Накъде е тръгнал Пл.Константинов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Re: Накъде е тръгнал Пл.Константинов

Мнениеот drogooo » 03 фев 2011 14:32

marmi52 написа:8-)

Поздравления за автора на темата ! ;)
Отдавна твърдя, че у Пламен Констнатинов няма нищо мъжко. Дребна душица е ...
На волейболното поле беше наистина голям, но в живота е джудже, въпреки ръста си ... :lol:

Искам само да внеса едно уточнение :
Върхът на падението на Пламен Константинов не беше в Самоков, а години назад, когато като капитан на националния отбор на България избяга от Пекин по време на Олимпиадата и изостави своите съотборници.
А, тогава имахме невероятен отбор, който спокойно можеше да стигне до финала !
Някой обеща нещо на Константинов и той изчезна от лагера, ако си спомняте ... Това внесе смут у нашите момчета и те се провалиха .... После скалъпиха една смешна история за допинг, за да прикрият предателството на Гибона.
Спомнете си, че Пламен Константинов избяга доста угоднически за САЩ, защото бяхме в една група с американците и Италия, които бяхме размазали съвсем скоро преди това ... После искаха за награда да го пробутат в политиката. Издигнаха го като кандидат за народен представител и вероятно той щеше да стане депутат, ако не беше тоталния провал на миналите избори на НДСВ.
На Олимпиадата в Пекин 2008, България се сбогува с невероятен шанс да спечели медали с благороден оттенък от олимпиада.
Такъв шанс едва ли ще имаме скоро отново ... :cry:

да се обадиш на Яне Янев да споделите малко от теория на конспирацията :)
ИзображениеИзображение

пелинат

Мнениеот пелинат » 03 фев 2011 14:40

На волейболното поле беше наистина голям, но в живота е джудже, въпреки ръста си ... :lol:

Върхът на падението на Пламен Константинов не беше в Самоков, а години назад, когато като капитан на националния отбор на България избяга от Пекин по време на Олимпиадата и изостави своите съотборници.
Някой обеща нещо на Константинов и той изчезна от лагера, ако си спомняте ... Това внесе смут у нашите момчета и те се провалиха .... После скалъпиха една смешна история за допинг, за да прикрият предателството на Гибона.
Спомнете си, че Пламен Константинов избяга доста угоднически за САЩ, защото бяхме в една група с американците и Италия, които бяхме размазали съвсем скоро преди това ... После искаха за награда да го пробутат в политиката. Издигнаха го като кандидат за народен представител и вероятно той щеше да стане депутат, ако не беше тоталния провал на миналите избори на НДСВ.
На Олимпиадата в Пекин 2008, България се сбогува с невероятен шанс да спечели медали с благороден оттенък от олимпиада.

Това наистина го бях забравил,но тогава този случай го потулиха и се забрави.Защо мисля че в Самоков стигна дъното,защото толкова години гледам волейбол но чак такова гаменско отношение към съдиите не си е позволявал никой треньор.Константинов виждаше ,че губи мача и правеше всичко възможно да го прекрати.Той знае че публиката на ЦСКА е футболна и нямаше да се замислят въобще за последиците.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 03 фев 2011 14:42

пелинат, ами това е част от играта, харесва ли ни или не ;) Понеже е българин, да легне на ЦСКА ли :o Целта оправдава средствата, пак давам за пример бразилците ;)
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 фев 2011 14:42

Пламен Константинов е треньор на Зират банк, чии интереси очаквате да защитава?
Изображение

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 03 фев 2011 14:46

drogooo написа:

да се обадиш на Яне Янев да споделите малко от теория на конспирацията :)

8-)

Ти пък се обади на Мартин Стоев и го питай защо след Олимпиадата в Пекин подаде оставка като треньор на националния отбор !
Мартин за разлика от Гибона е мъжко момче и сигурно ще ти каже истината за случката ....
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 03 фев 2011 14:47

Уважавам Пламен Константинов и ще продължа да го правя, въпреки изпълненията му от онзи ден. Той е човекът, върху чиито плещи много години се крепи националния ни отбор по волейбол и това никой няма право да му го оспорва. Бих преглътнал и това му поведение, но това не значи, че прекрачвайки границата на нормалността всички трябва да продължаваме да мълчим.
Много ми беше чудно какво си казаха с баща си в момента, в който Гибона седна при него на трибуните и как се е чувствал човечеца... Сигурно му е било доста неудобно, ама ... Няма как да не се замисли човек защо на летището Пламен дойде с екип на турския отбор с герба и знамето на Турция, при положение че можеше и да не го прави... При всички случаи е имало елемент на провокация от негова страна. Това поведение продължи и в Самоков. Жалко, че го прави така явно. Сигурен съм също, че това не е в нгова полза. но той си има глава на раменете и това слуша ли го тя или не си е лично негов проблем. И нека всички които продължават да наричат Христо Стоичков - най-големия български футболист за всички времена до момента "кюрд" се замислят идвал ли е той с герба на Турция до сърцето си в България.
Последна промяна от ros на 03 фев 2011 15:03, променено общо 1 път.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

пелинат

Мнениеот пелинат » 03 фев 2011 14:57

rocknrolla написа:Съдийството че си беше скандално,скандално си беше,но това не оправдава Пламен,иначе си е от ясно по-ясно че в мач между български и турски отбор съдийска бригада от Гърция ще пуска аванта на българския отбор.

Главния съдия беше от Румъния,помощника от Израел, а дежурния делегат от Гърция.Съжалявам че Канал 3 нямат възможност да правят повторения за да сме сигурни в отсъжданията на съдиите,но грешките бяха и в двете посоки,така че не е имало никаква тенденция.

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 03 фев 2011 15:03

ros написа:И нека всички които продължават да наричат Христо Стоичков - най-големия български футболист за всички времена до момента кюрд се замислят идвал ли е той с герба на Турция до сърцето си в България.

Не, но е идвал с екипа на Барселона или на Парма. Идва с екипа на този, който му плаща хляба. А за тези, които питат какво е дал на България, дал е мн победи в световната лига и трето място на световното срещу всички колоси в света. Може би след Любо Ганев, той ни е най-големият волейболист и е жалко да се псува, само защото е пристигнал с отбора си и се бори за победата, а в Левски е бил само един сезон като юноша. Но е факт, че след като се отказа от националният заради Пранди, не сме постигнали сериозни успехи.
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

пелинат

Мнениеот пелинат » 03 фев 2011 15:10

Viktor4o_Rs написа:пелинат, ами това е част от играта, харесва ли ни или не ;) Понеже е българин, да легне на ЦСКА ли :o Целта оправдава средствата, пак давам за пример бразилците ;)

Не съм казал,че трябва да пада от ЦСКА,само мисля че можеше да се държи по нормално.Той след мача и Любо Ганев му го каза.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 03 фев 2011 15:12

ros, приятелю, идва с екипа на отбора в който е, просто има етикет и дисциплина , не може да идват с каквито си искат дрехи ;) Няма никаква провокация ...
Изображение

Върни се в “Волейбол”