спечелят 8-9-10 двубои до края на сезона и така, ние феновете, да сме спокойни, че четвъртото място ни е сигурно. Просто трябва да вярваме в отбора, който се очаква да бъде поведен към успехи и Карагър и най-вече Джерард ! YNWA !

Програма на Ливърпул не изглежда толкова розова.И не само Вила би ги затруднил а и Съндърланд,Нюкасъл.Утре победите ли Челси се борите за топ 4 ако ли не пак в ЛЕ.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 05 фев 2011 15:26

За мен също е все още рано да се правят някакви генерални изводи за сезона. Като цяло обаче по всичко личи, че след трудните времена, които съпътстваха отбора, проблемите се изчистват и Ливърпул тръгва по правилния път. Ето и една статия, която според мен доказва това твърдение:
http://www.liverpoolbg.com/%D0%B4%D0%B6 ... %8F%D1%82/
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 05 фев 2011 15:28

Все си мисля, че ако успеем да се вредим в четворката, ще изправарим Сити, а не Челси. 11 точки са пред нас вмомента, но имаме пряк двубой на Анфийлд, което евентуално означава скъсяване на дистанцията до 8 точки. Те имат още гостувания на градския си съперник Юнайтед, гостуване на Челси, гостуване на Евертън, Блекбърн и Болтън, както и домакинство на Тотнъм. Ето я и пълната им програма до края:
05 February 2011 17:00 Man City - West Brom
12 February 2011 14:45 Man United - Man City
28 February 2011 22:00 Man City - Fulham
05 March 2011 19:30 Man City -Wigan Athletic
20 March 2011 19:30 Chelsea - Man City
02 April 2011 17:00 Man City - Sunderland
10 April 2011 17:00 Liverpool - Man City
16 April 2011 17:00 Man City - Tottenham
23 April 2011 17:00 Blackburn - Man City
30 April 2011 17:00 Man City - West Ham
07 May 2011 17:00 Everton - Man City
14 may 2011 17:00 Man City - Stoke City
22 May 2011 17:00 Bolton - Man City
Доста точки ще изгубят според мен и всичко зависи от нас. Задължителна е една серия от победи до края и всичко започва утре с мача с Челси. Успеем ли да победим, което никак няма да е лесно, мисля че шансовете ни за четворката съвсем не са илюзорни. Най-добрият сценарий естествено ще е да влезем в четворката за сметка на Челси, да вземем и Лига европа. Това ще е перфектното "отмъщение". :)
П.С. Наясно съм, че не е голям шансът да завършим в Топ 4, но шансът да спечелим ШЛ през 2005 на полувремето на мача с Милан не бе по-голям. От тогава вярвам до последно в любимия отбор :!:

t7h7m7
Контакти:

Мнениеот t7h7m7 » 05 фев 2011 16:01

САМО ИСКАМ ДА ПОПИТАМ КОЙ ЩЕ Е ГЛАВЕН СЪДИЯ УТРЕ СРЕЩУ ЧЕЛСИ,ЗАЩОТО АКО Е ОНОВА КОПЕЛЕ УЕБ НИЩО ДОБРО НЕ ОЧАКВАМ?

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 05 фев 2011 16:11

t7h7m7 написа:САМО ИСКАМ ДА ПОПИТАМ КОЙ ЩЕ Е ГЛАВЕН СЪДИЯ УТРЕ СРЕЩУ ЧЕЛСИ,ЗАЩОТО АКО Е ОНОВА КОПЕЛЕ УЕБ НИЩО ДОБРО НЕ ОЧАКВАМ?

Роб Стайлз ще е рефер на мача (ако съм написал грешно фамилията на рефера sorry) :geek:
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 05 фев 2011 16:49

Липсват качествени попълнения в защита. Единственият що-годе кадърен централен защитник е Дани Агер. Шкъртел в началото ме излъга, че има хляб ама си е тролей. Кара е пред отказване и реално остава Сотирос Кириякос, който е по-добре да не коментирам...

За Кончески, Поулсен и Йованович съм съгласен, че изобщо не стават за отбор като Ливърпул. Все пак Кончески временно не е в отбора и надали бъдещето му е свързано с Пуул. За Макси обаче не съм съгласен. Според мен си е доста добър, просто не му дават достатъчно шансове за изява и се опасявам да не стане като с Бабел, който също имаше заложби но търкаше пейката...

Това е то - на Ливърпул му липсва качествена защита и по-бодър дух у играчите. ;) За второто съм убеден, че Кинг Кени ще го донесе. :)

Върни се в “Ливърпул”