Фенове на Черноморец засипаха Лазур с протестни плакати
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Фенове на Черноморец засипаха Лазур с протестни плакати
Развалената латерна повтаря думата "Комлук, Комлук" и Бога ми и той не знае защо го прави, и по-важното какво значи
Ти къде живееш? Славейков, Изгрев, Лазур, Братята, Меден рудник май има значение? Опс забравих, за теб няма!

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

- vladitol
- Контакти:
Добре сега да обобщи някои,че четох първите 2 страници ама ме заболя главата.
Стадион Лазур е строен за Нефтохимик,но по стечение на обстоятелствата играе Черноморец там.Ходил съм на мач там с Левски в сектор А май бях,ходеше ми се в агитката на Левски но не ме пуснаха,както и да е това е друга тема стадионът е страхотен ! Където е мястото на стадион Черноморец стори ли се стадиона с моловете детските градини и залата това е ВАЖНИЯ въпрос към днешна дата !

Стадион Лазур е строен за Нефтохимик,но по стечение на обстоятелствата играе Черноморец там.Ходил съм на мач там с Левски в сектор А май бях,ходеше ми се в агитката на Левски но не ме пуснаха,както и да е това е друга тема стадионът е страхотен ! Където е мястото на стадион Черноморец стори ли се стадиона с моловете детските градини и залата това е ВАЖНИЯ въпрос към днешна дата !

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
vladitol написа:Добре сега да обобщи някои,че четох първите 2 страници ама ме заболя главата.
Стадион Лазур е строен за Нефтохимик,но по стечение на обстоятелствата играе Черноморец там.Ходил съм на мач там с Левски в сектор А май бях,ходеше ми се в агитката на Левски но не ме пуснаха,както и да е това е друга тема стадионът е страхотен ! Където е мястото на стадион Черноморец стори ли се стадиона с моловете детските градини и залата това е ВАЖНИЯ въпрос към днешна дата !![]()
Стадион Черноморец си е там където си е бил винаги.Само че е като гробница-няма седалки,няма трибуни.Всъщност трибуни има но обрасли с храсти и стърчащи железа.Останал е само терена в добро състояние.Всичко друго е леш! Нищо не се строи,и никога няма да се построи.Дано поне стадиона да се възтанови в нормален вид и отбора на Черноморец да се върне там,а Нефтохимик да се върне на "Нефтохимик"(Лазур)
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
Кофти е цялата ситуация в Бургас, направо неразбираема. Да си представим, че в Пловдив някой олигарх взима Ботев, но след време му омръзва, купува Локото и ги мести до Бирената, а Лаута остава да пустее
Първо, ясно е, че това е някаква пълна фантастика и няма как да се случи никога. Въпросът е защо това се случва в Бургас. Второ, самите фенове на Локо Пд ще предпочетат аматьорския футбол пред местене от Лаута на стадиона на кръвния враг... Трето, ботевистите сигурно ще взривят общината или някой стадион. Има нещо сбъркано в Бургас, за да се стигне изобщо до тази ситуация, защото при наистина футболен град с голямо съперничество, това просто няма как да стане.

mazut, za da ocenqvash umstveniq mi potencial - tvoq trqbva da e pove4ko, v koeto se symnqvam.
za izrazite s koito si sluja mnogo zavisi sreshtu koi gi izpolzvam - ako sa prosti hora - takiva sa i izrazite, ta dano me razberat.
kolkoto do tova kak se pravi protest, ne vqrvam da si u4astval v mnogo takiva, az pone na nqkolko sym bil i to na istinski, i barikadi imashe na izhoda za sofia (ako se seshtash za kvo ide re4).
ina4e vsi4ki zastavat zad takiva iskaniq - i sini i zeleni, moqta duma oba4e e druga.
4e namirisva, ne zaradi drugo, ami ako e protrest - to toi bi zapo4nal ot takyv na stadiona - skandiraniq, plakati....
tova po kysna doba da napishesh neshto koeto da podpishesh kato drugo e po vash scenarii.
blue sharks, a?
ne 4e fenkluba ne e syglasen s tezi iskaniq, ama....
za izrazite s koito si sluja mnogo zavisi sreshtu koi gi izpolzvam - ako sa prosti hora - takiva sa i izrazite, ta dano me razberat.
kolkoto do tova kak se pravi protest, ne vqrvam da si u4astval v mnogo takiva, az pone na nqkolko sym bil i to na istinski, i barikadi imashe na izhoda za sofia (ako se seshtash za kvo ide re4).
ina4e vsi4ki zastavat zad takiva iskaniq - i sini i zeleni, moqta duma oba4e e druga.
4e namirisva, ne zaradi drugo, ami ako e protrest - to toi bi zapo4nal ot takyv na stadiona - skandiraniq, plakati....
tova po kysna doba da napishesh neshto koeto da podpishesh kato drugo e po vash scenarii.
blue sharks, a?
ne 4e fenkluba ne e syglasen s tezi iskaniq, ama....
Бургас в кръвта, Черноморец в сърцето!
O-оооф, хич не ми се пишеше, ама ще ме заболи главата. Пак се започна - дайте си ми куклите - на си ви парцалките. Един колега беше писал: Футболната история на Бургас не е от 1995 година. Явно за някой - е. Впрочем омразата заради базата е отново налице. Стадиона бил мой, стадиона бил твой, Комлук, акации...какво ви става бе хора ? Кой не иска двата отбора да си играят на стадионите. Кой е казал, че Лазур е дом на Черноморец ? Приемете, че Черноморец играе временно на Лазур. Хора - този спорт е една игра, както и всичко в живота. Гледайте ведро на нещата и твърдо вярвайте, че някой ден всичко ще си дойде на мястото. Защо е нужна тази омраза и деление ? И пак казвам написаното на чаршафите е нещо, което всички искаме, но към този момент е утопия и нещо напълно неосъществимо. Не е обаче неосъществима идеята Нефтохимик да се върне на Лазур. Малък град сме - нито ще сме първите - нити последните с подобна практика. Тази база трябва да цъфти и всички бургазлии да се чувстваме у дома на Лазур. Аз съм пряк свидетел на изграждането на стадиона. Гледал съм всяка копка и градеж, радвал съм се, като дете на рефлекторното осветление, пълнили са ми са очите, когато сефтосахме новия стадион ( нямаше ги лампите - пилоните бяха монтирани и грундирани )за първия мач с Левски - април 1997 г.(4:1 - феновете на Левски да не четат). И сега какво...пръкнал се някой с име на отпадъчен нефтен продукт и ме обвинява в грехове, че видиш ли отборът МИ играел на НЕГОВИЯ стадион и вместо да се шегувам за надписите е трябвало да се срамувам. Що бре момко ? Изживявай се в привързаност, но не бъди сляп. Сред нас има хора с големи сърца и души. Аз съм един от тях и не ми пречи да обичам два отбора и да съдя нещата по свой начин, но бъди сигурен, че макар и по-стар от теб аз съм по-щастлив, дръзновен, жизнерадостен, оптиместичен, бодър, ведър, любвообвилен, харизматичен, практичен, реалистичен, прозаичен, категоричен, весел и....(не ми идва на ум друго.
) Бъди, като мен и живота ще ти се превърне в песен и претенциите за МОЕ и ТВОЕ ще ти се виждат смешни и жалки...Впрочем от всички остатъчни нефтени продукти - мазут ли ти се вижда най-охарактеризиращото име за теб ? - Не мисля... Промени вижданията си и ще си смениш името.
ПС: Мазут, уважавам всички в този форум - уважавам и теб. Не се сърди, ако съм те засегнал с нещо, че току виж може да седим един до друг на мачовете на Лазур или на...Арена дьо Черноморец на някой полуфинал в ЕКТ, когато Ч-ец и Нефтохимик трябва по волята на кошмарен жребий да определят финалиста за мача на Милениум стейдиъм, където ги чака Барса.
Ай на бас, че тЪй ще да е...

ПС: Мазут, уважавам всички в този форум - уважавам и теб. Не се сърди, ако съм те засегнал с нещо, че току виж може да седим един до друг на мачовете на Лазур или на...Арена дьо Черноморец на някой полуфинал в ЕКТ, когато Ч-ец и Нефтохимик трябва по волята на кошмарен жребий да определят финалиста за мача на Милениум стейдиъм, където ги чака Барса.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
4oKuTo написа:Кофти е цялата ситуация в Бургас, направо неразбираема. Да си представим, че в Пловдив някой олигарх взима Ботев, но след време му омръзва, купува Локото и ги мести до Бирената, а Лаута остава да пустееПърво, ясно е, че това е някаква пълна фантастика и няма как да се случи никога. Въпросът е защо това се случва в Бургас. Второ, самите фенове на Локо Пд ще предпочетат аматьорския футбол пред местене от Лаута на стадиона на кръвния враг... Трето, ботевистите сигурно ще взривят общината или някой стадион. Има нещо сбъркано в Бургас, за да се стигне изобщо до тази ситуация, защото при наистина футболен град с голямо съперничество, това просто няма как да стане.
Работата е там, че в Бургас тези отбори не се мразят като в Пловдив, за да се притеснява някой от нещо. Хората, които ходят на мачовете са едни и същи, но наистина в интерес на всички е да си играят отборите на техните си стадиони, или най-малкото и Нефтохимик да се върнат на "Лазур". Относно плакатите съм съгласен с фред, че има ли такъв протест, той би трябвало да започне от стадиона... И точно според мен това е дело на тези 100-150, които се опитват да направят така, че в Бургас бургазлии да се мразят!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Bourgas написа:Работата е там, че в Бургас тези отбори не се мразят като в Пловдив, за да се притеснява някой от нещо. Хората, които ходят на мачовете са едни и същи, но наистина в интерес на всички е да си играят отборите на техните си стадиони, или най-малкото и Нефтохимик да се върнат на "Лазур". Относно плакатите съм съгласен с фред, че има ли такъв протест, той би трябвало да започне от стадиона... И точно според мен това е дело на тези 100-150, които се опитват да направят така, че в Бургас бургазлии да се мразят!
Продължавате с промиването на мозъци обаче.Тия 100-150 лоши бургазлии ей така една сутрин са се събудили и са решили, че трябва да има разделение, така ли ?
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Много ми е интересно как трябва да започне протестът от стадиона като хора от "агитката" ви са на заплата в клуба?
НЕФТОХИМИК БУРГАС
Alvarez написа:Много ми е интересно как трябва да започне протестът от стадиона като хора от "агитката" ви са на заплата в клуба?
Де ги теЯ хора ?

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.