Frankie Lampard написа:Темата вече е в процес на разработване...Утре по някое време ще я пусна...
Ще можеш ли да я направиш по-добра от тая за мача със Съндърланд,че тогава доста вдигна летвата.....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Frankie Lampard написа:Темата вече е в процес на разработване...Утре по някое време ще я пусна...

Капитанът на Челси Джон Тери заяви, че полузащитникът на Ливърпул Джо Коул заслужава страхотно посрещане от феновете на "сините" на мача между двата отбора тази неделя.
Коул премина от Челси в Ливърпул със свободен трансфер през последното лято.
"Джо даде всички от себе си за този клуб и се надявам феновете да оценят това и да му дадат посрещането, което заслужава. Той си е фен на Челси, дори когато беше в Уест Хям го е казвал. Беше ми тъжно, когато си тръгна. Сигурен съм, че ще получи страхотно посрещане", каза Тери.
"Той е страхотно момче, все още поддържаме контакт. Гледах дебюта му и как го изгониха - беше напълно незаслужено. След това той получи контузия, но той е уверен в своите качества. Сигурен съм, че ще изиграе голяма роля за Ливърпул", допълни английският национал.

[/center]delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Никога не съм намеквал, че Челси няма история. Напротив! Историята на Челси е прекрасна и достатъчно велика. Челси трябваше да са първият английски отбор, който участва в европейски турнир, но страхът на тимовете на континента е толкова голям, че не ги допускат. Така че Челси си има огромно място в историята на британската игра.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта