Официално: Левски - ЦСКА по тъмно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Официално: Левски - ЦСКА по тъмно

Мнениеот paceto » 02 фев 2011 20:57

n0_FeArBG написа:
paceto написа:
lisynger написа:За мен лично мачът трябваше да е към 16, защото след залез слънце всички виждаме за какви темперетури иде реч.

Е то тогава вече е почти март месец без два дни, така че температурите няма да са такива каквито са сега.
Като добавим и това, че денят ще започне лек по лек да става по дълъг нещата не са толкова страшни.

Пич...От времето не се знае какво да очакваш...Часът мисля,че е нормален,а с оглед на това което чета,че ще има 2000 и повече куки,не виждам от какво ще се притеснявате,аз както повечето тук казаха,също съм нямал проблеми,пък и да имам ми е...през знаете кое,аз гледам да не си търся белята! ;)

То че не се знае какво да очакваш за времето е така, но никога март месец не падат температурите до минус 15 и то преди 20 часа.
То зимата не падат по това време на деня, че вие очаквате да стане това вече март месец :)

Все пак се радвайте, че не го направиха от 14:00 както първоначално от полицията искаха :)

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 05 фев 2011 09:18

По-добре ' на тъмно' , какво могат да ни предложат.Обичайното блъскане на топката,симулации,разправии.От другата седмица се започва с нагнетяване на напрежение по медиите, та до мача .Всяка година едно и също.Вече и в групите на ЛЕ едва влизат.Преди години "В.Левски" се пълнеше до дупка,а сега по 10-15 хиляди едва се събират и си бият Чак някъде да се сбият..пълна пародия
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 05 фев 2011 12:28

Тази тема я слагам в архив, а всичко за предстоящото дерби може да пишете в ето тази тема-[Официална тема] Левски-ЦСКА (26 февруари)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”