Серия А Бари ? : ? Интер
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Серия А Бари ? : ? Интер
Бари редовно вземат точка или точки на Интер. Мачът есента не се знаеше накъде щеше да отиде ако не бяха двете дузпи в началото. Бари не са слаб отбор, нищо че са на дъното. Това е отборът на Фашети нали помните? Онзи отбор победи на два пъти в рамките не един сезон Интер на Симони, който спечели Купата на УЕФА.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
daniel875 написа:Бари редовно вземат точка или точки на Интер. Мачът есента не се знаеше накъде щеше да отиде ако не бяха двете дузпи в началото. Бари не са слаб отбор, нищо че са на дъното. Това е отборът на Фашети нали помните? Онзи отбор победи на два пъти в рамките не един сезон Интер на Симони, който спечели Купата на УЕФА.
Нали се сещаш,че от тогава са минали 13 години....неказвам че няма да ни затруднят,но все пак си мисля,че няма да ги подценим и ще си вземем мача - просто сме длъжни да го направим ако искаме да се борим още за титлата! Точно с победи над отбори като Бари,Лече,Каляри се става шампион,а не в дербитата

Тоя Киву ли къв е там трябваше да земе ЧЕРВЕН картон и 3 мача после да се научи, че бокс се играе на ринг не на футболния терен.

Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
maldin1 написа:Тоя Киву ли къв е там трябваше да земе ЧЕРВЕН картон и 3 мача после да се научи, че бокс се играе на ринг не на футболния терен.![]()
Ще го накажат по видеозапис бъди спокоен не се напрегай толкова

- BigBGballZ
- Контакти:
По добре е да го изгонят по време на мача,с 10 се играе по различно и резултатътбможе да е друг!
[center]

[/center]

Какво ме грее, че ще го накажат след мача ?Жоржиньо написа:Ще го накажат по видеозапис бъди спокоен не се напрегай толкова
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Айде 2-0 Крал ПАЦИНИ !
3-0 Уесли 

Не съм доволен от мача,ама никък!!!! Някой ако види резултата 3:0 ще си каже,че сме ги смляли,но това не беше така. Киву по-голяма тъпотия просто нямаше как да направи,а трябваше да го изгонят..сега 3 мача ще ги лапне,а идват толкова важни срещи....нямам думи за тази постъпка...незнам подценихме ли ги,просто играта ни изобщо не спореше,единствено от резултата съм доволен това е!