Каква трябва да е реакцията на Коп-а към Торес

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Каква трябва да е реакцията на Коп-а към Торес

Мнениеот Liverpool forever_95 » 03 фев 2011 19:09

styopa написа:
JackPackage написа:От 2005 насам само в една единствена година ако не се лъжа Челси не печели нищо ;)

Не че съм адвокат на някого,но май има в предвид европейските турнири. ;)

Не само. В Премиърлийг ще им е много трудно със тези дърти коне. Той колегата styopa каза, че всеки напуснал Анфийлд, не е успявал да прокопса. Така че ще се мъчи и то много. А ако тази статистика се окаже наистина и проклятие за Торес, да е карък за отборите, в които играе, честити поне 5 години на Челси без трофеи. А ако си удължи контракта, може би и още.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 03 фев 2011 19:11

аз доколкото разбирам от български език, трофеи е множествено число, което не може да означава само ЕКТ ;)
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 03 фев 2011 19:15

JackPackage написа:аз доколкото разбирам от български език, трофеи е множествено число, което не може да означава само ЕКТ ;)

Много зор ще видят в ШЛ, в Премиърлийг и ще се опитват да се докопат до финалите на Карлинг Къп и Ф.А ;)

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 03 фев 2011 19:15

Liverpool forever_95 написа:В Премиърлийг ще им е много трудно със тези дърти коне.

Е не се знае.Всеки отбор си има шансовете.Аз и друг път съм казвал... такива абонаменти еди си кой е шампион,а еди си кой изпада не съществуват.Всичко се решава на терена.

Потребителски аватар
liverpool-4ever
Контакти:

Мнениеот liverpool-4ever » 03 фев 2011 19:17

styopa написа:
Liverpool forever_95 написа:В Премиърлийг ще им е много трудно със тези дърти коне.

Е не се знае.Всеки отбор си има шансовете.Аз и друг път съм казвал... такива абонаменти еди си кой е шампион,а еди си кой изпада не съществуват.Всичко се решава на терена.

Прав си. И Уест Хем могат да станат шампиони ТЕОРЕТИЧНО. Инак и попринцип могат(ако ги няма всички отбори над тях :mrgreen: ).

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 03 фев 2011 19:21

liverpool-4ever написа:
styopa написа:

Прав си. И Уест Хем могат да станат шампиони ТЕОРЕТИЧНО. Инак и попринцип могат(ако ги няма всички отбори над тях :mrgreen: ).

Ето пример Дортмунд.Със сигурност не са с най-именитите футболисти,но най-вероятно ще станат шампиони.Така че не само теоретично,ами и на практика всичко е възможно.Такива лафове от сорта Челси или Ливърпул никога няма да станат шампиони са излишни.

Върни се в “Ливърпул”