Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

antiloop

Re: Юношите на Левски на финал след 10:9 в драма срещу ЦСКА

Мнениеот antiloop » 09 апр 2009 19:20

delpi написа:
antiloop написа:Всяка победа на Бате Борисов и Жилина срешу Уефски е още по сладка:)))))))))))))
К.р за Уефски

По-сладка дори и от всяка ваша победа нали? :-) знаем, че е така.

Иначе поздрави за юношите на Левски! Само така, бой по главите и това е!

Еми то господ ви наказа говедца:))))))

Потребителски аватар
ricco
Контакти:

Мнениеот ricco » 09 апр 2009 19:21

Ако според теб "ромчета" не е обида за всички които пишат в темата, по добре да замълчиш.

Потребителски аватар
ricco
Контакти:

Мнениеот ricco » 09 апр 2009 19:25

Ако не можеш да четеш това вече не е мои проблем. Написал съм, че не знаеш защо си жив.

П.П. Това е метафора само да поясня.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: ще успее ли левски и на двата фронта

Мнениеот mike28 » 09 апр 2009 19:29

Абе ние знаем много добре, ама изглежда от Левски не знаят и вече 2,5 години ги чакаме поне в един мач да играят добър футбол, но уви. Аз лично не виждам този отбор как ще победи и Локо Сф и Литекс, в момента играта и резултатността на тези два отбора е несравнимо по-висока от нашата. Нямаме идея, няма хъс, няма плеймекър, нямаме дори нападатели, само с един Жоазиньо и Гонзо и Петков не става. Дори и да станем шампион, лятото не ни чака нищо по добро, от това което направихме срещу БАТЕ и Жилина. Батков няма представа как с еправи селекция, тези дето ги взехме миналото лято се оказаха пълен провал, Велев, въпреки, че ми допада като човек, защото си пада малко перде не мисля, че изобщо има качества за треньор, да не говорим, че се налагат от външни фактори някои играчи като Живко Миланов, дето ще се изнендадам, ако в мача срещу ЦСКА не направи дузпа... :cry:

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Re: 10 000 на Левски - Локо София

Мнениеот Manolkata » 09 апр 2009 19:31

levski nov dubal написа:то кво остана в българия като верни фенове-едно депо железничари,един кафез канари,един казан чорбари и седем милиона левскари -нека всички да подкрепим синята лавина!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Голям си майтапчия :D
Само Черно море,Интер и Тотнъм

antiloop

Мнениеот antiloop » 09 апр 2009 19:33

ricco написа:Ако не можеш да четеш това вече не е мои проблем. Написал съм, че не знаеш защо си жив.

П.П. Това е метафора само да поясня.

А защо е да мълча?Не съм ли прав,постоянно плачете.Играхте ли вместо ЦСКА за Шампионска лига?Защо да мълча,защото Боли да ви макат такива смешни отбори,а че сте жалки и смешни,това е друг въпрос.

Потребителски аватар
ricco
Контакти:

Мнениеот ricco » 09 апр 2009 19:36

Темата е за юношите а вие си ревете за предстъавителния тим.
Моля да не се измества темата върху първите отбори!!!! Темата е за юношите.

antiloop

Мнениеот antiloop » 09 апр 2009 19:37

ricco написа:Темата е за юношите аз вие си ревете за предстъавителния тим.
Моля да не се измества темата върху първите отбори!!!! Темата е за юношите.

Да и те са същите.

Потребителски аватар
ricco
Контакти:

Мнениеот ricco » 09 апр 2009 19:39

antiloop написа:А защо е да мълча?Не съм ли прав,постоянно плачете.Играхте ли вместо ЦСКА за Шампионска лига?Защо да мълча,защото Боли да ви макат такива смешни отбори,а че сте жалки и смешни,това е друг въпрос.

Мога да ти отговоря на въпросите, но невиждам смисъл. И не слагай всички фенове на Левски под общ знаменател.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Стига плюене по Велев!

Мнениеот delpi » 09 апр 2009 19:42

tprodanov написа:Хайде даси говорим конкретнто - Черно Море - Левски. 88 ма минута. Кой прави смяна в 88ма минута? Този, който иска да пази резултата, щото е ясно, че за 3-4 минути играч не може да обърне мач. И то кого пуска - възможно най-ниския му играч, който даже не е офанзивен. Поне да беше висок и да разчита на статично положение, а той пуска играч, който единственото му умение е да задържа топкапа. После се оправдаваме със съдията, а велев е страшния треньор. Да??

Ако прехвалената звезда Гошо Христов беше вкарал гола в последните секунди това ти мнение нямаше да го има сега нали:-) Така е. Но той вместо да вкара направи... незнам и аз какво. Ако това е отиграване на централен нападател на Левски значи не заслужаваме титлата. Да си говорим истината.
А иначе за Велев... аз досега винаги съм имал доверие в него но последните 1-2 мача започвам малко да го губя. Такива смешни отборчета като Черно море дето бяха напълнили гащите в събота трябва да ги бием с 2-3 гола. Те се затвориха отзад все едно играят с Ман Ю и от този мач им зависи живота, вместо на този пълен стадион с фенове да играят нападателен футбол и да покажат дали наистина са големи. Не са. Но това, че те се затвориха не е оправдание за загубените от нас точки. Като цяло Левски игра неубедително. Аз се надявам срещу Локо в събота да видя мялко повече спортна злоба в играта на отбора. Има предпоставки затова.... а именно, че вече не сме първи в класирането и трябва да догонваме. И не трябва толкова да гледаме съперника и да се оправдаваме с това, че сидията ги е подпрял и, че има конспирация срещу Левски... дори и така да е според мен като видях играта на чорбата в мача срещу Славия смятам, че в директния двубой след точно 1 месец ще има напълним кошницата.
Само Левски и всички на стадиона в събота!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Върни се в “Архив”