maldin1 написа:Bourgas написа:Работата е там, че в Бургас тези отбори не се мразят като в Пловдив, за да се притеснява някой от нещо. Хората, които ходят на мачовете са едни и същи, но наистина в интерес на всички е да си играят отборите на техните си стадиони, или най-малкото и Нефтохимик да се върнат на "Лазур". Относно плакатите съм съгласен с фред, че има ли такъв протест, той би трябвало да започне от стадиона... И точно според мен това е дело на тези 100-150, които се опитват да направят така, че в Бургас бургазлии да се мразят!
Продължавате с промиването на мозъци обаче.Тия 100-150 лоши бургазлии ей така една сутрин са се събудили и са решили, че трябва да има разделение, така ли ?
Аз с теб няма да споря, защото съм забелазал, въпреки, че съм регистриран от скоро, че с теб спор нормален не може да се води! Все едно човек да говори на стена! Аз не промивам мозъци, ако ти промиваш, си остава твой проблем! Казвам го и в подписа ми го има - футболът в Бургас не е от 1995! Къде беше ти господин Онеправдан когато Нефтохимик играеше по села и паланки? Ходил ли си на поне 1 мач преди 1990? От кога Акациите и Комлука са 2 едни и същи неща? От кога нещо купено става окрадено? От кога тия 20 000 - 25 000, които ходиха на Черноморец изчезнаха и изведнъж видиш ли ти се пръкнаха на ст. Нефтохимик, където преди ходеха по 100 месни квартални пенсионери и служители на завода, за да ги гледат? Къде видя промивката? Или е лесно да говориш ей така, колкото да правиш вятър! Кога си видял " битка" между "агитки" на Черноморец и Нефтохимик? Къде беше ти на безплатния вход и промоции на стадион "Нефтохимик", за да ми говориш за платен фен? Къде бяхте в "Б" група, питам аз? Тогава живеех до стадиона във високия блок и ходеха по 30 човека на мач, седнали горе и чоплещи семки от мега "агитката"? Къде беше ти на протестите в България питам аз, когато имаше истински протест и гражданско общество? Тва с чаршафите протест ли е? Тези хора защо не го заявяват публично на стадиона, а само ги има отразени в една и-нет медия? Къде си ти питам? Футболен фен от 1995? Мразещ всичко, трудно обичащ? Лесно е... Да мрази човек е лесно, трудно се обича и въпреки, че съм супер голям атеист и ще ти кажа - Божествено е да се прощава! Айде със здраве - мрази, псувай, говори си... Не ми пречиш, смятам това да е първото и последно мнение написано към теб и към подобен вид коментари и държание! Ако някой друг има да каже нещо интелигентно и смислено по определн случай Нефтохимик-Черноморец с удоволствие ще го уважа, но такива дребни, наизустени и промити коментари от типа говоря общи приказки, за да си чеша езика (политиците го умеят това перфектно) - не, мерси! Лек ден!