Боян Табаков:Бих играл в ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Боян Табаков:Бих играл в ЦСКА!

Мнениеот delqnski47 » 04 фев 2011 21:01

Има разлика между това да си играл в Левски и да плюеш по ЦСКА. Не ми пречи, че е бил в Левски. Пречи ми фразата Мразя ЦСКА. Като мрази ЦСКА няма място в отбор

Млад е,глупав е!Не му е минал през ума,че може да се окаже в неловка ситуация и примерно ЦСКА да му е от полза след време!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 04 фев 2011 21:03

Добре уважавам мнението ви, но аз няма да го приема ако дойде. Винаги ще си остане лекето с фланелка "Аз мразя ЦСКА"
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 04 фев 2011 21:04

Ако тоя дойде няма начин да го приема. Това си е моя мнение. Така го чувствам аз.

Бе сигурен съм,че няма да го плюеш кат им забие 1,2 гола,щот то няма никва логика нали.....
Както и да е,имаш си мнение по този въпрос!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 фев 2011 21:04

delqnski47 написа:
Има разлика между това да си играл в Левски и да плюеш по ЦСКА. Не ми пречи, че е бил в Левски. Пречи ми фразата Мразя ЦСКА. Като мрази ЦСКА няма място в отбор

Млад е,глупав е!Не му е минал през ума,че може да се окаже в неловка ситуация и примерно ЦСКА да му е от полза след време!

Това е още един пример докато си млад и прохождащ да си мериш думите какво говориш, защото не знаеш къде ще те отвее вятъра.
Курдов и той момчето се поизсили и сега ще се заслужи "овациите" и може да ги изкупи само с хубава и резултатна игра, тъй като след победа всичко остава на заден план.
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 04 фев 2011 21:05

Моля ви се не се излагайте... Табаков е уникално тъпо парче... даже спортното на Левски не можа да завърши... Не е мръднал от 15-6 годишен до сега... В началото беше по едър от другите и при начина на игра при юношите с балонни тупкащи топки вкарваше много... след това остана като тапа и вече не му връзваше така... Иначе не се притеснява да бие от далеч, но това е всичко в което го бива... Като човек който го е гледал много пъти бих казал, че трудно би намерил място дори в Академик, Сливен и ко...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Erland
Контакти:

Мнениеот Erland » 04 фев 2011 21:06

PFC Litex написа:Всеки футболист е преходен за всеки отбор в който играе.
Не трябва да ни дреме какво е говорил, а да ни дреме докато е в отбора какво дава от себе си. Дава максимума, бележи голове, не се пести - това е важното, защото тези неща носят победите на този отбор, а футболиста днес е тук, а утре не, но отбора остава, както и неговите резултати.

Изцяло съм съгласен! Бог знае само колко футболисти са играли в Левски и ЦСКА, като преди това са били фенове да другия отбор като деца. Футбола не е само фенщина, за играчите това им е работата с която си изкарват прехраната.

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 04 фев 2011 21:09

Това, че мрази ЦСКА е ключовото в случая. Ако не го беше казвал щях да съм за привличането му. Все пак доста играчи са минали от единият в другият отбор през годините, но определено човек, който МРАЗИ отбора няма място в него. Пожелавам му да е жив и здрав и да вкарва всеки кръг по гол два, но за него място в отбора на ЦСКА няма

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 04 фев 2011 21:15

За какво ни е това синьо недоразумение след като нашите юноши чакат шанс!
Твърдо против!
П.С. тоз не беше ли кандидат зет на Наско?
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 04 фев 2011 21:20

Докато играеше за юношеските формации на "сините", младият нападател мразеше "червените", но според неговите думи вече е порастнал и разсъждава много по-трезво на нещата. Табаков бе най-голямата надежда на Левски. Въпреки, че вкара над 300 гола като юноша на клуба, той не получи шанса да се наложи в мъжкия отбор на "сините".

Табаков получи шанс да се изяви в първия отбор, няколко пъти беше и на подготовка с мъжете, но не е показал, че заслужава място в Левски. Лично моите впечатления са, че има талант, но физиката му беше много крехка за да играе при мъжете. Даже и в Мездра не можа да се наложи, когато играеха в А група.

Върни се в “ЦСКА”