Зимни трансфери на Тича

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Re: Зимни трансфери на Тича

Мнениеот Mourinio » 01 фев 2011 18:05

Самуел Камазола: "Черно море" е голям отбор

Изображение

Новият футболист в "Черно море" Самуел Алмейда Камазола заяви, че "моряците" са голям отбор. Бразилецът сподели още, че на този етап му е доста трудно да се аклиматизира към метеорологичните условия в България. "Всяко начало е трудно. Идвам от Бразилия, където температурата е 35 градуса. Тук термометърът е под нулата и е доста студено", заяви за Агенция "Черно море" Камазола.
Кариоката разкри и на коя позиция се чувства най-добре на терена: "Изпитвам най-голям комфорт, когато действам като вътрешен халф. Силата ми определено е в полузащитата. Мога да играя еднакво добре на всяка една позиция в средата на терена."
Бившият играч на шотландския "Хартс" разкри, че няма да е проблем за него да осъществява комуникация с треньора и съотборниците му, ако се стигне до подписването на договор с "Черно море". "Владея перфектно 5 езика - английски, испански, португалски, френски и италиански. Започвам да уча и български", пошегува се полиглотът Камазола. Той призна, че сънародникът му Адемар Жуниор вече го е научил на първите му думи на български. "Още от първия ми ден във Варна мога да казвам "здравей" и "момиче", похвали се футболистът.
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 01 фев 2011 18:23

Тази дума "момиче" ми се вижда много важна за разбирателството му на терена... и извън него :lol: пак, че не е научил още алкохол да казва :twisted: ...и е хубаво, че детската му мечта е била да играе за Черно море.... та ще видим какво ще стане... иначе това с Марчев поредната голяма издънка :!:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 01 фев 2011 18:55

Наставникът на Черно море Стефан Генов даде интервю за Гонг преди отпътуването на отбора за Алания утре, където ще проведе следващия етап от подготовката за пролетния дял от шампионата.
Наставникът изрази задоволството си от проведената подготовка до момента и не скри удовлетворението си от факта, че среща пълното разбиране от страна на ръководството, откакто е дошъл във Варна.
“Напълно ми съдействат по отношение на селекцията. Имах нужда от защитник, полузащитник и нападател. Те вече са налице. Всичко, което сме планували, ми го осигуриха. Имам уверението от началниците, че ако се появи футболист на много добро ниво и той ще бъде привлечен”, каза Генов.
Какво още каза старши треньора по отношение предстоящите контроли, новите попълнения и Миро Манолов, чуйте в приложения звуков файл.

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 01 фев 2011 21:26

и този бразилец на кой на мястото ще го всемем я сега да видим можем ли да броим до три;
1.марко тиаго
2.адемар
3.камазола или там както се казва,
и кво стана....квотите за чужденци свършиха
а....... ами чурлинов???????
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

14 Ноември 2008
Контакти:

Мнениеот 14 Ноември 2008 » 02 фев 2011 07:33

gambara написа: и този бразилец на кой на мястото ще го всемем я сега да видим можем ли да броим до три;
1.марко тиаго
2.адемар
3.камазола или там както се казва,
и кво стана....квотите за чужденци свършиха
а....... ами чурлинов???????

Камазола има италиански паспорт.

Потребителски аватар
mivkon moriaka
Контакти:

Мнениеот mivkon moriaka » 03 фев 2011 18:57

Търсенето на нов нападател, който да подсили атаката на „Черно море” за втория дял от шампионата, приключи. След като удариха на камък в преговорите с Димитър Илиев и Крум Бибишков, отсега нататък на „Тича” ще чакат голове от македонеца Цветан Чурлинов.

Наставникът на „моряците” Стефан Генов разкри пред „Позвънете: ВестникЪт”, че футболистът остава в отбора и в близките дни ще подпише договор. Така вторият опит на нападателя да стигне до договор с „Черно море” се увенча с успех. Преди 2 години той отново изкара проби при „моряците”, но тогава бе отпратен от Никола Спасов.

Едва на 24 години, Чурлинов вече е играл в три други държави, освен родината си. Бил е в Гърция, Литва и Азербайджан.

„Това не означава, че не обичам да се задържам на едно място, просто така се стекоха нещата. В Литва например, с „Жалгирис” за 11 мача вкарах 10 гола, но след това не се разбрах за нов договор с ръководството. В Гърция пък, нас, македонците, въобще не ни обичат. Треньорът не ме искаше и не разчиташе на мен. В крайна сметка животът на футболиста е такъв, че не зависиш само от това какво играеш, а и къде го играеш”, обясни македонецът, който има четири срещи за националния отбор до 21 години.

:!:
Общо в кариерата си досега той има над 30 гола. Опита два пъти да си осигури трансфер в ЦСКА, но не успешно. „Ден след като започнах тренировки, ръководството на клуба привлече Дормушали Саидходжа и на практика нямаха нужда от мен, тъй като вече си бяха осигурили нападател. Треньорът Пенев опита да ме пробва като халф, но аз никога не бях играл на подобна позиция и за това не подписах договор”, признава Чурлинов.

Той е родом от малкото градче Гевгелия, откъдето е и българското звучене на името му. „Не, нямам български корени. В региона, от който съм, всички имена завършват на „ов”. На „ски” завършват имената на македонците от Скопие и на тези от северната част на страната”, заяви Чурлинов.

Футболистът категорично отказа да коментира отношението на сънародниците му към България. „Аз нямам нищо против вас, дори напротив. Като малък с родителите ми често идвахме тук на море. Винаги съм се чувствал отлично в България и съм срещал добро отношение. Друго не ме интересува, аз с политика не се занимавам”, отсича Чурлинов. В заключение той споделя, че е голям привърженик на французина Тиери Анри и прекарва много време в гледане на клипове с изявите му.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 03 фев 2011 20:21

Ами, добре би било да се окаже находка, а не издънка както ми се струва по-вероятно като го гледам на пръв поглед.. но дано да бъркам. Успех на макето :mrgreen:

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 04 фев 2011 22:48

да обобщим трансферите:
защитник от Ком-Миньор
може би халф, играл където намерил из света
може би нападател, на проби за втори път, играл беш ли му м.м.т. къде
предлагам да закрием темата като маловажна вече :-)

май оздравяването на Миро и подобряване на физическото състояние на Николов и Ратников ще са много по-важни от трансферите ...
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 фев 2011 00:24

Не знам защо е този скептицизъм относно Самуел Камазола.Може би халф?Играл къде ли не?Каква ти е аргументацията за това?Аз обаче ще ти кажа друга една - Жоро Илиев и Ратников,които ги имаме за водещите ни полузащитници имат за връх в кариерите си из чужбина Далиан от Китай и ТВМК Талин от Естония,а Камазола има далеч по-реномираните Хартс и Шатору във визитката си.Жувентуд от родината му също съм убеден пък,че е по-силен отбор от Черно Море.Затова не виждам причина да не редим Камазола като основен играч и твърд титуляр.База за сравнение между него и конкурентите му Гравесена и Станислав(който е на много години вече) пък изобщо няма никаква.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 05 фев 2011 00:36

"може би" в смисъл, че доколкото знам не са подписали още :-)
може да е добър, може да е трагедия - нека да коментираме след като минат няколко мача от шампионата, а не по "визитка". хубаво е да ни надъхваш, ама да е по-умерено :-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Върни се в “Черно море”