Не мисли,че се заяждам,но...
Мислиш ли,че тези ''заместници с преспектива'' ще са съгласни да бъдат резерви и след време няма да мрънкат за титулярно място ? Трябва да уважавате играчи като Браун и О'Шей...Малко са като тях,които не мрънкат за титулярно място,а на всичкото отгоре са и от школата ви...
Няма как да вземете по-добри играчи,които същевременно да не мрънкат да са титуляри...
Заместник на Гари Невил
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Frankie Lampard
- Контакти:
Re: Заместник на Гари Невил
Няма мрънкане Франки
В такива големи отбори всички футболисти са наясно, че ако не тренират и не играят стабилно няма как да са титуляри, защото конкурента им ще го направи. И най-добрите примери за МЮ според мен са Бербатов и Рафаел.
@drogooo аз за това споменах Вермийл
@drogooo аз за това споменах Вермийл
Аз пък имам идея за пристигане на Ведран Чорлука от Тотнъм. Резерва е в Тотнъм, така че няма да има проблеми да търка пейката в Юнайтед. Освен това може да играе и като бек и централен защитник. В златната среда е от гледна точка на годинките - мисля, че е на 24-26. С привличането му ще може да се даде под наем или Евънс, или Смолинг, защото това са млади момчета с потенциал, но им трябват повечко игрови минути. Все пак Рио няма да е вечен и до сезон-два поне според мен ще започне да изнемогва на тежката програма на Манчестър. Това от своя страна ще отвори дупки в защита и ще трябва да се разчита на Смолинг или Евънс. Точно поради тази причина ще е хубаво да имат повечко опит.

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Рафаел изглежда като добър заместник,но трябва да поработи върху темперамента си - тези жълти и червени картони във важни мачове са му голям минус.Той все още е млад и в бъдеще - може би след 2-3 сезона ще стане твърд титуляр.А защо не и брат му Фабио отляво?