Всичко за подготовката на Локомотив в Испания
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив Пловдив - Зенит Санкт Петербург прогнози и мнения
Браво опънахте се на Зенит.Да не ви притеснява загубата видях че сте имали доста положения,но пак сте ги пропуснали може би ще трябва да вземете още 1 нападател.Иначе Зенит яко мачкаше миналият сезон в първеснтвото и имаше само 2 загуби от 30 мача.
Последна промяна от Parmalat на 03 фев 2011 19:12, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Е,не.Когато загубихте с голям резултат не влезнах да злорадствам.Все пак това е най-стойностната подготовка на БГ отбор и си позволих да споделя мнение.Извинявам се.
Parmalat написа:Браво опънахте се на Зенит.Да не ви притеснява загубата видях че сте имали доста положения,но пак сте ги пропуснали може би ще трябва да вземете още 1 нападател.Иначе Зенит яко мачкаше миналият сезон в първеснтвото и имаше само 2 загуби от 30 мача.
Така е, но нека не забравяме, че това са контроли.Да се надяваме, че като се приберем в България ще бием наред. Въпреки това добра игра на нашия отбор в днешния мач и достоен резултат с оглед на съпреника

- Пловдив1926
- Контакти:
Еми биха ни какво да направим
Класата, опита и сработеността си казват думата. Както 5:3 на Лаута.
Иначе не ми хареса включването на Сержиньо - от самолета на терена и да пропусне сто процентов гол! Все едно нямаме уграч на неговия пост. За мен това е грешка на ръководството.

Иначе не ми хареса включването на Сержиньо - от самолета на терена и да пропусне сто процентов гол! Все едно нямаме уграч на неговия пост. За мен това е грешка на ръководството.
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
От тези контроли може само да спечелим!
По-древни от Рим , По-големи от всички в България , това е Пловдив - Локомотив Пловдив

Пловдив1926 написа:Еми биха ни какво да направимКласата, опита и сработеността си казват думата. Както 5:3 на Лаута.
Не мисля че си прав от това което пише в гонг Сержиньо е играл много добре за Локомотив.А положението го е изтървал едва няколко минути след като е влязал.
[center]R.I.P[/center]
Следващият ви съперник е Кубан Краснодар с треньор Дан Петреску.
[center]
[/center]
Това е градският съперник на ФК Краснодар в който преминаха Жоазиньо от Левски и Нуньо от Черноморец.Прякорът на отбора е "канарчетата".
Ще има закачка в този мач срещу "руските" канарчета.Съдбата ви прати да играете срещу тях какво да се прави.
Отборът безпелационно стана първи в 2 Руска Лига и спечели промоция в елита на Русия.Кубан Краснодар е един от традиционните отбори в Русия които имат дълъг опит в елита.Имат много добри играчи и ще е интересен мач.

[center]

Това е градският съперник на ФК Краснодар в който преминаха Жоазиньо от Левски и Нуньо от Черноморец.Прякорът на отбора е "канарчетата".

Отборът безпелационно стана първи в 2 Руска Лига и спечели промоция в елита на Русия.Кубан Краснодар е един от традиционните отбори в Русия които имат дълъг опит в елита.Имат много добри играчи и ще е интересен мач.

[center]R.I.P[/center]
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Parmalat написа:Пловдив1926 написа:Еми биха ни какво да направимКласата, опита и сработеността си казват думата. Както 5:3 на Лаута.
Не мисля че си прав от това което пише в гонг Сержиньо е играл много добре за Локомотив.А положението го е изтървал едва няколко минути след като е влязал.
Ами и аз мисля,че Сержиньо е играл добре,за човек който току що е "слязъл от самолета"

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Ехе,Браво на Локото 1-2 срещу зенит това е много добър резултат все едно сте ги победили
В момента "Зенит" са между десетте най-добри отбори в Европа и би бил в тройката на всеки един национален шампионат - било то английски, испански или италиански - ако имаше как да участва в тях. И не му ли попречи късното стартиране на руското първенство, ще е фаворит и за купата на Лига Европа. Заради парите, които се наливат във футбола в Русия, изразени в съвременни бази, качествени чуждестранни състезатели и местни школи, след някоя и друга година шампионатът им ще бъде невъзможна мечта за нашите футболисти.