Много е лесно като не ни върви живота, да влезем в мрежата и да си начешем езиците, как ние сме най-умните и най-знаещите, а всички други са много прости и много далече от истината. Това е отличителна черта на нашата народност, за голямо съжаление. То затова сме и на това дередже, дет се казва. Много е трудно да се напънеш, да си раздвижиш всичката химия в главата и да помислиш.
"Ама той е капитан на Вила, как ще дойде в Левски" ми ей така... Не знам като говорим за футбол, дали повечето от вас гледат този спорт. Обаче срещу Ман Ю. оня ден той беш доста слаб, очевидно вече и годините му натежават и травмите ще почнат да се обаждат, то е ясно. Марто какво каза за БТВ екшън?! "Вече за мене е победа дори само да поиграя и да излеза без контузия" и по тая причина дъртите ни звезди няма как да се оправят в Англия, щото годинките си казват думата, обаче същите тези годинки в България ще ги правят богове, ето защо е нормално когато си на 33-34-35 години да седнеш на масата и да помислиш: "Има ли какво още да постигам тук, или е време да се върна там, от където съм почнал, да осъществя още една моя мечта (съответно за цскар- да играе с ЦСКА в европа, за Левскар- да го направи с Левски)" Тук е моментът на морала, който много от коментиращите явно не долавят, щото може би и нямат. Когато някой ти е дал нещо, най нормалното е ти да му онвърнеш, като му дадеш нещо от себе си. Така се прави. Щом е Левскар- Левски му е дал много, на мен като фен Левски ми е дал много- много емоции, много кеф, много причини да се гордея. Така е нормално. Затова Иванков, който е доказано мъжко момче и човек на честта, си каза, че ако Левски има нужда от него, то той ще се върне. Щото Левски му даде много, а той може да му отвърне със себеотдаване още 1-2 сезона, пък макар и резерва
Хайде със здраве, отивам да си пусна тотото, щото миналата седмица си напарвих списък с покупките

И да- левскарите са предателите, които предадоха Монархията за да издигнат комунизма и култът към червения вожд