На ЦСКА, с любов...

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

beitman
Контакти:

Re: На ЦСКА, с любов...

Мнениеот beitman » 01 авг 2008 18:43

Чета си аз мненията във форума и се чудя да се смея ли или да плача?! То не е злоба,то не плюене по падналия (но не във футболна битка) червен отбор!!! Уважаеми сини фенове,далеч съм от мисълта да споря с вас- просто ми е под достойнството! Темата кой е по-по-най е безсмислена,фактите и статистиката го показват красноречиво! По отношение на културата и интелекта също няма две мнения- все още не съм видял червен фен с фланелка 'аз мразя Левски'! Не мисля,че отбор,който се издържа от кристално 'чистия' бизнес на Бащицата,управлява се от откровено неадекватния футболен лаик Т. Боратков,има за треньор вечно плюнчещия се Вили,когото дори нормалните сини фенове мразят и чийто баща се опитваше с успех години наред да затрие футбола в България,заслужава особено уважение!!! Та шефа на вашия фенклуб се продаде за няколко стотин лева като завъртя аферата с билетите преди едно дерби- по черна точка от това за синия фен,здраве му кажи! Да не говорим за вечния далавераджия Сираков,когото стригаха,порицаваха и какво ли още не,да не говорим за най-големите ви трансфери на сините 'мегазвезди' в опашкарите на Кипър,Турция и Израел!!! И феновете на този отбор ми говорят за интелект,култура и ценности- пази Боже сляпо да прогледа! А за ЦСКА?! ЧЕРВЕНИЯ ОТБОР ГО Е ИМАЛО,ИМА ГО И ЩЕ ГО ИМА- той е в сърцата на милиони,така че дори от регионалните групи да тръгнем и само с голобради юноши,оак ще сме номер едно! Нас не ни мислете,сини 'приятели'- най-много измежду децата да изскочи някой Ицо,Емо,Любо,Митко или Мартин,защото треньор е Пената,а той само с един поглед и посочване с пръст създава звезди,това поне го знаете! Затова гледайте си отбора,защото докато сте заети да плюете и злобеете,току виж БАТЕ се превърнал в Тампере,Беверен,Олимпия,Люцерн и т.н.,и тогава пак ще трябва да се скриете в мишите си дупки скърцайки със зъби и изпълнени с ненавист! Манталитет,какво да се прави!!!!!!

dobata83
Контакти:

Мнениеот dobata83 » 01 авг 2008 18:55

На всички, които злобеят по адрес на ЦСКА и се радват на ШЛ ще кажа, че ЦСКА се пречиства и ще се завърне по- силен от всякога!
Томов ще се махне от ЦСКА рано или късно...
Нямам нищо против да играете в ШЛ - щом сте го заслужили... какво пък... Все пак ние, привържениците на ЦСКА сме виновни, че един клоун не е платил каквото трябва на държавата и един Бай Ганьо се възползва от това...

Както и да е де... да сте живи и здрави... радвайте се, знаете... живота е радост и тъга... и всичко е един голям кръговрат... И на вас ще ви дойде времето да плачете, а на нас да се радваме!

Само че хората са казали - уважавай хората, които срещаш по пътя нагоре към върха, защото ще ги срещнеш навръщане...
Тази злоба ще ви се върне!

На нас просто ни трябва нов собственик, който да осигури отбора и да остави милеещите за ЦСКА да работят на спокойствие... Забравяте как срамно изгонихте най- успешния екип, работил някога за синия отбор! Нека ви управлява вуцовщината... ще видим докъде ще стигнете...

На този, който обижда като пубер феновете на ЦСКА ще кажа, че просто не ми е на интелектуалното ниво да му отговарям каквото и да е... просто си гледайте отбора и си му се радвайте докато печели, не разбирам за какво е тази омраза и злорадстване...

САМО ЦСКА!!!

П.П. И тези реплики за казармата и комунизма ги забравете, защото и вие не сте били цвете за мирисане... времената са били комунистиески и милиционерски.

levski_sofia72
Контакти:

Мнениеот levski_sofia72 » 01 авг 2008 19:22

dobata83 написа:На всички, които злобеят по адрес на ЦСКА и се радват на ШЛ ще кажа, че ЦСКА се пречиства и ще се завърне по- силен от всякога!
Томов ще се махне от ЦСКА рано или късно...
Нямам нищо против да играете в ШЛ - щом сте го заслужили... какво пък... Все пак ние, привържениците на ЦСКА сме виновни, че един клоун не е платил каквото трябва на държавата и един Бай Ганьо се възползва от това...

Както и да е де... да сте живи и здрави... радвайте се, знаете... живота е радост и тъга... и всичко е един голям кръговрат... И на вас ще ви дойде времето да плачете, а на нас да се радваме!

Само че хората са казали - уважавай хората, които срещаш по пътя нагоре към върха, защото ще ги срещнеш навръщане...
Тази злоба ще ви се върне!

На нас просто ни трябва нов собственик, който да осигури отбора и да остави милеещите за ЦСКА да работят на спокойствие... Забравяте как срамно изгонихте най- успешния екип, работил някога за синия отбор! Нека ви управлява вуцовщината... ще видим докъде ще стигнете...

На този, който обижда като пубер феновете на ЦСКА ще кажа, че просто не ми е на интелектуалното ниво да му отговарям каквото и да е... просто си гледайте отбора и си му се радвайте докато печели, не разбирам за какво е тази омраза и злорадстване...

САМО ЦСКА!!!

П.П. И тези реплики за казармата и комунизма ги забравете, защото и вие не сте били цвете за мирисане... времената са били комунистиески и милиционерски.

Пречиствайте се, той и Томов сега си пречиства парите който открадна и ще продължава да краде. А ние никога не сме искали да имаме нищо общо с милицията и тем подобни измислици на комунистите, докато вие сте създадени от тях, колкото и да се опитвате да промените историята. Съжалявам много това е истината, от нея може и да ви боли ама това е положението.

Потребителски аватар
Alex Tomov

Мнениеот Alex Tomov » 01 авг 2008 19:38

цскари ще ви кажа само едно нещо - не говорете против БФС и Левски, защото те не са ви виновни, нито феновете, нито игра4ите, а управляващите в ЦСКА които се правиха на луди и не плащат данъци :!: Така не става драги цскари :!: ПОмислете си и малко за това как станахте шампиони с 16 то4ки разлика :?: :!: Ако вси4ко ви беше изплатено нямаше да имате тия 4ужденци... да не казвам 4е нямаше да сте шампиони, но със сигурност разликата от 16 то4ки нямаше да я има :idea:
УСПЕХ НА ЛЕВСКИ И ДАНО ВЛЕЗЕ В ШЛ!
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Alex Tomov

Мнениеот Alex Tomov » 01 авг 2008 19:40

Тази година ще си покажете истинското лице на ЦСКА :!: 8-)
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
4orbarq21
Контакти:

Мнениеот 4orbarq21 » 01 авг 2008 19:50

Alex Tomov написа:цскари ще ви кажа само едно нещо - не говорете против БФС и Левски, защото те не са ви виновни, нито феновете, нито игра4ите, а управляващите в ЦСКА които се правиха на луди и не плащат данъци :!: Така не става драги цскари :!: ПОмислете си и малко за това как станахте шампиони с 16 то4ки разлика :?: :!: Ако вси4ко ви беше изплатено нямаше да имате тия 4ужденци... да не казвам 4е нямаше да сте шампиони, но със сигурност разликата от 16 то4ки нямаше да я има :idea:
УСПЕХ НА ЛЕВСКИ И ДАНО ВЛЕЗЕ В ШЛ!

По4ти съм съгласен за сефте със теб :shock: ,Българския футбол няма място за такива като Батков,Томов,тоя от черноморец бургас софия дражев,Юри Галев,цялото БФС +КОЩА много хора даже трябва пълна промяна,ако искаме футбола да тръргне нагоре.
Едно ми е чудно.Лотар Матеос сигорно се объркал като каза че БГ футболона ни е в подем вярно преди 5 години бяхме на 25място на евротурнирите :mrgreen: ся сме асе сме на 16 но пак същата трагедия сме.Поне според мен
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
4orbarq21
Контакти:

Мнениеот 4orbarq21 » 01 авг 2008 19:52

Alex Tomov написа:Тази година ще си покажете истинското лице на ЦСКА :!: 8-)

В какъв смисал ще си покаже истинското лице,тази година сме плътно с една позиция по назат 3 место да речен :lol:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Lubaka1892
Контакти:

Мнениеот Lubaka1892 » 01 авг 2008 21:45

Абе много ентусиасти изведнъж станахте.Наистина ви се падна най-лекия жребий,поне на пръв поглед и се почна веднага едно плюене срещу ЦСКА?!?Явно наистина много сме комплексирали някои от вас.Обаче дори и да влезете в групите нищо няма да спечелите.С такива мачове никога няма да стигнете славата на ЦСКА ако ще и да спечелите интерконтиненталната купа.Слава и име се постигат с успехи над именити съперници,а не над анонимници.Колкото и да приказвате за "евроуспехите" си,единствения мач,с който можете да се гордеете наистина е този срещу Олимпик Марсилия(отчасти и този с Оксер).
И за финал една народна мъдрост,която прочетох тук и много ми хареса "Уважавай хората, които срещаш по пътя нагоре към върха, защото ще ги срещнеш навръщане..."
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool"
Bill Shankly
[wrapimg=]http://img.skysports.com/10/08/496x259/ShanklyGatesAnfield_2483679.jpg[/wrapimg]

KellyB

Мнениеот KellyB » 01 авг 2008 22:05

Чорбарчета, защо толкова се напъвате? Ако не беше Черепа Божков да ви крепи последните години (преди Митал и Сашо-Апашо) днес нямаше въобще да си спомня някой за вас. Щяхте да сте изчезнали от картата на България. Създадени от една престъпна комунистическа власт вие просто нямате живот в нормалното общество, към което се стремим всички сега. Не се косете ами почвайте на чисто във В-група!!!

gonzo_fun
Контакти:

Мнениеот gonzo_fun » 01 авг 2008 22:30

Пак ще играем в ШЛ ''прасета'' прости.После пак ще кажете ''паднхте се с най-слабите'',а ние бихме Ливърпул като гости.Ами догодина като влезем директно какви ще ги ядете.Важно е КЛУБНИЯ КОЕФИЦИЕНТ

САМО ''ЛЕВСКИ''

Върни се в “Футбол - България”