Фенове на Черноморец засипаха Лазур с протестни плакати

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Фенове на Черноморец засипаха Лазур с протестни плакати

Мнениеот Bourgas » 03 фев 2011 16:01

maldin1 написа:
Bourgas написа:Работата е там, че в Бургас тези отбори не се мразят като в Пловдив, за да се притеснява някой от нещо. Хората, които ходят на мачовете са едни и същи, но наистина в интерес на всички е да си играят отборите на техните си стадиони, или най-малкото и Нефтохимик да се върнат на "Лазур". Относно плакатите съм съгласен с фред, че има ли такъв протест, той би трябвало да започне от стадиона... И точно според мен това е дело на тези 100-150, които се опитват да направят така, че в Бургас бургазлии да се мразят!

Продължавате с промиването на мозъци обаче.Тия 100-150 лоши бургазлии ей така една сутрин са се събудили и са решили, че трябва да има разделение, така ли ?

Аз с теб няма да споря, защото съм забелазал, въпреки, че съм регистриран от скоро, че с теб спор нормален не може да се води! Все едно човек да говори на стена! Аз не промивам мозъци, ако ти промиваш, си остава твой проблем! Казвам го и в подписа ми го има - футболът в Бургас не е от 1995! Къде беше ти господин Онеправдан когато Нефтохимик играеше по села и паланки? Ходил ли си на поне 1 мач преди 1990? От кога Акациите и Комлука са 2 едни и същи неща? От кога нещо купено става окрадено? От кога тия 20 000 - 25 000, които ходиха на Черноморец изчезнаха и изведнъж видиш ли ти се пръкнаха на ст. Нефтохимик, където преди ходеха по 100 месни квартални пенсионери и служители на завода, за да ги гледат? Къде видя промивката? Или е лесно да говориш ей така, колкото да правиш вятър! Кога си видял " битка" между "агитки" на Черноморец и Нефтохимик? Къде беше ти на безплатния вход и промоции на стадион "Нефтохимик", за да ми говориш за платен фен? Къде бяхте в "Б" група, питам аз? Тогава живеех до стадиона във високия блок и ходеха по 30 човека на мач, седнали горе и чоплещи семки от мега "агитката"? Къде беше ти на протестите в България питам аз, когато имаше истински протест и гражданско общество? Тва с чаршафите протест ли е? Тези хора защо не го заявяват публично на стадиона, а само ги има отразени в една и-нет медия? Къде си ти питам? Футболен фен от 1995? Мразещ всичко, трудно обичащ? Лесно е... Да мрази човек е лесно, трудно се обича и въпреки, че съм супер голям атеист и ще ти кажа - Божествено е да се прощава! Айде със здраве - мрази, псувай, говори си... Не ми пречиш, смятам това да е първото и последно мнение написано към теб и към подобен вид коментари и държание! Ако някой друг има да каже нещо интелигентно и смислено по определн случай Нефтохимик-Черноморец с удоволствие ще го уважа, но такива дребни, наизустени и промити коментари от типа говоря общи приказки, за да си чеша езика (политиците го умеят това перфектно) - не, мерси! Лек ден!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 03 фев 2011 16:25

ntodorov, съжалявам ако се потретвам и попетвам, адски прав и съм съгласен изцяло с теб, за съжаление индивида характеризиращ се със най-кофти отпадък след обработката на петрол няма как да ни разбере (не че ми пука примерно). Да беше се писал локомотивец - по-щях да го разбера.
И пак да повторим за по-бавните котлони: ние заставаме зад тези искания твърдо (не знам кой в Бургас не би застанал), но просто ситуацията е такава, че не виждам как Черноморец ще отиде скоро да играе в своя дом (ст. Черноморец в Акациите) поради очевадните причини (състоянието му към момента едва ли става и за Б група. виж за В мисля че ще стане).
Лошото е че има една малка част от агитката на Нефтохимик която всячески иска да внуши по разните му там форуми че видиш ли феновете на 2та отбора трябва да се мразят и всячески се опитват да настройват едните срещу другите (обиди, заплахи и т.н.)
Затова се обръшам към тях: Момчета, не се хабете напразно, не сме Пловдив или София, няма как да стане!
Почти едни и същи хора ходим по мачове и някак си не става а и не бива да се делим.
Аз лично смятам че може и не е невъзможно Нефтохимик да играе на Лазур заедно със Черноморец както преди 2-3 години.
И тогава смятам че това излишно нмапрежение у тези индивиди ще спадне и ще започнат да използват главите си по предназначение...
п.с. Мазут, нищо лично братче, имам си моите причини да вярвам че плакатите са провокация (не съм 100% убеден, но мисля че имам правото да се съмнявам, нали?) И недей веднага да обощаваш че м оите мисли са едва ли не мислите на всички сини фенове.Както и аз не бих си позволил да обвинявам теб лично за битите деца със сини шалчета, за разбитите стъкла на феншопа, фенмагазина, за безбройните тъпотии със спрей по стените против черноморец и т.н.
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 03 фев 2011 16:34

Bourgas, на колко още неща можеш да се начетеш по тия форуми не е истина просто.
Иди обяснявай че Локо Бс винаги са имали 20 пъти по-малко публика от Черноморец, а че дори когато се преместиха на Нефтохимик в кв. Лазур бяха по 500-600 човека макс. Изведнъж виждаш ли всички станаха мазути по рождение....
А странно всички имат първи спомени от мачове на Черноморец....(говоря за по-старите им фенове).
Ей тъй футбола просто изникна '95 в Бургас, преди това не е имало фенове, футболни топки даже нямахме :lol:
Агитката им ние я сътворихме, момчета от английския сектор.
Ходеха на мачове без пари от 91 до 2000, екскурзии 97 до 2000 без пари, на стадиона томболи имаше .....сега ние видиш ли сме платени фенове, ходим едва ли не щото сме гладни и ходим да ядем безплатни кебапчета, дори не знаем кои са ни футболистите......
И говорим за промиване на мозъци :lol: :lol: :lol:
Едни сребърни медали и едни козирки над главите и толкова много хора се прекръстиха......ама както и да е ....(не че аз не съм ходил на мачове на Нефтохимик и не съм се радвал като са биели шопи и другите наред, ама малките дечица как да го проумеят това...)

Потребителски аватар
fred
Контакти:

Мнениеот fred » 03 фев 2011 16:39

Bourgas написа:
maldin1 написа:
Bourgas написа:Работата е там, че в Бургас тези отбори не се мразят като в Пловдив, за да се притеснява някой от нещо. Хората, които ходят на мачовете са едни и същи, но наистина в интерес на всички е да си играят отборите на техните си стадиони, или най-малкото и Нефтохимик да се върнат на "Лазур". Относно плакатите съм съгласен с фред, че има ли такъв протест, той би трябвало да започне от стадиона... И точно според мен това е дело на тези 100-150, които се опитват да направят така, че в Бургас бургазлии да се мразят!

Продължавате с промиването на мозъци обаче.Тия 100-150 лоши бургазлии ей така една сутрин са се събудили и са решили, че трябва да има разделение, така ли ?

Аз с теб няма да споря, защото съм забелазал, въпреки, че съм регистриран от скоро, че с теб спор нормален не може да се води! Все едно човек да говори на стена! Аз не промивам мозъци, ако ти промиваш, си остава твой проблем! Казвам го и в подписа ми го има - футболът в Бургас не е от 1995! Къде беше ти господин Онеправдан когато Нефтохимик играеше по села и паланки? Ходил ли си на поне 1 мач преди 1990? От кога Акациите и Комлука са 2 едни и същи неща? От кога нещо купено става окрадено? От кога тия 20 000 - 25 000, които ходиха на Черноморец изчезнаха и изведнъж видиш ли ти се пръкнаха на ст. Нефтохимик, където преди ходеха по 100 месни квартални пенсионери и служители на завода, за да ги гледат? Къде видя промивката? Или е лесно да говориш ей така, колкото да правиш вятър! Кога си видял " битка" между "агитки" на Черноморец и Нефтохимик? Къде беше ти на безплатния вход и промоции на стадион "Нефтохимик", за да ми говориш за платен фен? Къде бяхте в "Б" група, питам аз? Тогава живеех до стадиона във високия блок и ходеха по 30 човека на мач, седнали горе и чоплещи семки от мега "агитката"? Къде беше ти на протестите в България питам аз, когато имаше истински протест и гражданско общество? Тва с чаршафите протест ли е? Тези хора защо не го заявяват публично на стадиона, а само ги има отразени в една и-нет медия? Къде си ти питам? Футболен фен от 1995? Мразещ всичко, трудно обичащ? Лесно е... Да мрази човек е лесно, трудно се обича и въпреки, че съм супер голям атеист и ще ти кажа - Божествено е да се прощава! Айде със здраве - мрази, псувай, говори си... Не ми пречиш, смятам това да е първото и последно мнение написано към теб и към подобен вид коментари и държание! Ако някой друг има да каже нещо интелигентно и смислено по определн случай Нефтохимик-Черноморец с удоволствие ще го уважа, но такива дребни, наизустени и промити коментари от типа говоря общи приказки, за да си чеша езика (политиците го умеят това перфектно) - не, мерси! Лек ден!

Човече взел си ми дум ите от устата....Аз лично искам да пожелая тук и сега успех на новото ръководство на Нефтохимик, дано се оправят със това с което са се захванали тъй като им е нова сфера, дано успеят да се преборят за бараж за Б група и се договорят някак си със Събев да играят на Лазур...Не очаквам някой да счете думите ми за достоверни и че са искрени, но не ми дреме хич...

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 03 фев 2011 17:35

Bourgas написа:Аз с теб няма да споря, защото съм забелазал, въпреки, че съм регистриран от скоро, че с теб спор нормален не може да се води! Все едно човек да говори на стена! Аз не промивам мозъци, ако ти промиваш, си остава твой проблем! Казвам го и в подписа ми го има - футболът в Бургас не е от 1995! Къде беше ти господин Онеправдан когато Нефтохимик играеше по села и паланки? Ходил ли си на поне 1 мач преди 1990? От кога Акациите и Комлука са 2 едни и същи неща? От кога нещо купено става окрадено? От кога тия 20 000 - 25 000, които ходиха на Черноморец изчезнаха и изведнъж видиш ли ти се пръкнаха на ст. Нефтохимик, където преди ходеха по 100 месни квартални пенсионери и служители на завода, за да ги гледат? Къде видя промивката? Или е лесно да говориш ей така, колкото да правиш вятър! Кога си видял " битка" между "агитки" на Черноморец и Нефтохимик? Къде беше ти на безплатния вход и промоции на стадион "Нефтохимик", за да ми говориш за платен фен? Къде бяхте в "Б" група, питам аз? Тогава живеех до стадиона във високия блок и ходеха по 30 човека на мач, седнали горе и чоплещи семки от мега "агитката"? Къде беше ти на протестите в България питам аз, когато имаше истински протест и гражданско общество? Тва с чаршафите протест ли е? Тези хора защо не го заявяват публично на стадиона, а само ги има отразени в една и-нет медия? Къде си ти питам? Футболен фен от 1995? Мразещ всичко, трудно обичащ? Лесно е... Да мрази човек е лесно, трудно се обича и въпреки, че съм супер голям атеист и ще ти кажа - Божествено е да се прощава! Айде със здраве - мрази, псувай, говори си... Не ми пречиш, смятам това да е първото и последно мнение написано към теб и към подобен вид коментари и държание! Ако някой друг има да каже нещо интелигентно и смислено по определн случай Нефтохимик-Черноморец с удоволствие ще го уважа, но такива дребни, наизустени и промити коментари от типа говоря общи приказки, за да си чеша езика (политиците го умеят това перфектно) - не, мерси! Лек ден!
Отговарям ти само,защото някой после пак ще каже,че съм се покрил.
Толкова много приказки,а нищо не каза.Един прост въпрос като характер, отприщи такъв емоционален роман.Нямам думи.....И все пак в този цял роман не намерих отговор на въпроса си ? На подчертаното донякъде ми даде отговор на въпроса,как аджеба никога не е имало битки между феновете на двата отбора, а изведнъж откъде се пръкна тази омраза ? Явно както казах, някой една слънчева сутрин е станал с краката напред(да не казвам с другото напред).Откраднатото няма само една страна,приятелю.Има и друга явно непонятната за теб морална такава.Ама като гледам си голям фен и се кефиш на "чуждия" стадион(чужд е в кавички защото е собственост на Събев, и за да не пораждам у теб пак емоционални реакции).И виж не е омраза, а справедливост.Но вие не искате да проумеете, че "Черноморец Арена" няма да има,никога не е била на дневен ред и никога няма да бъде.За това място има други планове,а мечтите ви са безплатни и лесно манипулируеми.
P.s. И пак да няма клишета от рода "говориш наизуст" , ти видя ли предните МЕГА инвеститори готови да инвестират 500млн евро ? Някой от Общината видял ли ги е ? Тези Бразилските тях някой виждал ли ги е ?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 03 фев 2011 17:46

fred написа:Bourgas, на колко още неща можеш да се начетеш по тия форуми не е истина просто.
Иди обяснявай че Локо Бс винаги са имали 20 пъти по-малко публика от Черноморец, а че дори когато се преместиха на Нефтохимик в кв. Лазур бяха по 500-600 човека макс. Изведнъж виждаш ли всички станаха мазути по рождение....
А странно всички имат първи спомени от мачове на Черноморец....(говоря за по-старите им фенове).
Ей тъй футбола просто изникна '95 в Бургас, преди това не е имало фенове, футболни топки даже нямахме :lol:
Агитката им ние я сътворихме, момчета от английския сектор.
Ходеха на мачове без пари от 91 до 2000, екскурзии 97 до 2000 без пари, на стадиона томболи имаше .....сега ние видиш ли сме платени фенове, ходим едва ли не щото сме гладни и ходим да ядем безплатни кебапчета, дори не знаем кои са ни футболистите......
И говорим за промиване на мозъци :lol: :lol: :lol:
Едни сребърни медали и едни козирки над главите и толкова много хора се прекръстиха......ама както и да е ....(не че аз не съм ходил на мачове на Нефтохимик и не съм се радвал като са биели шопи и другите наред, ама малките дечица как да го проумеят това...)

26 август 1980-ЮЖНА Б РФГ-3ти кръг-ХУБАВА ИГРА,ОЦВЕТЕНА С ЧЕТИРИ ГОЛА ! Няма що,приятелите на футбола в Бургас имат нюх.Независимо от загубата на ЖСК Локомотив от Велбъжд в Кюстендил,те се стекоха масово на ст. "Нефтохимик"(повече от 10 000) и не се излъгаха.Новакът в южната Б РФГ съвсем не игра като новак-напротив,надигра безапелационно опитния състав на Еледжик и оцвети хубавата си игра с 4 майсторски гола.Имаше и още много пропуски,но нека не съдим победителите.В състава на Локомотив се появиха 2 нови имена-Дойно Янакиев който беше наказан за 2 мача и Цвятко Мутафчиев преминал от Черноморец Бургас.Именно те имат дял за спокойствието и повишеното самочувствие на младите и добрия ред на терена.Силно играха още Милчо Атанасов,Господин Павлов,Атанас Христов. И останалите воюваха всеотдайно и са съпричастни за изразителната победа.Как станаха головете? 13 мин-Милчо Атанасов стреля остро от 20 метра,и Атанас Христов оползотвори изтърваната от вратаря топка-1:0 В 64 мин Дойно Янакиев с дълъг точен пас намери Демирев и той не сгреши-2:0 В 73 минута Милчо Атанасов от зоната на крилото центрира силно топката и Демирев с глава я заби в мрежата за 3:0 в 80 минута неотразим рейд на Милчо Атанасов принуди защитата да го събори-дузпа! Мутафчиев е точен от бялата точка за 4:0.Отборът на Еледжик не показа нищо особенно.Има в състава си няколко опитни футболисти,но можеш ли да се изявиш когато съперникът ти е толкова всеотдаен и настойчив?! ЖСК ЛОКОМОТИВ: Стоянов,Райков(Царев) ,Павлов,Михайлов,Христов,Дамянов,Атанасов,Мутафчие в,Демирев,Янакиев,Божинов(80-Боев) ст.треньор:Любомир Борисов ,съдия:Величко Димитров(Сс) стадион "Нефтохимик"-11 000 зрители....ИЗТОЧНИК: В-К "ЧЕРНОМОРСКИ ФРОНТ"-АВГУСТ 1980
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 03 фев 2011 23:24

Стига лажи бе !!!!!!!!! Вие мазутите сте по - зле и от Гьобелсовата и Сталинската пропаганда , взети заедно . Егати гадното изопачаване на историята на Бургаския Футбол !!!
Егати гадното тълкуване на факти и събития !!!!! Това , че Локо Бургас са играли на заводското стадионче по онова време не означава , че е бил отбора - мазути .
Локо играеше на стадиона си до ЖП линията ,до двора на ССУМОРА , после го разрушиха и ДАП - а направиха паркинг за Икарусите .И на този стадион си ходиха феновете му , а също и феновете на Черноморец , защото в Локо играеха обикновенно футболисти в залеза на кариерата си , като преди това са защитавали емблемата на Черноморец .
Такъв е случия и с полвината момчета , които са споменати във въпросната статия : Цвятко Мутафчиев - Цуньо , Дойно Янакиев , Тошко Райков , Милчо Атанасов , Господин Павлов .
Треньорът Борисов , на кого беше треньор преди това бе , уважаеми наследници на Гьобелс ?
Ето това е причината да не обичам подкрепящите зелено - розовия отбор .Защото умирате от мъка да се изкарате по - стар отбор и с повече публика , а и не напоследно място много , ама много умни .
Запомнете едно нещо ! В Бургас организираният футбол е с начало 1919 и колкото да не ви харесва е с марка " Черноморец "!!!! А вие сте се пръкнали 1986 , след целуването на безброй много задници на шефовете от НХК . Комсомолският секретар Ристьо - Отверката ви е заченал .
А най - големите футболни успехи в Бургас ще са свързани пак с отбора на Черноморец и тези дни наближават !!!!!

МИРИШИ МИ НА ШАМПИОНСКА ТИТЛА ....... , а обонянието ми е добро !

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 04 фев 2011 00:06

EL greko имаш ли шофьорска книжка ??? Съмнявам се -- ти като видиш ЗЕЛЕН сфетофар и ставаш неуправляем !!! Дали е от любовта ти към нафтата ?? Съмнявам се, но ставаш опасен за движението .Ставаш и опасен за родителите ти . Ще направиш инфаркт от злоба бре човек -- по споко. Намали злобата си ,че виж си повехнал и черноморец ще остане с 1 фен по - малко Нека има повече фенове на Бургаските отбори, нека тази злоба да намалее и ако почне от теб имаш 2 бири с 3 кебапчета от мен и без злоба че остаря с 10 год !!!

El greco
Контакти:

Мнениеот El greco » 04 фев 2011 00:31

Благодаря за почерпката ще си пиина биричката с кеф и ако е шуменско още по - добре
( Защо шуменско ,ами за да не е бутилката зелена ..... не това беше базик .... ) , а мазута не мога да заобичам никога .... , аз съм го казвал много пъти , не съм фен на Велико Бургаския футболен шовенизъм , всяка жаба да си знае гьола и историята .
Мразя когато изопачават истината !Надявам се поне да не е умишлено , а от незнание . Нямам нищо против това да съществува отбора им , конкуренцията е здравословно нещо във всичко , но мразя селския , чалга манталитет на превържениците им !
Не берете грижа за мен " син глоган ,не се губи " е казал народа ни , та и аз !
Със здраве !

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 04 фев 2011 09:46

maldin 1. Ти си странно момче. Наистина си грамофонна плоча. Убеден съм, че не четеш мненията на хората докрай. Четеш избирателно. Много пъти съм ти казвал ( като по-голям и по-патил ) - уважавай чуждите мнения. И аз съм бил на твоите години и аз съм прибързвал в действията и помислите си, но вече разбрах, че всичко на този свят има две истини. Твоята я знаем и с 999999 предубеждения все пак я уважавам...Обаче бъди така добър да уважаваш и нашата. Злобата ти не е насочена, където трябва. Като си толкова "справедлив" иди хвани Събев за ушите, вдигни го от стола и му обясни какво мислиш, разкажи му как те е ограбил, как е затрил ТВОЯ стадион, как е унищожил ЧУЖДИЯ стадион, как е почерноморчил бургаските деца, как порозови СВОЯ Нафтекс и всичко, което мислиш...И преди да пишеш за ТВОЯ стадион пак си помисли с чии пари е строен и защо аджеба гордостта на Бургас ( ст. Лазур ) се построи в единствения възможен промеждутък на 90-те. Стадиона не е нито МОЙ, нито ТВОЙ, нито на Черноморец, нито на Нефтохимик, стадиона е на БУРГАС. Правен е с НАШИ пари. Това преди време на шопските глави съм го писал, но при тях вместо глави виреят дървета с чепове, ама явно ашламата им е хванала дикиш и в Бургас. Аз такива калемчета ги късам, като филизи на лозе.

ПС: Малдин, ако не си разбрал: Добре е всеки отбор да си играе на стадиона, ама за разлика от теб - аз съм оптимист, че това ще стане. Към този момент най-справедливо и най-реално е двата ни отбора да си приемат домакинствата на Лазур.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”