Софийския Реввв.......

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Софийския Реввв.......

Мнениеот garfild8 » 08 апр 2009 21:26

Sagittarius написа:Меси Меси,а и всички левскарчита :D ....Това,че Левски е играл по-добре от Черно Море в мача е факт и 90% от моряците ще го признаят веднага.Ние,обаче се чудим на следното:
1.Защо ревете като добичета пред празна ясла?За какво ревете не можем да разберем?Какъв ви е скапания проблем?Проблем с Черно Море,проблем със света,проблем с пъпките,проблем с преждевременна еякулация :?: КАКВО Е ТОВА ЧУДО БЕ?На фона на какво?1000 репортажи и всеки доказа по един или друг начин,че дузпа за Левски няма.Дали е симулация на Гонзо,дали е извън пеналтерията - но дузпа няма!Е,какво искате бе,кажете какво?Да биете 2 измислени дузпи,за да ни биете като в София ли?Това ли искате и защо не си го кажете в прав текст.
2.Ай стига с вашето дебилно мучене и подмятания как сме щели да играем с ЦСКА.Както на вас направихме равен,така и оскубахме ЦСКА насред София с 1:1,или това се забрави?Защо да не скачаме на Левски?Къв е Левски ве ей,ще скачаме и ще мачкаме всеки,игра за победа срещу всеки и толкова.Черно Море-ЦСКА мача е не двойка,а твърда еденица.
3.Стига сте занимавали България с животинските си комплекси.1 точка ви дели от ЦСКА,биете ги в директния двубой и сте шампион на България.
4.Кой къв футбол играе малко ме интересува.Локо Сф,Славия не знам си кой щял да ни мине.Много бързо забравиха кой е българския отбор най-високо класиран в УЕФА през 2008,кой български отбор спечели най-много точки за България,докато героите от Локо Сф се срамиха срещу селския Борац Чачак,за Левски не ми се говори,знае се какви заводски отборчета ги правиха за смях и резил.Черно Море е отбора който заслужава най-много евро-виза,без значение какъв футбол показвал някой срещу аутсайдери като Миньор и Ботев,а защото просто има най-голям принос от всички за България пред европа.

Питам ви защо вие другите отборчета се гъзите на двата гранда или скачате на един от тях за жълти стотинки от другия.

Кой бе?Ние ли точно се нуждаем от парите на някакви въшливи боклукчии с повече дългове,отколкото приказки?Не са решили нашите собственици-не са купили цялото Титан АС за 1 ден барабар с всичките им боклукчийски камиони.Те са никой,нищожни човечета,че изобщо да предлагат пари на Черно Море е смешно,още повече на неговите собственици.Все едно бай Сали просяка да ти дава по 1 левче за баничка?И пак ще повторя-как игра Черно Море срещу ЦСКА?На кръв,1:1 и едва не ги би насред София.Ще ги бием във Варна обаче и стига спекулации,Черно Море е голям отбор и игра за себе си,взема точки за себе си и за своите цели.
Когато им дадоха на Левски 2 дузпи на Герена срещу нас -мълчаха,когато срещу Локо Пд им дадоха дузпа че Йошев/ако греша поправете ме/топката го удари в главата-пак не риваха.И Батков щял да ги води сините на поход срещу БФС?По-добре да ги заведе в Тампере,в гр. Борисов при БАТЕ,вЖилина,в Любляна при Олимпия и т.н.защото софийския реФ,им изяжда главите в Европа и носят нечуван срам за БГ футбола.Аман от такива евроидиоти.Срам ме е че съм българин,като излязат в Европа.Лятото пак ще дойде някой като "Нефтчи"/Баку/,Широки брег от Босна или някой казахстански гранд и ще има "КАКВА ПОРЕДНА ФУТБОЛНА ДРАМА"...
Само Черно море.

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 08 апр 2009 21:52

garfild8 написа:Когато им дадоха на Левски 2 дузпи на Герена срещу нас -мълчаха,когато срещу Локо Пд им дадоха дузпа че Йошев/ако греша поправете ме/топката го удари в главата-пак не риваха.И Батков щял да ги води сините на поход срещу БФС?По-добре да ги заведе в Тампере,в гр. Борисов при БАТЕ,вЖилина,в Любляна при Олимпия и т.н.защото софийския реФ,им изяжда главите в Европа и носят нечуван срам за БГ футбола.Аман от такива евроидиоти.Срам ме е че съм българин,като излязат в Европа.Лятото пак ще дойде някой като "Нефтчи"/Баку/,Широки брег от Босна или някой казахстански гранд и ще има "КАКВА ПОРЕДНА ФУТБОЛНА ДРАМА"...

А първата ситуация не беше ли дузпа ? Удар във вратата и защитник от вашия отбор избива с ръка малко пред голинията и спасява чист гол... това е не само дузпа, но и червен картон за играча ви, който го получи малко по-късно, когато наистина нямаше втора дузпа за Левски и това са от целия ви мач претенциите- една несъществуваща дузпа и нищо повече, а резултата е 3:0 :!: :!: :!:

Преди бях за вашия отбор, когато играеха в Европа, радвах се че направихте равен с Щутгарт и от една страна ме беше яд, че не ги остранихте, бяхте ми симпатичен отбор...идвах на мачовете ви тук в София- с/у Санта Хулия (май така бяха), с/у Макаби, с/у Щутгарт, но явно съм сбъркал като ви симпатизирах като българин, защото има доста злоба в 90 % от вас. Споменаваш за БАТЕ, Жилина, Тампере и т.н, а защо не говориш за 1/4 финала в УЕФА, тогава сигурно пак те е било срам, че си бил българин, а Левски бяха евроидиоти... Забравих тогава те е било яд, както повечето фенове на други отбори в България...Представям си ви пред ТВ-то как псувате и се пукате от злоба и яд(едно от "най-добрите" качества на българина, когато някой прави нещо да го умаловажаваме и плюем по него след това), гледайки как Левски остранява съперник след съперник пред пълни стадиони на "Г.Аспарухов" и "Васил Левски"... Защо пък да не стане така и тази есен, защо Левски да не стигне 1/4 финал в УЕФА или пък да влезе в ШЛ(ако станем шампиони)...
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 08 апр 2009 22:10

sedem_!_dva написа:
garfild8 написа:Когато им дадоха на Левски 2 дузпи на Герена срещу нас -мълчаха,когато срещу Локо Пд им дадоха дузпа че Йошев/ако греша поправете ме/топката го удари в главата-пак не риваха.И Батков щял да ги води сините на поход срещу БФС?По-добре да ги заведе в Тампере,в гр. Борисов при БАТЕ,вЖилина,в Любляна при Олимпия и т.н.защото софийския реФ,им изяжда главите в Европа и носят нечуван срам за БГ футбола.Аман от такива евроидиоти.Срам ме е че съм българин,като излязат в Европа.Лятото пак ще дойде някой като "Нефтчи"/Баку/,Широки брег от Босна или някой казахстански гранд и ще има "КАКВА ПОРЕДНА ФУТБОЛНА ДРАМА"...

А първата ситуация не беше ли дузпа ? Удар във вратата и защитник от вашия отбор избива с ръка малко пред голинията и спасява чист гол... това е не само дузпа, но и червен картон за играча ви, който го получи малко по-късно, когато наистина нямаше втора дузпа за Левски и това са от целия ви мач претенциите- една несъществуваща дузпа и нищо повече, а резултата е 3:0 :!: :!: :!:

Преди бях за вашия отбор, когато играеха в Европа, радвах се че направихте равен с Щутгарт и от една страна ме беше яд, че не ги остранихте, бяхте ми симпатичен отбор...идвах на мачовете ви тук в София- с/у Санта Хулия (май така бяха), с/у Макаби, с/у Щутгарт, но явно съм сбъркал като ви симпатизирах като българин, защото има доста злоба в 90 % от вас. Споменаваш за БАТЕ, Жилина, Тампере и т.н, а защо не говориш за 1/4 финала в УЕФА, тогава сигурно пак те е било срам, че си бил българин, а Левски бяха евроидиоти... Забравих тогава те е било яд, както повечето фенове на други отбори в България...Представям си ви пред ТВ-то как псувате и се пукате от злоба и яд(едно от "най-добрите" качества на българина, когато някой прави нещо), гледайки как Левски остранява съперник след съперник пред пълни стадиони на "Г.Аспарухов" и "Васил Левски"... Защо пък да не стане така и тази есен, защо Левски да не стигне 1/4 финал в УЕФА или пък да влезе в ШЛ(ако станем шампиони)...
За1/4 се радвах и бях доволен,но за съжаление достойните ви представяния в Европа,са много по-малко от резила който сте донесли на страната в ЕКТ.Кефих се когато отстранихте Щутгарт през 1983 и 1984г./бях ученик все още/,радвах се и на успеха над ГЛАЗГОУ РЕЙНДЖЪРС през 1993 но много повече мъка сте носили на България...
Само Черно море.

sotich

Мнениеот sotich » 08 апр 2009 22:16

здравейте МОРЯЦИ! Фен съм на отбора откакто съм се родил,редовно базикам форумите на други отбори които се имат за грандове в България.За мача с Левски какво да кажа -битка,ние не вкарахме ,те не вкараха ,нямаше дузпа ,не изгониха Гонзо/а трябваше/и с това се ичерпва моя коментар за мача.Много харесах желанието за игра на отбора бяха много надъхани и за разлика от други години ние не се бранихме през целия мач -напротив.Затова да не четем глупавите статии на корумпираните СТОЛИЧНИ журналисти а да си потдържаме отбора ,а ако успеем да бием 2те Локота ,Литекс,ЦСКА можем дори да объркаме сметките на "великите бг грандове"-УСПЕХ МОРЯЦИ И ВСИЧКИ НА СТАДИОНА

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 08 апр 2009 22:21

Ристосков си затваря очите за дузпа в полза на Моряците:
http://www.sport1.bg/sport1/popup_video?id=133053

sotich

Мнениеот sotich » 08 апр 2009 22:35

Крайна класиране сезон 2008-2009
1.ЧерноМоре
2.Левски
3.ЦСКА
4.Локо Сф

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 08 апр 2009 23:00

sotich написа:Крайна класиране сезон 2008-2009
1.ЧерноМоре
2.Левски
3.ЦСКА
4.Локо Сф

:lol: :lol: :lol:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 09 апр 2009 06:50

Old_death написа:
Ми освен едно голямо БРАВО, какво мога друго да ти кажа?!.......... Някой поне да мисли като мене..... Но форума си е определено на сините привърженици! Вече се убедих! И разбрах, че не съм ли от ФК"Левски" не съм от народа...........много странно!!!....

Нищо не си разбрал.Не си ли от Левски,ставаш враг на народа :lol:

И тогава каквисме другите ,то левскарите да са една десета от народа ,голяма НАГЛОСТ :mrgreen: :mrgreen:
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 09 апр 2009 15:07

Изобщо не ми дреме дали сме ти били симпатични преди,а сега не.Не сме ви симпатични сега,защото играхме честно и ви свалихме от върха нали?Бяхме много хубави,много големи симпатяги,когато извъртяхме 1:1 с ЦСКА на Армията есента.Вие пък на нас никога не сте ни били симпатични,нито Левски,нито ЦСКА.Играем с еднаква злоба и с двата гранда,но в интерес на истината трябва да призная-ЦСКА поне имат достойнството да приемат мъжки загубите или загубените точки.Като направихме равен на Армията гък не казаха,не ни наричаха ваши подлоги.А вие леле мале,рев,сълзи,плюнки....
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 09 апр 2009 15:52

Синия рев излезе извън контрол.Чета че Батков искал да вади отбора си от Агрупа? Недей бе Тошко,недей бе човек ти акъл имаш ли,да разваляш цирка за първите две места в А група. :lol: :lol: Недей дава титлата без бой на вечния съперник.Те също имат организация и без вас,ще са първи не на 100,а на 1100%. :) Помисли за вашите фенове,за Томислав и колегите му със сини сърца и още много други.Какви заглавия ще има,какво ще каже Томислав след това.Те вчера в Гонг толкова време отделиха на тази простотия,че не знам ако извадиш Левски от А група,те ще трябва да закрият предаването.
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”