Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: Христолов и с бомби не можем да го помръднем

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 09 апр 2009 13:01

SHYNE написа:
Този форум е много полезен за всички неорганизирани фенове.

тука може да поспорим . последния протест като се обяви навсякаде по нета .колко народ имаше пред стадиона ? :) 30 човека !!! и хем беше дадена гласност по медии и кво ли не ...

Не ,не си прав.Новината за протеста излезна в девет часа вечерта само в един от нашите сайтове.Всички които бяха пред стадиона ,бяха разбрали от този форум,можеш да попиташ.

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 09 апр 2009 13:05

PLOVDIV PEE 1912 написа:Братле ,аз до вчера нямах компютър .Този форум е много полезен за всички неорганизирани фенове.

Кво му е полезното?
Да се лаете по цял ден с цингарите и селтаците?
Имаме си Независимия, за сериозни дискусии със сериозни хора, а не тук сульо и пульо да се правят на интересни и разни неграмотни модератори да ми определят абсурдни правила.
А неорганизираните фенове нека се постараят да се организират и участват РЕАЛНО, с РЕАЛНИ действия, иначе са лаладжии ;)
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Re: Новините от 09.04.2009

Мнениеот Canaries front » 09 апр 2009 13:05

Поредната лъжа на селската мъстия , за да спадне напрежението. Селски ГОРИ В АДА КУЧЕ ПРОКЛЕТОООО! ! !
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 09 апр 2009 13:08

bulgaro написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Братле ,аз до вчера нямах компютър .Този форум е много полезен за всички неорганизирани фенове.

Кво му е полезното?
Да се лаете по цял ден с цингарите и селтаците?
Имаме си Независимия, за сериозни дискусии със сериозни хора, а не тук сульо и пульо да се правят на интересни и разни неграмотни модератори да ми определят абсурдни правила.
А неорганизираните фенове нека се постараят да се организират и участват РЕАЛНО, с РЕАЛНИ деиствия, иначе са лалджии ;)

Прав си до някъде.Аз лично никога не съм бил организиран но това не пречи да съм израснал на Колежа и да съм участвал в доста "реални "действия,както преди като младеж ,така и сега като чичка ...вече.

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 09 апр 2009 13:19

PLOVDIV PEE 1912 написа:Прав си до някъде.Аз лично никога не съм бил организиран но това не пречи да съм израснал на Колежа и да съм участвал в доста "реални "действия,както преди като младеж ,така и сега като чичка ...вече.

добре, участвал си в нещо възникнало стихийно, под напора на тълпата и плод на конкретен повод, той в такива действия е участвал и дядо ми, лека му пръст
кога ще се вземете в ръце и се запитате с какво ВИЕ - ЛИЧНО, може да помогнете?
дали ще е с лепене наплакати, дали ще е с правенето на транспаранти срещу него, дали ще е със събиране на пари за снайперист, дали ще за обладаване на син му, жена му, кучето му, шофьора му, дали ще е за да му драснете клечката?

всички ни боли еднакво, но някой реално действат, а други само виртуално
не, че няма нужда от пропаганда на всички нива и с всички методи, но нека намалим форумната за сметка на уличната, стадионната и така

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 09 апр 2009 13:22

булгаро, ти какво си направил като си организиран,ние неораганизираните неправим нищо ,добре,а ти какво си направил ?
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 09 апр 2009 13:27

bulgaro написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Прав си до някъде.Аз лично никога не съм бил организиран но това не пречи да съм израснал на Колежа и да съм участвал в доста "реални "действия,както преди като младеж ,така и сега като чичка ...вече.

добре, участвал си в нещо възникнало стихийно, под напора на тълпата и плод на конкретен повод, той в такива действия е участвал и дядо ми, лека му пръст
кога ще се вземете в ръце и се запитате с какво ВИЕ - ЛИЧНО, може да помогнете?
дали ще е с лепене наплакати, дали ще е с правенето на транспаранти срещу него, дали ще е със събиране на пари за снайперист, дали ще за обладаване на син му, жена му, кучето му, шофьора му, дали ще е за да му драснете клечката?

всички ни боли еднакво, но някой реално действат, а други само виртуално
не, че няма нужда от пропаганда на всички нива и с всички методи, но нека намалим форумната за сметка на уличната, стадионната и така

Е ,да предположим ,че не знаеш кво съм направил.Принципно съм съгласен с теб.....

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 09 апр 2009 13:28

ебати докаде ни докара селския ,да се караме кой кво бил направил . айде спрете се .стига глупости . врагът е един и всички сме заедно в борбата .
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 09 апр 2009 13:29

каквото съм направил има кой да го види и оцени
не ме разбирай погрешно, не се опитвам да се изтъквам, но каквото и да се направи, различно от форумните напъвания, все е от полза, това си го набийте в главите
ако всички действахме повече РЕАЛНО, отдавна да е избягал?
отделно, че в тоя форум основните мнения и теми са за това как Митьо трябвало да умре :shock: ами няма да стане само с клетви и закани, този начин вече е изчерпан

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 09 апр 2009 13:30

SHYNE написа:ебати докаде ни докара селския ,да се караме кой кво бил направил . айде спрете се .стига глупости . врагът е един и всички сме заедно в борбата .

Никой не се кара бе майна..Булгаро е прав ,че трябва пълна мобилизация от всички за да изринем селяка.

Върни се в “Архив”